Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)
Raspunsuri - Pagina 8
crisuletzul spune:
Joy, dau de cate ori este nevoie...pana nasc!!! ii amenint pe polististi cu nasterea!!!!......DACA MA PICI, MA MOSESTI!!!MUAHAHAHAHAHA......
GABRIELO felicitari pt grasun!!!
mai ramane data aproximativa de 08.12?.....
atunci trebuie sa nasc eu...si o tzin pe Eva obligat fortat pana in decembrie in burtica!
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
Joy21 spune:
Merit un premiu, dar nu m-am hotarat inca ce as vrea Am reusit, de una singura, sa-mi fac manechiura si pedichiura Si a fost o provocare, nu gluma. Sper sa rama asa frumos pana cand nasc, ca nu ma mai vad facand aceleasi acrobatii.
Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara
David Lloyd George
sashenka_h spune:
m-am intors si eu de la doctor...in general toate bune...colul lung si inchis bebe de 2600g, toate bune. i-am spus ca vreau sa nasc la stat si a inceput sa-mi spuna ca este nasol, ca nu au personal, ca nu au consumabile gen vata, fire de operatie tampoane si multe altele, cat despre rezervele platite mi-a spus ca sunt departe de neonatologie. m-a dat rau peste cap, mi-a zis sa ma duc sa vizitez maine spitalul. sunt tare curioasa cum o fii. chiar nu stiu ce sa fac, desi momentan nu am bani de privat ptr ca sunt cu casa
Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
gabriella felicitari pt BB grasunel !
fetelor cred ca ar cam trebui toate sa o lasam mai usor cu treburile casnice, nici eu nu prea mai pot sa ma misc, imi este greu pana sa ma si aplec dupa ceva, intr-o zi am ramas intepenita ca m-am aplecat de maimulte ori la cuptor sa verific carnea
deci mai usor fetelor, ca ne trage greutatea burticii, mai avem putin, nu se intampla nimic daca 2-3 saptamani nu facem cine stie ce treaba in casa, nu?
37+
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul Joy, dau de cate ori este nevoie...pana nasc!!! ii amenint pe polististi cu nasterea!!!!......DACA MA PICI, MA MOSESTI!!!MUAHAHAHAHAHA...... GABRIELO felicitari pt grasun!!! mai ramane data aproximativa de 08.12?..... atunci trebuie sa nasc eu...si o tzin pe Eva obligat fortat pana in decembrie in burtica! Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
nop
intre 10 -16 dec.
mey, io cred ca de la mine din burtica pleaca direct in armata
Gabriela
32 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h m-am intors si eu de la doctor...in general toate bune...colul lung si inchis bebe de 2600g, toate bune. i-am spus ca vreau sa nasc la stat si a inceput sa-mi spuna ca este nasol, ca nu au personal, ca nu au consumabile gen vata, fire de operatie tampoane si multe altele, cat despre rezervele platite mi-a spus ca sunt departe de neonatologie. m-a dat rau peste cap, mi-a zis sa ma duc sa vizitez maine spitalul. sunt tare curioasa cum o fii. chiar nu stiu ce sa fac, desi momentan nu am bani de privat ptr ca sunt cu casa Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Felicitari pentru vestile bune de la eco. Cat despre restul... cam descurajant. Nu mi se pare normal sa-ti vorbeasca asa despre conditii. Zic sa ii spui deschis ca nasterea la privat va depaseste bugetul si vrei sa gasiti cea mai buna solutie. Mai bine iti face lista cu ce trebuie sa cumperi, si asta e. Cat despre rezerve, ca sunt departe de neonato, e problematic doar cat va sta bebe acolo, dar banuiesc ca a doua zi dupa operatie va sta cu tine in rezerva, nu?
Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara
David Lloyd George
crisuletzul spune:
gabrie, tu nebuno! daca acum are 2kg....cand il nasti va avea vreo 5:).....eu stiu ca baieteii sunt mai lenesi, dar al tau se intinde nu gluma
sasenka.....la ce spital vrei sa nasti?
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
sashenka_h spune:
da descurajant de-a dreptul . i-am spus de buget si clar este ca el prefera sa merg la privat...asta ma ingrijoreaza si pe mine ca sincer la celelalte 2 nasteri nu am putut sa am grija de copil. daca mi-l aduce nu stiu daca voi fii capabila sa stau cu el
Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
anya2010 spune:
beatrice, geniusamb & Gabriela felicitari pt. vestile bune de la eco. Gabriela eu as alege Iasi..ma gandesc ca sunt mai dotati si mai priceputi si mai ales ca e gratis..
sugubina
Miruna te inteleg cu frecatul gresiei, am aceeasi obsesie insa acum nu pot sta in genunchi ca ma dor oasele..oricum inca arata bine ca a curatat mama acum vreo 2-3 sapt Totusi ai grija, nu te obosi prea mult..Streptococ B am avut si eu inainte cu vreo 3 luni sa raman insarcinata, am facut un tratament cu antibiotic 10 zile si nu a mai aparut, si acum am iesit bine la analize
MSymo scot motzata la incalzire .Nu trebuie sa te gandesti ca o sa te doara dupa operatie, fiecare femeie reactioneaza diferit. Nasa si cumnata mea au facut si ele cezariana si n-au avut nici o problema, nici macar nu au avut sonda cum am vazut la multe mamici. S-au ridicat din pat a 2 a zi, au fost capabile sa aiba grija de bebei, s-au vindecat destul de repede. Deci se poate
Ioana_Mami pt tine nu scot motzata, cred ca mai sta printesa in burtica, macar sa petreci si tu linistita maine
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
Sashenka nu stiu la ce medic ai ramas si despre ce spital e vorba insa sincer nu pare un sfat dezinteresat. Ca nu au vata sau tampoane se stie, din cauza asta mai toate le-am produs acasa. Diferenta de bani e una semnificativa si castigul doctorului in functie de alegerea ta este direct proportional. Nu pot sa te sfatuiesc sa il schimbi pentru ca e tarziu, e o situatie complicata si probabil te-ai saturat insa, ai putea sa ii spui ca nu poti si pace, fara detalii.
Ce facea daca erai bugetara? Stiu cat de important este sa termini casa, mai ales ca ai si 3 copii si ce eforturi presupune, nu numai acum si dupa. Nu te lasa influentata de nevoile lui ci de ale tale. In plus daca intr-adevar situatia cu cezariana in cazul tau e complicata e mai bine sa mergi la stat...
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +