Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Up date la semnatura!
La multi ani, sanatate si liniste sufleteasca IoanaMami!

Symo 38+ Diana Nicole
AMR mai putin de 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am un singur gand: oare azi imi mai dau masa de pranz?
Ca eu nu ma gandesc decat la mancare...Patrick a supt la greu si a produs 2 placintele Are tranzit bun E bine ca am luat vreo 3 pachete de scutece, ca in ritmul asta il schimb de 10 ori/zi. e vremuri kkcioase rau
Va pupam pe burtici pe toate, fara exceptie!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Multumim, Vasari!

Mie mi-au mai placut si Cand apare copilul, tot de F Dolto si Anii magici, dar nu mai stiu autorul.M-au ajutat mult in a ma descurca cu primul copil.

Andreea, mami de baiat si 37+ cu

AMR 9 zile!

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Am revenit dupa o sesiune de ordine la Emanuel in camera...nu va puteti imagina ce inseamna... mai bine frecam gresia pana la mansarda cu periuta.

Acum mai am de pus doua masini de spalat si apoi incep iar sa ma intreb ce fac. Ar trebui sa merg la coafor dar astept sa se intoarca sotul si cupilul deezordonat si murdar

Beatrice, ceea ce descrii pare o enterocolita. E bine sa tii regim cu legume fierte, fara preajeala, nu lactate si fructe. Nu sta sa asculti farmacista. La mine a ramas oripilata cand i-am cerut paracetamol si vitamina C, cu reteta de la Badea si m-a intrebat *Ce medic mai e si asta?* . De cand sunt insarcinata m-au scos din minti, nici macar tonic pentru fata nu vroia sa imi dea ca poate da malformatii la copil ...de parca il beau.

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ANA....ai sa vezi ca lucrurile se vor aranja cu timpul! Acum toata energia trebuie sa ti-o focalizezi catre David!ai sa vezi cate se vor rezolva o data cu venirea bebeului!!!
Noi suntem aici si te vom sustine!!!

Symo, pregatim agitatete!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,burtici!
Ioana, LA MULTI ANI!!!
BEATRICE,multumesc pt ca ai intrebat de mine. Intr-adevar, nu am mai postat de sambata seara, deoarece duminica am umblat toata ziua si ieri am stat cu piticul meu, care este racit si am fost la med. de familie dupa concediul prenatal. Nicholas a facut febra duminica noaptea si a fost infundat pe nas. De atunci ii fac tratament contra racelii, nu vreau sa se agraveze, pt ca el este foarte sensibil si daca apuca sa raceasca rau, il tine tusea vreo 2 saptamani. Mi-e atat de mila de el...dar se tine tare micul gigant . De exemplu, azi-noapte nu a mai facut febra, doar s-a infundat pe nasuc si dimineata s-a trezit si a spus "Hai sa ne trezim, tati! Sa mergem la toaleta si sa ne imbracam, sa nu intarzii la gradi!"M-am topit instantaneu si m-am trzit si eu, desi imi era un somn... Acum e la gradi, sper sa fie bine!
Corina, felicitari pt nastere si pt bebe Patrick superb! Ti-ai ales un nickname care te descrie 100%, chiar esti o femeie curajoasa, iar sotul tau este super-tare. Ar trebui sa fie jurnalist, are spirit de reporter de stiri . Va asteptam cu vesti de acasa.
MSymo si Mairis, antrenez agitatele pt maine. MSymo, ai descris minunat starea ta, chiar m-au emotionat randurile scrise de tine. Stiu ce simti, am trecut si eu prin aceleasi stari inaintea nasterii lui Nicholas.
Ana, probabil ca starea ta este din cauza vremii si a dereglarii hormonale, insa sfatul meu este sa incerci sa faci ceva ce iti place, sa te simti mai bine. Este pacat sa nu savurezi acest final de sarcina. Fiecare sarcina este unica in viata femeii si fiecare zi trebuie traita cu bucurie si implinire sufleteasca. Probabil ca tu mai ai ceva probleme personale, pe care nu ni le-ai impartasit si in acest caz te incurajez sa vorbesti cu cineva, sa te descarci.
Andreea, legat de dr Filipescu, eu i-as spune direct ca nu imi permit la privat si ca accept sa cumpar cele necesare pt la stat. Eu am auzit de la majoritatea medicilor ca nasterea la stat este mai sigura, atat pt tine, cat si pt bebe. Cunosc caz in care a nascut la privat, starea mamei s-a agravat dupa cezariana si au trimis-o la stat, asa ca sa dai 13000 lei la o clinica privata nu mi se pare o afacere buna.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la echo!

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

miruna, toata admiratia pt tine dc mai poti sa freci cu periuta. eu foloseam una electrica ,dar de cd cu burta am facut un upgrade la o perie din aia ca de vase. de cate ori ajungeam in ikea, mai cumparam una. Ca de, multe bai, bucatarie, etc.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna fetelor,

La multi ani Ioana!!! Sa ai parte de o nastere cat mai usoara si un bebe sanatos si mancacios!!

Fetelor ma alatu si eu viitoarelor mamici depresive. Stiu ca nu e bine si stiu ca nu am motive reale dar starea e cam greu sa o schimb. Ma supar pe sot din nimic, mi se pare ca nu ma mai iubeste etc... Acum ma simt obosita si abia astept sa ajung acasa sa dorm. dar problema este ca daca dorm cand ajung acasa nu mai pot dormi la noapte

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ukume24....si eu mai am faze de genu cu sotul meu....din auza ca m-am ingrasat si ma simt frustata am impresia ca nu ma mai gaseste atragatoare si bla bla bla......intradevar,acum pt barbatii nostri suntem "viitoare mami" si sunt " ambalajul" in care se afla odrasla lor......eu ma simt ca o vitzica la adapat.....omul meu are grija sa am toate mofturile culinare prin casa si chestia asta ma streseaza si ma face sa urlu la el ca ma ajuta sa ma ingras.....dar pe cealalta parte daca nu gasesc ceva ce imi place tot pe el urlu!!!

adevarul este ca sunt cam ciufuta!

sauuuuu.....acum cu paranoia mea am inceput sa observ ca barbatumio ca mai multa atentie altor femei...te miri ce pasarici am!

sauuuuu.....din cauza ca eu din nastere am tahicardie, acum cu sarcina intrec orice masura.....si o data dupa o mare partida de amor in care Je m-am dat in spectacol, am inceput sa am palpitatii si sa ma sufoc si mi-a trebuit punga ca sa ajung sa respir cat de cat normal...iti dai seama ca a fost o scema horror pt al meu sotz! De atunci a decis ca pana dupa ce nasc nu se mai atinge de mine........si e naspa asa...ca eu sunt horny cateodata si el rezista eroic!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Va multumesc din suflet ursoaicele mele(si ptr PM-uri si ptr postarile pe forum ).
Poftiti la ...putin , ,,,..avem de toate
Ma fac frumoasa sa duc prajituri la servici si mai revin dupa-masa sa va mai cinstesc cu ceva!!!
Inca o data MULTUMESC !

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput