Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

LA MULTI ANI, IOANA_MAMI! sA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!

Buna dimineata burtici si mamici!

30+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

beatrice si eu si doura luam Maalox pt stomac! eu am gastrita hiper acida! Ar fi bine sa iei ce iti spune medicul!

legat de farmacia homeopata eu sunt un mare fan dar trebuie sa ai grija ca anumite plante nu sunt recomandate in timpul sarcinii!
Cei de la Hepl Net recomanda pentru orice produsele Aboca care intradevar sunt ff bune dar trebuie sa fi putin atenta!

ce ai mancat ieri? sau te-ai agitat de ai avut starile de diaree si voma?......ar fi bine sa vorbesti cu un doctor!

nu vreau sa am gura spurcata dar starile de diaree deobicei prevestesc travaliu!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

ioana_mami, LA MULTI ANI!!!!

Multa sanatate si nastere usoara!!!

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

in 1 rand LA MULTI ANI IOANA!!! NASTERE USOARA SI BB PERFECT

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!

ioana La multi ani!!!

ana, ce se intampla?? incearca sa iesi din starea asta...Bebe are nevoie de o mamica fericita,puternica,implinita... nu lasa gandurile urate sa-ti invadeze sufletul...gandeste-te, ca in curand o sa ai in brate cea mai scumpa fiinta..... suntem alaturi de tine...

symo, ce frumos ai descris starea!!!!

sugubina, ai invata fetele din salon cum sta treaba cu balenizarea si patucinizarea??

noi, ne-am trezit si vrem sa mergem sa papam...

fetelor, voi aveti zile in care il simtiti pe bebe mai putin???

va pupic pe toate!!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna dimineata!
Cine a scos vorba aia: "iti da Dumnezeu atat cat poti duce!", mare dreptate a avut. Dorm ingrozitor, adica nu prea dorm, imi amortesc soldurile, fac pipi des, n-am somn in mine. Clar eu nu mai rezistam in ritmul asta. Abia asteptam sa ma trezesc sa stau in picioare: ma apuc de calcat in curand.
Va doresc o zi mai vesela decat vremea de afara: bagati o muzica vesela si relaxati creierul!
Ana te bat daca mai aud de plans. Vrei ca David sa fie plangacios? Piticul Patrick facea ieri niste grimase: zambetel, ridica din spranceana asa de mirat....nu l-am vazut plangand. Hai femeie, fruntea sus!

Symo 38+ Diana Nicole
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata.

bine zis noapte HORROR... de la 3 la 5 m-am uitat pe pereti si in timpul in care am dormit am visat ca Beatrice a baut un cocteil si i-a disparut burtica si era gravida inapoi in primele saptamani

si visul nr. 2 : aveam "sedinta" cu fiica-mea si cu Maria a lui Vasari - le explicam pe un ton nu tocmai adecvat ce responsabilitati au ele ca surori mai mari

deci azi sunt zombi....vremea jalnica...una mai trista ca cealalta...

hai sa ne revenim si sa nu uitam de vestile bune : Patrick e mancacios si pleaca acasa, MSymo e , Puficele se pufeaza linistite, fetele au vesti bune la eco si tot asa...

si LA MULTI ANI si multa sanatate IOANA !

trebe sa gatesc ceva astazi...nu's ce...inca

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

si eu de la ora 4 la 6 am stat tot cu ochii in tavan si numaram sforaiturile sotului!

Beatrice...fierbeti niste orez simplu(sa se faca ca mucii,sorry pt. detalii)...si papa cu paine prajita! face bine bine la burtica!

Kitty

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana sunt sigura ca o sa fie totul bine ..o sa fii o mama f buna ...sunt f f f sigura de asta ..sanatosi sa fiti si in rest toate se rezolva..acum bucura-te de fiecare secunda..ceea ce urmeaza este si mai frumos..cel mai frumos :intalnirea cu bb si o viata intreaga impreuna
symo

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am trimis pe mail niste carti utile despre cresterea copiilor. Si pe yahoo si pe gmail. "Totul se intampla pana la 6 ani" mi s-a parut o carte excelenta, iar Francoise Dolto e iar o autoare f buna.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput