Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu am avut o perioada in care cumparam fulgi de secara, ovaz, fie simpli fie cu fructe uscate in combinatie si puneam intr-un castron un pumn de fulgi (din aia de la Natura Vita parca) turnam lapte si bagam la microunde 2 minute, apoi ii lasam sa se mai inmoaie vreo 15-20 minute...Erau buni pt tranzitul intestinal dar cum copiilor nu le puteam da, am cam renuntat la ei ca de altfel la multe obiceiuri sanatoase, ca asa e omul delasator si inconstant cand se apuca de facut ceva bun pt el :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Trezireaaaa..azi eu dau cafeau ca-s acasa!
Lia merci de raspuns.asa le-am folosit si eu pentru noi dar ceva nu-i ok..fulgii de ovaz arata identic si totusi la microunde iese altceva in loc de oatmeal!
Nu ma uitati cu Arabella..please..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata si de la mine !
Olivia, oau, ce matinali sinteti azi ! Am gasit ceva despre arabela, iti trimit PM !!
O zi faina sa aveti azi !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Vivia vin si io la cafeaparca am vazut si eu arabela pe undeva,am sa caut..
La noi nu a venit ieri zana maselutza asa cum ne planificasem,pentru ca doctoritza a zis ca nu-i inca nevoie sa-l scoatem...in schimb a cucerit-o pe mandra cu tot felul de cartulii si povesti...si ne-a dat trimitere sa facem o ortopantografie sa vedem exact cum stam...trebuie sa o laud pe mandra ca a fost tare cuminte si cooperanta...mai mergem vineri la stomatolog cu poza de la dinti..
Daria ce-mi place de Giuliksa nu te mai aud ca te mai plangi de ea ca scot
hai pupicei,revin la pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Atunci vin si eu la cafea cu mult lapte UHT, da ?
Aici ploua si e frig, deci fi`mea a facut ca trenu` la ideea incaltarilor de toamna, dar s-a bucurat ca va folosi in sfarsit umbrela
Tot fi`mea ma duce vineri la concert simfonic. Da, stiu, problema e la mine
Ioana, felicitari pt cumintenia Maria
Kim, io recunosc nu am mancat niciodata oatmeal

No, haideti la raport cu toatele altfel trrecem absentele

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Concert simfonic ??? Heheh, io nu cred ca as rezista, bine, depinde si ce se asculta !! Asa ca Daria, nu esti singura cu probleme dastea !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim cred ca tu ai vazut filmul respectiv ca esti mai la curent cu noutatile - eu le vad abia cind apar pe dvd... era vorba de filmul pt care a luat Sandra Bullock Oscar - The Blind Side - mie mi-a placut mult de tot!

Am pus o poza cu noul meu dining - caut acum un covor adecvat (pb e ca-mi trebuie unul foarte mare 230x320m...) si mai trebuie sa inramez doua tablouri pe care le-am facut eu (nu v-am mai zis ca m-am reapucat de desen, una din pasiunile mele din tinerete...) si sa le pun deasupra bufetului si gata diningul!!! - so, poza o gasiti aici!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Gabi, eeee, ce fain arata !! Poze cu tablourile nu ne pui ??

Edit - Olivia, am mai gasit un torrent cu arabella, il descarc io si ti-l trimit pe transfer, sper sa mearga !
Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata si de la noi,

Ma apuc de lucru da am zis sa va salut mai intai.

E bine Mara acum, s-a rezolvat cu burtica, am dus-o la gradi. Si s-a acomodat si cu gradinita, slava Domnului!

Si prin Sibiu e o vreme de cacao. Vreme de

Sa vedeti ce distractie avem noi mai nou seara. Spunem bancuri. mai ales noi copiilor si bineinteles ”bancuri” adaptate varstei, seamana mai mult cu niste desene animate decat cu bancurile adevarate, dar e fain ca radem pana nu mai avem aer (mai ales cei mici) si ne dezvoltam simtul umorului. Tudor mai ales e tare incantat. Am recmarcat ca e foarte popular la gradi, mereu are in jurul lui 2-3 copii carora le explica foarte savant diferite chestii si in general, dupa o absenta, se bucura toata lumea ca apare (mai ales fetele sar pe el, sa-l pupe). Are ceva de actor in el.... De asta treaba cu bancurile a prins foarte bine la el (cred ca vrea sa mearga sa le spuna mai departe la gradi).

Altfel ne chinuim sa invatam lunile din an, i-a facut tati si desen cu ele, doar doar se intiparesc unde trebuie.

Nici noi nu mancam fulgi de ovaz, mie personal mi se par necomestibili din pacate, chiar as aprecia daca cineva ne spune vreo modalitate de a-i putea inghiti.

Gabi, foarte frumos dining-ul, dar eu de abia astept sa vad poze cu tablourile tale.

Va pup, ma duc la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gabi asta era filmul! Nu l-am vazut! Mobila este superba! Cat a costat?? Io-s cu intrebarile despre preturi Merg 2 tablouri pe cei 2 pereti!
Nu are nimeni Beko??
Alice..astept..

Mergi la inceput