Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)
Raspunsuri - Pagina 14
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
letzy81 spune:
LA MULTI ANI IOANA-MAMI!
Anya pai in vis nu eram insarcinata.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+
![](fetita.gif)
AMR 9 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Neata azi dam de baut ca am schimbat semnatura
LA MULTI ANI IOANA_MAMI
Doamne ai grija si de noi 35+
Alexia
adipapazi spune:
ioana_mami, la multi ani! sa nasti cand vrei si sa fie totul bine!
sugubina, io zic ca daca ai scapat de gynipral nu mai stai mult in spital. si popoul meu e plin de no-spa si scobutil. un fleac, m-au ciuruit! puficele sunt megagrasune! ai mei abia au 1700-1800. ale tale cat iau pe saptamana?
corina, inca o data felicitari. esti o dragutza si o implinita.
fetelor, ignorati ploaia, descarcati un film bun, o vacanta la roma sau descult in parc si ve trece bad mood!
noi am fost ieri la echo: 1700-18oo de grame, fata are si par! colul s-a mai scurtat la 27, dar e inchis si firul la locul lui. repetat urina si e ok, astept secretia vaginala, urmatoarea echo pe 8 noiembrie. sper sa ma tin cat mai mult, stsu numai in pat, numai orizontal.
bafta multa!
Adi +32 cu
si
letzy81 spune:
Am gasit zilele trecute intr-un mic magazin cu materiale un finet superb.Este alb cu multi ursuleti si inimioare roz si este grosut si un pic pufos.Am luat vreo 5 metri si mi-a facut Bunica 5scutecele.
Acum le-am spalat impreuna cu lenjeria de patut.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+
![](fetita.gif)
AMR 9 zile
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Ioana_mami, la multi ani!! Sa fii fericita si implinita! Nastere usoara.
Sashenka, eu cred ca as mai incerca o discutie cu dr, evetual si cu sotul, adica in 3, si daca tot pare nemultumit de nasterea la stat l-as schimba. Eu dupa ce am hotarat sa-l schimb pe al meu ma simt f linistita, desi intalnirea cu noul e abia maine.
Ana. Sper sa te linistesti zilele astea, va veni o perioada minunata.
Orice ar fi, vei avea o fiinta mica langa tine care-ti va da puteri magice.
Symo
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
alinushca spune:
Beatrice, e din cauza DC-ului... cauta interviul online pe revista Mami.
Eu am fugit la indatoririle zilnice + baiet tusitor si mucios.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 s 37
beatrice75 spune:
Fetele, voi ce parere aveti?Ca eu sunt socata de ce a zis farmacista si stiu ca multora v-a fost recomandat acest Maalox. 36+
37 ecografic
danaint spune:
Beatrice, off!, nasoala treaba. Am avut si eu prin luna a sasea tot asa un episod, dadeam afara tot ce mancam, pe diferite cai M-am "dres" cu covrigi de aia uscati, fara niciun medicament. Numa asta am mancat 2-3 zile. Nici branza nu prea suporta stomacul meu, de abia in a treia zi am putut sa retin in mine niste branzica.
Sashenka, si eu zic sa mai incerci o discutie cu doctorul. Poate, nu stiu, a fost inteles gresit tonul lui. Eu de Filipescu auzisem lucruri bune. s37
Lucas Petru