Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)
Raspunsuri - Pagina 4
Vasari spune:
Sugubina, te simti mai in siguranta la spital in perioada asta? Succes maine.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
crisuletzul spune:
Vasari....la filantropia te tine cam 3 zile in spital.....daca prietena ta a scapat asa rapid....ummm...nush....e ciudat!
te referi cat trebuie sa ii dai anestezistului?.....nush....sincer...2-3mil....eu nu vreau sa mi se faca anestezie! inca sunt Zorro si rezist eroic!
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
allexxia_m spune:
CORINA FELICITARI PENTRU URSULETUL PATRICK!
SA VA TRAIASCA SANATOS SI SA VA BUCURATI DE EL!
REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC!
Ioana cum te mai simti? Ai vorbit cu doctorul? Ce zice? Sa ne tii la curent!
crisuletzul bafta la invatat si la testele pt carnet! sigur iti vor da carnetul, nu au cum sa nu ti-l dea
37+
beatrice75 spune:
Ioana, eu zic ca este normal sa ai dureri de spate, intepaturi in vagin. Adineauri am avut acele intepaturi in partea stanga(desi nu e nimic rau) de am intepenit in drum spre toaleta, gemeam de durere. Inainte ma speriam si-l sunam repede pe sotz, acum m-am obisnuit. Scurgeri avem si noi, dar daca tu te simti mai linistita, il poti suna pe dr.
Letzy si eu ma gandeam la acel aspect ca poate nimeresc o colega de salon uracioasa, dar trebuie sa devenim nesimtite si la o adica cer sa ma mute din salonul respectiv. E prost ca in ultimul timp, la Filantropia a fost mai mereu full.
De vreo 2 zile, am probleme cu respiratia, respir destul de greu, dar banuiesc ca este normal, simt usoara tahicardie
36+
37 ecografic
Vasari spune:
Kitty, cu trusa cu tot? Stiu ca numai ea e 1 mil cel putin...
Miercuri intreb si eu cum e cu externarea. Eu plec cat de repede pot.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinaalex
Senzatia de urinare necontrolabila + lichid incolor si fara miros -> Ioana, parerea mea este ca ti s-au fisurat sau rupt membranele pentru ca ceea ce descrii tu acolo este lichid amniotic. Eu zic ca ar fi bine sa-ti informezi doctorul chiar daca nu vrei sa te duci la spital. Iti tinem pumnii si te pupam pentru incurajare 29+ |
Uite, fetele cu experienta se pare ca stiu despre ce vorbesc. Eu am zis ca e normal ca mi se intampla si mie, dar intr-adevar, mai putin chestia cu pipilica.
36+
37 ecografic
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisuletzul numa eu invat legislatia!!! saptamana aceasta cu putin noroc imi dau examenul....hihihihi....cine mai da examene auto in a 8a luna de sarcina? numa eu Kitty 33+ Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!! |
si dai si proba practica?
36+
37 ecografic
sugubina spune:
vasari,da ma simt mai in siguranta aici. Sincer acas nu pot sta intinsa mereu ca aici,tot te iei cu ceva. Dr spune ca colu e la fel deschsi la ext si scurtat,da e bine ca nu am contractii. Cu buricu bb,eu il voi tine neacoperit. Cris bafta la examen! Ioana sa ne ti la curent cu nascutu. Sincer cre k mai ai. Corina cum te mai simti bb ce face?
sugubina 32+ cu Puficele
crisuletzul spune:
trusa e 70ron!.....si la anestezist sa ii dai eventual 200ron!...chiar nu stiu cat sa ii dai
legat de pishu ioanei....eu stiu ca atunci cand se rup membranele....nu te poti controla! shushu il poti controla....
vasari daca nasti la filantropia vei sta 3 zile in spital!
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!