Copilasi de Iulie - August 2004 * 58
Raspunsuri - Pagina 5
alice2004 spune:
Olivia, beko are fratele meu - frigider ! Vrei vreun detaliu anume ??
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
szivarvany spune:
Leeloo, super arata Abia astept sa vad si tablourile
Mitzu, tare fain ce povestesti tu acolo,
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
carmenp spune:
sunt multe, uite aici a stat cineva si a fost multumit
http://www.pensiunealastrada.ro/cazare.html
daca nu`ti place mai caut
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Fetelooorrr... ce pensiune rezonabila si curata imi puteti recomanda in ieshi? Ca poate-mi conving printul consort sa se deplaseze... Andries |
gabi, vazut poza, frumosss
olivia, acu vreo 6 ani cind imi cautam combina nu aveam referinte bune despe beko, mai mult nu te pot ajuta. de regula cind imi caut ceva, cer parerile lor si la sfirsit ajung la un numitor comun;))
alice2004 spune:
Mitzule, ce ma bucur ca Marutza e ok !! Asa vesti bune mai merg !!
Oliv, pai frate-miu si-a refacut casa si si-a luat electro noi, frigiderul e mare, gen combina, si nu stiu sa fie nemultumit de ea, recunosc ca nu am intrebat, oricum e nou, spune-mi ce sa il intreb si iti scriu inapoi !
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
kim222 spune:
Au luat in ultimii doi ani numai premii de inovatie..si de aceea ne-am orientat sper ei..Combina frigorifica vroiam si eu,,ma interesa daca a avut probleme..ca altceva nu conteaza.
leeloo2004 spune:
La cererea publicului () m-am conformat...uite astea sunt cele doua desene - in carbune, m-am mai gindit si nu am sa le pictez in ulei asa cum am planuit initial, am sa le pastrez desen in carbune, trebuie doar sa ma duc sa le inramez si apoi isis vor gasi locul deasupra bufetului sau in spate deasupra caloriferului, inca nu m-am decis...
Kim - eu nu am auzit nimic rau de beko, nici nu am avut vreodata nimic de la ei; dupa parerea mea insa tehnica asta s-a uniformizat foarte mult si gasesti cam la toate marcile caracteristici tehnice si fiabilitate comparabilitate...ba mai mult, astea mai noi, care nu sunt branduri renumite, pe linga faptul ca nu platesti marca in sine, sunt chiar mai performante decit marcile renumite - whirpool de ex a dat multe chixuri in ultima vreme... Plus ca mi se pare acum ca batalia mare e pe design datorita acestei uniformizari tehnice, asa ca, daca iti plac, cumpara-le!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Gabi super tare!!!! Lasa-le in creion! O rama..alba..poate ar merge
poti pune unul deasupra bufetului si unul deasupra caloriferului sau amandoua deasupra caloriferului. Asa voi face mai mult ca sigur referitor la electrocasnice..
cristalina spune:
Gabi, tu ai talent!
Tare frumoase desenele. Frumoasa si mobila....
Eu cand am fost la depozitul ala de la Cisnadie (ca voiam covor de lana, deh...) erau puse covoarele unul peste altul si m-am uitat pe etichete la dimensiuni, mi-a scos vreo zece care se potriveau si mi-am ales covorul...Cred ca trebuie sa te duci la un depozit de genul asta.
Olivia, eu nu am mancat niciodata fulgi de ovaz.
Azi mi-a dat doamna "proiectul" de gradul 1...am ceva de munca...
Ma duc sa ma masor, o zi frumoasa sa avem!