Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
letzy81 spune:
Neata!
Si eu am stari de depresie cauzate de aspectul meu fizic.Nu-mi vine sa cred cat m-am facut de oribila.Ma uit la pozele de pana in sarcina si pot sa zic ca eram superba comparativ cu acum.
Am ajuns sa limitez la maxim iesirile afara desi ar trebui sa mai fac si eu miscare.
Certareata nu sunt din contra cand ajunge sotul acasa il acaparez cu totul,numai in bratele lui stau.Cred ca-l sufoc saracul.Cand il intreb daca sunt urata zice "nu iubita,esti cea mai frumoasa mamica"....macar ma minte frumos.
Azinoapte am visat ca probam toate rochiile de ocazie si nu ma mai incapea nimic(si in vis nu eram insarcinata).
Pacat ca toate astea nu fac sa ma mai abtin si eu de la mancare
Vai am o fata si un fund
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+
![](fetita.gif)
AMR 10 zile
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
letzy81 spune:
Corina esti o mamica superba si implinita!
Sashenka sincer mie mi se pare mult 700euro pt doctor.Probabil te-ai gandit ca te-a primit pe ultima suta de metri.
Eu ma gandesc cam la 300,max 350 euro pt dr gin.
Cred ca dr nu banuieste ca ar fii mai in castig asa...
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
37+
![](fetita.gif)
AMR 9 zile
danaint spune:
letzy, iti raspunde foarte frumos sotul . Al meu ma ia la misto (sau poate vorbeste serios
) si imi spune "esti cea mai frumoasa gravida de peste suta de kile"
Si eu am ajuns la concluzia ca eram o superbitate inainte. Nu m-am apreciat niciodata la adevarata mea valoare s37
Lucas Petru
anya2010 spune:
Neata burtici si proaspete mamici
Din capitolul nervi netul pica(am mai scris un mesaj dar nu s-a transmis), a picat si cablul, acusi se implinesc 3 saptamani de cand nu am gaz si deja simt ca clachez
Gata m-am vaitat si eu oleaca.
Letzy pai tu te plangi ca la 37+ saptamani nu te mai incap rochiile de ocazie? pe mine nu ma mai incap de la 20s. Acum am +22 kile dar asta e ultimul lucru la care ma gandesc
[b]La multi ani Ioana_mami![b]
Corina ma bucur ca ai laptic din belsug! Nu folosesti pompa pt sani daca ai prea mult lapte si bebe nu suge suficient? Ai internet in rezerva sau tre sa vin cu net de acasa? Sa ajungeti cu bine acasa astazi unde-i cald si bine, intr-adevar pe vremea asta e de stat in pat la calduricaTe rog sa ne zici si noua cam cat te-a costat nasterea la Euroclinic, sunt chiar curioasa
Cred ca ma bag iar la un somnic mic am baut niste laptic si mi se inchid ochii
Ana 37+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
geniusamb spune:
Neata!!!!!!
Bem o ?
Ioana_mami LA MULTI ANI!!!!!!!! Nastere usoara si muuuulte impliniri!!
Sashenka, mi se pare cam mult 700E medicului.. Plus ca suma totala la care va asteptati (1500) e imensaaaaa.. Mai pui putin si nasti la privat.
Ana, sa treaca tristetea..
Symo, e linie dreapta deja! Sa ne povestetsi cum a decurs cezariana, sunt tare curioasa..
Azi incep si eu sa pregatesc bagajul pt spital.. Sambata asamblam patutul, carutul, inauguram sterilizatorul etc.
Poop , ma duc sa beau cafeaua cu sotu ca azi pleaca mai tarziu
Ana, 37+, mami de
Matei
AMR 2 s
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
LA MULTI ANI IOANA
sa fii sanatoasa si bebe mancacios si sanatos
Mami Andreea 35sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
Raportez o noapte HORROR. Ieri va spuneam ca am un pic diaree, credeam ca se datoreaza emotiilor ca mergeam la eco, dar nu, seara, asta noapte am stat numai pe wc. Stare de voma.Sunt epuizata, extenuata, deshidratata. M-am culcat la 3, m-am trezit la 7. Nici eu nu mai stiam ce am: contractii, dureri de burta...la 3 noaptea l-am trimis pe sotz la farmacie sa-mi ia Maalox, medicament recomandat de catre 2 medici(Lore76, Botica ce ti-a recomandat pt stomac, ca ieri am uitat sa-l intreb si pe el). A venit sotzul de la Help Net si mi-a zis ca farmacista i-a spus asa: nu recomand sub nicio forma acest medicament, cu atat mai putin gravidelor. Studii foarte recente au demonstrat ca aceste medicamente pot duce la declansarea Alzeimherului. Asa ca sotul a venit de la farmacie cu niste pastile pe baze de plante BioAnacid(musetel, aloe orz, etc). Azi pap numai paine prajita cu branza ca sa pot fi in stare sa ajung la medic. 36+
37 ecografic
danaint spune:
La multi ani ioana_mami!!
Petrecere frumoasa de ziua ta! Si apoi nastere usoara si bebe frumos si sanatos!! s37
Lucas Petru
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
ce pot spune fetelor ca eu m-am gandit la suma asta ptr ca m-a primit pe ultima 100 de m si sa fie multumit si sa aiba grija de mine. nici nu mai stiu ce sa zic si cum sa fac...am avut o noapte horror cu vise cumplite....iar barbatul care ma lasa ptr bona.
sincer nici nu stiu daca sa-l schimb sau nu pe doctor, cealalta optiune ar fii Strejan doctorul andreeiac...cred ca m-ar lasa nervii. asa aparent filipescu a fost super ok, m-a ascultat, mi-a dat nr lui de mobil sa-l sun la orice ora. nu stiu zau nu stiu ce sa fac .
ANA iubita incearca sa te linistesti (eu vorbesc) si gandeste-te ca mai ai putin si toty ce conteaza este copilul tau si crede-ma pe cuvant ca atunci cand o sa-l tii in brate o sa uiti de tot si nu te va mai interesa nimic in afara de el . noi suntem alaturi de tine!!!
SYMO superb scris!!!
Mami Andreea 35sapt cu
Horia Paul+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
alinushca spune:
Interviu cu dr Ana Culcer - sefa sectiei de neonato la SUUB, AICI.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 s 37