Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
fluturasha23 spune:
shashenka foarte urat ce ti-a propus doctorul. putea sa-ti spuna ai optiunea asta sau asta, e alegerea ta. stiu atatea femei care au nascut la elias cu el, o data sau chiar de doua ori si nu le-a propus asa ceva. eu cred ca i s-a parut ca ai prea multi bani. faptul ca nu au consumabile, e binecunoscut, ce sa mai zicem de craiova, unde eliza_cri cumpara bisturiu, ata chirurgicala, etc. iar suma de 1500 euro este exagerata pt un spital de stat, crede-ma ca 500-600 sunt suficienti, chiar prea mult. daca nu te simti confortabil eu zic sa schimbi doctorul, dar tu faci cum crezi ca e mai bine pentru voi.
Mami fericita si implinita de Iulia si 32+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Aneud spune:
Buna dimineata fetelor, va invit la o cafea suedeza - proasta si transparenta dar suficienta pentru noi, aproape-mamele.
Rost de folosit agitatele azi?
Noi fugim ca avem intalnire cu domnisoara, oportunitate foto si nu am vazut-o de trei saptamani!
O zi frumoasa tuturor, nu mai e mult si ne tinem puii in brate!!! 29+ cu o
FIV
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici!
Ana, nu mai e mult si vine bebe. O sa vezi cum incep toate sa se aranjeze. Esti tare trista si nu-ti face bine nici tie nici lui bebe. Poate e si vremea de vina, ca te cam trage in depresie, dar hai sa zambim, puiutii nostri merita sa ii primim cu zambetul pe buze .
Aneud, bafta la eco! Bafta tuturor celor care merg azi la eco !
Ioana_mami, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos si norocos !
31+
mirunam spune:
Neata si de la noi!
Aneud, multumim pentru cafea si bafta la eco!
Sunset o sa intru si eu sa citesc. Nu stiu ce sa zic cu depresia. Conteaza probabil si sprijinul celor din jur, modul in care te ajuta... totusi daca e depresie adevarata, pe fond hormonal, nu mai vezi lucrurile asa cum trebuie si e nevoie de ajutor medical. Sper sa ne ocoleasca pe toate! Felicitari pentru bebelina Alexia
Ana ai grija detine si nu mai lasa tristetea sa te controleze. Gandeste-te ca in curand o sa vezi cel mai scump si frumos omulet din viata ta si trebuie sa fii vesala si optimista pentru el.
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
BraveGirl spune:
Neatza!
Sper ca sunteti toate bine, ca ieri n-am mai apucat sa citesc. Cred ca intuiti de ce: bebe Patrick a invatat care-i treaba cu tzitzi si ca cel mai bine doarme la mami pe burtica De aseara am sanii beton. A sunpt ieri f mult si seara m-a refuzat, a preferat dupa baita si masaj sa faca nani. Asa ca eu am ramas cu 2 sani super plini, care s-au facut beton
Acum astept sa mi-l aduca, ca e la vizita medicala, sa-l pun la san. Nu am baut decat putine lichide, ceai pt lactatie cam un pahar/zi si tot am lapte garla.
Legat de buric, ca am apucat sa citesc postul lui Ramo, NU se pune baneocin pudra. Baneocinul e antibiotic si nu se pune preventiv. Nu favorizeaza uscarea. Se sterge bine si se tamponeaza cu compresie sterila cu alcool de 70%. Atat. doar in cazul in care se infecteaza se apeleaza la antibiotic.
La pranz vine tati si ne ia acasa
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
37+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
andreeacc spune:
Buna dimineata!Ioana_Mami
si sa stea bb linistita macar astazi!
eu scot niste motate la antrenament pentru MSymo si Mairis
MSymo, ce frumos ai descris ultimele ore in asteptarea lui bebe.
Sashenka, nici nu stiu cum sa-l cataloghez pe dr tau, insa, ca una care a nascut si va naste tot le Elias, pot sa iti spun ca da, nu au toate consumabilele; in schimb este curat, rezervele private sunt mai departe de neonatologie dar nu e o problema, de abia ca miscarea face bine dupa operatie si daca il ceri pe bb in camera si mai apoi vrei sa il trimiti la neonato, suni si vine o asistenta (cel putin asa am facut eu "returul" acum 7 ani cand mi-am dat seama ca mai bine ma duc la inceput sa-l alaptez la program).
Si crede-ma ca am termen de comparatie spitale private atat din Bucuresti cat si de prin alte parti si la Elias nu-i chiar atat de rau. In plus, cand l-am intrebat pe dr meu daca sa nasc la Elias sau Euroclinic el mi-a recomandat Elias ptr ca este mai safe ptr mine si copil (si stiu ca sfatul era dezinteresat ptr ca stia ca onorariul lui din partea mea ar fi fost acelasi).
Poate ar trebui sa mai vorbesti inca o data cu medicul si sa stabiliti aceste aspecte; nu te mai panica, nu-i tarziu sa schimbi dr daca vrei, doar ai experienta de la Sasha, nu?
Ana_o, nu mai lasa nimic sa te supere acum.Esti asa de aproape de cea mai frumoasa intalnire a vietii si tu vrei sa apari trista si plansa?Imi placea mai mult ideea de manichiurata, coafata si vesela Fruntea sus! si lasa depresia pentru "dupa"
Andreea, mami de baiat si
37+ cu
AMR 9 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Neatza! Sper ca sunteti toate bine, ca ieri n-am mai apucat sa citesc. Cred ca intuiti de ce: bebe Patrick a invatat care-i treaba cu tzitzi si ca cel mai bine doarme la mami pe burtica ![]() ![]() Acum astept sa mi-l aduca, ca e la vizita medicala, sa-l pun la san. Nu am baut decat putine lichide, ceai pt lactatie cam un pahar/zi si tot am lapte garla. Legat de buric, ca am apucat sa citesc postul lui Ramo, NU se pune baneocin pudra. Baneocinul e antibiotic si nu se pune preventiv. Nu favorizeaza uscarea. Se sterge bine si se tamponeaza cu compresie sterila cu alcool de 70%. Atat. doar in cazul in care se infecteaza se apeleaza la antibiotic. La pranz vine tati si ne ia acasa ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() ![]() ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina, trebuie sa schimbi semnatura!
![](icon_smile.gif)
Bravo pentru bb Patrick mancaciosul!Ce bine ca veniti acasa, parca a trecut asa repede!
![](olala.gif)
![](floare.gif)
Andreea, mami de baiat
![](oac.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR 9 zile!
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
BraveGirl spune:
Plange un bebe de ti se rupe sufletul, asa ca eu am udat camasa, de zici ca plange al meu. La Arianna curgea laptele doar cd palngea ea, acum se pare ca nu conteaza ce bebe plange, laptele vine
Andreea, de cd am nascut nu ma gandesc decat ca vreau sa vad ambii puisori in casa, la caldurica, cu mami si tati. Vremea de afara ma face sa ma gandesc numai la un pat mare, o patura groasa si noi 4 Seara, stau in pat si ma uit pe geam si numai imaginea asta o am. Aseara curgeau picaturile de ploaie pe geam si eu boceam de fericire, cu prosopul fierbinte pe mine, sa-mi calmez sanii. Dar fericita la maxim.
Plaaangeee...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
37+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
danaint spune:
Neata fetelor!
Ce-i cu ploaia asta
Ma deprima total, mai rau decat eram oricum
Am tras ieri seara un bocet mic (dintr-un motiv total idiot - si anume mi-am vazut sanii dezbracata fiind, si am stat sa ii analizez pana am dat in plans
- nu ii suport la dimensiunea asta de sarcina, zau
, stiu ca toata lumea ii vrea mari, mari, mari, dar eu vreau din nou la 80B meu confortabil
, nu 85C asta hidos
). Insa m-am inviorat cand am vazut ca l-am bagat in depresie pe caine cu plansetul meu (e un caine foarte empatic cu starile noastre)
)
Acum astept mesterul sa punem caloriferul la cale, si apoi mergem sa il cumparam. Ca maine sa il monteze
Corina, ce dragut!! Cred ca de abia astepti sa te vezi acasa!
Ana, lasa deprimarea !!
Deci maine avem 2 nasteri? Ce frumos!! s37
Lucas Petru