Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabi, si mie imi plac mult desenele tale, lasa-le asa, in creion, sint tare faine ! Chiar ca ai talent, te invidiez, io niciodata nu am stiut a desena ceva inteligibil !!

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, tare mi plac, asa cum sunt in carbune Felicitari, ai talent !!! Eu as pune rama in contrast absolut cu negru/alb deci ceva colorat rrrau spre purpuriu
Kim, eu in casa am di tuoate. Si asa e, de multe ori platim marca. Asa ca spor la shopping

Restu` pe unde umblati pe ploaia asta ???

Andreea de Pupi, pe tine tre` sa te strig dp acum pt diseara
Dar PAKO, KRO, ROBERTA, CORIANAI, ROLLER ... NORA

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sunteti tare dragute...totdeauna am avut o usurinta la desen, nu i-as spune chiar talent ca e prea mult, dar m-am descurcat bine, cind eram copil am urmat si o scoala populara de arta pentru desen si pictura in ulei, dar mai mult de atit nu mi-am cultivat asta...
Acum este doar un hobby de practicat cind am timp...sau nevoie...
Mi-am luat din dou culori, carbune, pinza gasesc de toate dimensiunile in hornbach, doar inspiratie sa am!

Si eu m-am gindit la un paspartu negru sau visiniu inchis si la o rama eventual neagra - am nevoie de niste tablouri mai amri si atunci mai pot "cistiga" in dimensiuni adaugind un paspartu si apoi rama - o sa vi le fotografiez cind sunt gata!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Tu poti sa-ti faci toate decoratiunile necesare!Nu mi-ai spus cat a costat mobila..
Ioana zici ca nu a avut rabdare Maria? Eu nici Saltimbancii nu am gasit..Nora s-a oferit sa-mi traga de pe net dar dureaza..
Daria nu mai vreau alta colectie!!

Mergi la inceput

Kim, am uitat ca m-ai intrebat - am luat-o de la mobexpert si a costat in total 11200 ron - dar am luat-o pt ca au o oferta acum pt cumparaturi de peste 8000 ron poti plati in 12 rate egale, fara dobinda si de asta am luat garnitura de acolo - bine, ne-a si placut evident ca altfel nu o luam in considerare, doar ca nu aveam banii astia toti la un loc si nu cred ca aveam cum sa-i string eu singura vreodata... Asa ca am mai adaugat un credit dar macar stiu pt ce!

Si inca ceva - sunt 8 scaune (4 cu brate - are un fix barbatul meu ) si 4 fara, iar masa este extensibila - adica se face pt 12-14 persoane. Bufetul exista pe doua variante - unul mai lung si unul mai scurt, eu l-am luat pe asta mai scurt - are 2 sertare si 2 usi, e foarte incapator pt ce imi trebuie mie - adica setul de farfurii, tacamuri, bauturile si fetele de masa.

Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

112 milioane adica..mie imi trebuie doar masa si scaunele..stiu d eoferta am vazut-o si eu chiar este reala? adica daca cumperi de 80 mil..se imaparte la 12 si platesti in fiecare luna fara dobanda??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Scuzati absenta prelungita
Am tot felul de evenimente, deces in familia apropiata, control la firma, nervi cu casa, ma simt cam depasita...plus serviciul cu englezi in coasta si sef ranchiunos...

Va pup! Incerc sa revin cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La noi este soare,sic!
Vivia ea cred ca avea rabdare dar vrea sa o citesc pe toata intr-o seara...io-l am tras,da' cum ti-l trimit ca-i mare??
Robi
Leeloo faine rau desenele talesi cel mai mult si mai mult imi place ca reusesti sa-ti organizezi timpul astfel incat sa faci lucruri si pentru sufletul tau cum ar fi gradinaritul si desenul,bravo tie!!.....io recunosc ca nu reusesc deloc,acasa nu am timp de nimic decat de treburile casnice si de mandra...bonus mai apare mereu o participare la vreo conferinta.....cel mai mult mi-e dor sa citesc o carte buna!

Mergi la inceput

Ioana nu ma pricep foarte bine, dar cred ca daca pui linkul si-l trimiti ca un link for sharing..Alice ne ajuti tu?

Mergi la inceput

Kim, da e reala oferta, eu asa le-am luat. Bine, se face credit la brd, mie mi-au dat raspunsul in citeva ore, nu e mare lucru si e facilitat de magazin, tb sa completezi un formular + fisa fiscala si citeva facturi de utilitati la zi (eu nici macar nu am facturi de utilitati pe numele meu...).

Ioana, si mie imi place mult sa citesc si periodic ma duc si imi iau cite 3-4 carti, le termin si iar imi iau. Eu citesc mai ales seara, dupa ce se culca copiii, cit ma relaxez in baie, sau mai citesc cite jumatate de ora tot seara, inainte sa duc copiii la baie + in weekenduri cind am macar o ora-doua (cit doarme Tudor, ca Stefan nu prea mai doarme la prinz) cind citesc... Iar gradinaritul acum e mai mult de weekend pentru ca la ora cind ajung eu acasa e deja intuneric...

Poze

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput