Copilasi de Iulie - August 2004 * 58

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

salutare!

sunt cobza...si eu, ultimul mohican...am cedat deci

deja va ganditi la cadouri, si la noi se discuta si se propune tot cam in aceeasi gama:
- anume Dea vrea asa: poseta, jurnal imblanit rooooz, si rochie+adidasi, ca ale Stephaniei din Oraaselul lenes (UNDE GASESC EU MACAR O PARTE DIN TOATE ASTEA?)
- Danu vrea sa-si completeze setul de Thomas & friends, setul de masinute McQueen si un tanc pe senile [ tanc pe senile nu am mai vazut pe niciunde desi caut de vreo luni, am cautat si pt ziua lui si nu am gasit :(]

mai vroiam sa mai zic cate ceva raspunsuri dar am nasul ca un contrabas si am uitat pe moment, ma duc la gombotzii mei deocamdata nu inainte de a va dori sanatate tuturor, ceea ce ne doresc si noua

afara ploua mocaneste deci e clar ca avem o singura varianta, aia cu statul in casa si gasitul ocupatiilor pt copii, nu l-am dus pe Danu la gradi, e mucios la un nivel incomod, si azinoapte abia a dormit cu n-spe intreruperi pe motiv de tuse din aia enervanta

deci daca ati vazut sau vedeti pe undeva, in magazine, pe situri, cate ceva din ce am si eu nevoie pt astia micii, dati-mi va rog si mie de veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, costumatia Stefaniei se gasea in magazinele mari gen Carfur, pe la 90 de lei parca.
La citit povesti ... m-a luat Giulia aseara in timp ce-i terminam vestuta cu HelloKitty. Nici nu vroiam sa scriu asta. Dar mi-a citit din PeterPan ca aia-i cazuse in maini. Am ramas masca. Pe mine m-a pus sa citesc in cealalta limba - ca pe o pagina scrie paragraful sub imagine in lb romana, pe ai`lalta pagina scrie in engleza si imaginea trebuie colorata.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Daria, nu am gasit pe aici rochita, ca aia e importanta...i-am luat cordeluta si peruca roz, in vara dar e un mare jeleu peruca aia ca e asa incomoda si flocoasa, nu stiu pt ce capatzana au creat-o. Asa ca macar jurnal imblanit cu pix, gentuta de pus pe umar si rochita sa-i iau. Cu adidasii e greu, i-am luat de la Deichmann niste adidasi roz draguti si comozi, insa nu-s cu sireturi, io n-am fost atenta la detaliile astea asa ca sunt cu scai. Deja ii poarta si ii plac dar na, nu-s fix ca ai Stephaniei. La noi Carefour nu exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, nici Real nu aveti ?
Era rochita+gentuta la set, stiu sigur. Calitatea nu ma intreba
Jurnal roz cu puf este la librarii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

cat despre citit povesti, eu nu le citesc povestile asa cum sunt scrise ci modificate de mine, cum Danu nu s-a invrednicit cu invatatul cititullui e la adapost inca de a afla detaliile infricosatoare din povestile asa zise pt copii care dp parerea mea de fapt sunt niste plasmuiri rautacioase ale unor autori mai mult sau mai putin imbibabi in ceva alcool :)

au dvd-uri cu povesti, multe, si "cosmetizate" toate povestile, la nivelul varstei lor. Se respecta ideea insa detaliile grotesti sunt mascate, ceea ce e ok. Imi amintesc ca eu mereu plangeam si la teatrul de papusi si la gradinita cand educatoarea ne citea capra cu trei iezi, scufita rosie, bambie caprioara si altele din astea ..

Mergi la inceput

Avem Real, insa nu au, am si intrebat lucratorii de pe raion, si nici jurnal imblanit nu au la librarii, Daria, pe cuvant ca am cautat si o sa mai caut in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Oh... deci eu cu spider scap mai ieftin decat cu stefania, clar e o afacere sa ai baieti.

Si Vic e nevoit sa se uite la ce filme vrea Mirciu.

Eu in loc de Fram am niste filme cu Ursuletul Polar care au un mesaj pozitiv si happy end, imi plac si mie ditai' omu'

Fetelooorrr... ce pensiune rezonabila si curata imi puteti recomanda in ieshi? Ca poate-mi conving printul consort sa se deplaseze...

Andries

Mergi la inceput

Mie azi mi s-au solicitat urmatoarele cadouri: un televizor in camera lui Vic si Mircea a vrut un "CADOU" (nu a precizat ce cadou vrea, dar sa fie "CADOU MAMIII"

Andries

Mergi la inceput

aaaa... si mai cred ca deja am dezvoltat un pattern, firmele la care ma angajez eu se eficientizeaza si restructureaza big time , la anul pe vremea asta nu stiu unde voi lucra

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

fetili...voi cum papati fulgii de ovaz??..in USA fierti in lapte la microunde se faceau ca o coliva yummy..aici nu

Gabi de ce film spuneai tu de curand ca ti-a placut??

ce stiti de electrocasnice Beko???

Mergi la inceput