Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

alexa, ce face bebe Andreea? a mai luat in greutate?? multi pupici

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Cum lipsesc cum incepeti sa nasteti

Ioana nu stiu ce sa zic ca nu am trecut prin experienta ruperii/fisurarii membranelor insa nu inteleg... lichidul curge doar daca faci sushu sau curge cand te ridici? Ideea e ca vin pe cai diferite. Daca curge doar cand mergi la sushu s-ar putea sa nu fie lichid. Sa nu cumva sa se fi acomodat bebe pe vezica

Durerile si sangerarile apar mai tarziu si daca ai noroc le simiti abia la dilatatie mare.

Andreea am stat in fund, turceste . Nu pot sa stau in genunchi ca ma trage burta in jos . Nu va spun ca a trebuit sa fac operatiunea rapid sa nu ma prinda sotul. Pentru el si cand e casa infecta e curat, nu intelege faza cu rosturile.

Sunset eu constat ca pana spre seara sunt calma si zambtoare iar seara o iau hormonii din loc si devin groaznica.

Crisis bafta la doc! Multumim pt. capitol

Ah, am uitat, cu toata semismotruiala mea nu am avut nicio contractie in schimb cand am lenevit si eu ma durea tot si am zacut 3 zile, nu inteleg...

Totusi nu scap de durerea aceea de spate-picior, abia mai merg , mai mult ma tarasc...

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

fetelor,azi am fost la eco...toate bune si frumoase,doar ca mi-a gasit pt flux sangvin in artera uterina stanga valoarea RI:0,61si m-a trimis la fundeni la dr Uscatescu sa imi ia sange si sa vada apoi ce este de facut...voi v-ati confruntat cu astfel de probleme?nu stiu la ce sa m astept si nu este placut delok....

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna si eu care spuneam ca stai in 4 labe ca si mine.....contractii??!! eu am mai multe cand stau in pat decat atunci cand merg sau smotruiesc....cred ca suntem anormale

pe mine ma doare coloana....

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ioana_mami, nu strica o vizita rapida la dr., macar sa petreci linistita de ziua ta De membrane nu stiu ce sa zic, se pot fisura si sa curga putin, dar atunci cand curge nu poti controla, ca la pisu. Nu stiu daca ma intelegi Poate e bebe cocotat pe vezica, poate e pretravaliu... sa ne tii la curent ca avem motzate multe pentru tine

Vasari, analiza de streptococ B am facut-o la 34 de sapt. Cam asa se face pt ca se trateaza cat mai aproape de nastere (altfel poate sa reapara).

Miruna, multumesc pt link Astept cu nerabdare analiza si discutia cu dr. sa vedem ce-i de facut. Daca zice ca nu e bine sa riscam ceva o voi asculta. Stiu ca e adpta a nasterilor naturale si nu m-ar sfatui altfel din cine-stie-ce considerente.

Ana, ce mai faci? Nu prea ai fost astazi prin zona.

si celelalte burtici, multumesc pt incurajari!

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, multumesc. Adevarul e ca nu mi-a raspuns nimeni cand cautam dr, asa ca prima recomandare de la o prietena, dr Calciu, am si preluat-o. E chiar greu sa te trezesti ca nu ai dr cu care sa nasti, te apuca putin disperarea, oricat de echilibrat ai fi. Se pare ca am urmat-o pe Sashenka.:)
Kitty, la noi a fost aventura mare cu buricul. La recomandarea pediatrei il pansam zilnic sa stea strans, inclusiv cu leucoplast pt ca era putin in afara si tot asa a ramas. Deci sincer nu cred ca are vreo importanta ce-i mai faci tu dupa. Conteaza cum a fost legat la inceput de neonato. La noi a fost legat ff prost, la 10 zile cand a cazut am ajuns la chirurg la Gr Alexandrescu sa lege din nou ce ramasese, pansament zilnic tot la spital... intr-un final a fost ok. Acum e f putin in afara (cand mananca prea mult), imi pare rau ca se va vedea destul de aiurea cand va fi insarcinata, dar sincer asta nu e asa important pana la urma.

Legat de Filantropia, e bine ca politica e sa iei pe bb in camera, dar f putine mamici fac asta. Eu sper sa gasesc inca o mamica cu bb, macar sa ma simt cat de cat ok. Am mai aflat ca le dau lapte praf cu bibe pana la primul alaptat, asa ca sunt cam trista. Trebuie sa ma gandesc cum pot face sa mi-o lase mie pe maini la prima masa. Dr Calciu cu care a nascut prietena mea a ascultat-o cand l-a rugat sa nu-i faca epiziotomie daca nu e cazul si chiar asa s-a intamplat, a plecat "nevatamata". Ce as vrea si eu la fel!!
Aveti idee ce preturi sunt la epidurala? Pe astea chiar nu le stiu. Si in cat timp te poti externa. Prietena mea a plecat in mai putin de 24 de h cu bb acasa, nu mai stiu cum e acum.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

buna din nou!nu prea am vesti asa,continui tratamentu cu nospa si scobutil injectabil,mi-au scos ginipralul sa nu dau in tahicardie. Azi am avut iar monitorizare fetala,puficele au bcf normale,dreapta e mai miscaciuasa ca de obicei. Am vizite zilnic ,pufi imi aduce papa cald si nesarat,azi a venit si cumnata . Dr nu a zis nimic de plecat acas,nici eu nu am avut coraj sa intreb. Puate maine.

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Crisis, te asteptam cu vesti bune de la eco!

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ioana, orice concluzie tragi tu, suna totusi dr. Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu.
Miruna, si eu la odihna am probleme. Solutia ar fi sa smotruiesc toata ziua, numai ca am un copil care vrea joaca si atat.

Am fost iar la pediatru, ne-am amintit tratamentul pt bronsita, asa ca ar mai fi de completat la ce-i faceam eu. La noi f bine a mers pulmexul extern (pe langa aerosoli sau babyhaler). Alina, bun e dusul caldut spre racoros, sau baia in 2. Eu am intrat cu Maria in cada cand depasise 40,5 si am racit incet apa. La fel impachetarea cu prosop pt 15-20 min si sosetutele cu apa si otet(Daca are pneumonie nu mai e o idee asa buna, decat pe moment, sa treci de criza), apoi lasat dezbracat sa se usuce singurel intr-o camera cat mai racoroasa. Noi am avut frecvent anul trecut episoade de-astea cand a inceput gradinita. Acum vad ca e mult mai bine, nu a mai facut febra decat la roseola.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Multumim de capitol nou !
Hai sa va zic prin ce trec eu de ieri de la ora 12 noaptea....
Ma duc la baie din 5 in 5 minute ...am stat toata noaptea sa caut pe net explicatii , daca pierd lichid sau este urina ...pur si simplu nu ma pot controla am o senzatie de urinare groznica...urina nu e urina, este incolora si fara miros...
Dureri de spate groaznice si niste inepaturi in vagin ... dar nu le pot numi contractii ca burta nu se intareste ...
Oare mi se pregateste ceva???Sau s-a suit bebe pe vezica mea?
Nu vreau sa merg la spital...mi se pare prematur dat fiind ca nu am dureri ... nu vreau sa ma tina aia pe acolo degeaba...acasa-i cel mai bine !

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

stiu ca corina (suze de cacafonie) a facut proba fisurarii membranelor: dc stai intinsa cateva minute si apoi cand te ridici se uda chiloteii atunci inseman ca sunt memmbranele fisurate.
pt orice eventualitate suna doctorul!

34+

Mergi la inceput