Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
tina,
si mai una pe cap: la exact 2 sapt de cand iau cerazet m-au invadat indienii!!! si nu-mi era deloc dor de ei, asa ca ma gandesc sa sun sa ma programez ptr sterilet. m-am acrit deja de drumuri la medici, in toti anii mei n-am fost la atatea usi de dr ca in anul asta . si am niste crampeeee, eu care nu ma plangeam niciodata de asa ceva inainte, ca la mine mai mult de 3 zile n-au stat (mai bine zis doar una, celelalte erau doar de avertizare...)
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Sanatate multa si crestere usoara sarbatoritilor de azi: 4 lunite pentru frumoasa printesa Hannah Isabela 3 lunite Iulia de Arissa 2 lunite Iulia de mousel Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
la multe lunite si de la noi
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
eladea2005 spune:
cristina, asa e...stiu ca nu e bine mai devreme de 2 ore...dar era asa marait si cu amnutele in gurita, ca am zis sa-l linistesc...si paote mai mult rau am facut...o sa incerc in seara asta sa-i dau la 2 ore, sa vad daca reactioneaza tot asa...
ISAAAAAAA...SI NOI TE PUPAM PE FALCUTE!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Tina, ziceai ca doarme la amiaza 2 ore cu nasul la sanul tau... Ai incercat sa pleci de langa el si sa lasi acolo o hainuta de-a ta, un maieu, un tricou de-al tau... Poate merge si asa... |
Am incercat, i-am pus si o bluza de-a mea de pijama, dar nu ma deranjeaza f mult ca dorm si eu cu el ziua in patul cel mare ci ca nu doarme noaptea in patut la el.
I-am cumparat si lui pilota pt patut cu puf de gasca, la fel cum este in patul cel mare, am spus sa nu simta diferenta, dar........chiar imi vine sa ma dau cu capul de pereti, ca daca stiam ca nu prea vrea in patut, nu mai cumparam, patut, saltea si toate cele, faceam economie de bani si spatiuuuuu.... si il tinem cu mine in pat.
Sa va povestesc.......
cum aseara nu aveam somn ca am baut niste pepsi, m-a apucat ora 2 noaptea....am vazut ca nu da nici un semn sa se trezeasca, m-am muls 160 ml(apropo! cati ml scoateti cu pompa dupa 4 ore?) si la 2.20 s-a trezit, l-am lasat in patut si i-am dat un bibe de 125 ml, pe care l-a dat gata pe tot. Daca mai era vreo 20 ml cred ca il papa si pe ala, dar cum nu mi-a dat prin cap sa sterilizez si bibe cel mare de 260ml nu i-am mai dat (tb sa il incalzesc si el oricum la jumatatea biberonului a inchis ochii) si mi-a dormit inca 2 ore, deci pana la 5 cand l-am luat in pat langa mine, dupa la 7 si 9.30.
Asa a decurs noaptea......
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata! Am revenit si noi acasa dupa 3 zile de cumparaturi in Cluj, am stat la fratele meu. L-am chinuit pe bietul copil in scoica in care nu mai prea incape, dar nu am avut cu cine sa-l las . Tb neaparat sa-i iau un carucior sport , ca asta pe care il am nu ma prea incanta, si vreau unul nou. Mie imi plac cele de la Quinny, aveti careva asa ceva? Sunt curioasa cum sunt... Tina, . Nici nu stiu ce sa fac, nu l-as tunde, dar ii cade tare si chiar ii intra parul in ochi , O sa-i tund un pic bretonul. In mall, toata lumea se mira ce perisor are, ca ii statea si in sus, degeaba l-am culcat cu caciulita, in momentul in care i-am dat-o jos, parutul era la datorie sus... Cristina, primul dintisor!. Cresc puisorii nostri tare repede!! Voi ati schimbat suzetele la 3 luni? Ca eu am incercat sa-i dau suzeta de 3 luni, dar cum e mai mare o arunca rapid din gurita La Multi Ani pt Isa si cele 2 Iulia! Ma duc la poze!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
I-am luat de 3+ dar e prea mare si o scuipa si tot cu cea de 0-3 luni mergem, ca oricum o primeste tare rar
Am fugit ca ii este foame si somn
ilinca79 spune:
Buna dimineata delfinariu,
In primul rand la multi ani delfinaselor Isa, Iulia si Iulia!
racusoru, eu am inlocuit piesa de la pompa Avent cu una dintre cele doua pe care le aveam de rezerva (cred ca ai si tu, nu?) si deocamdata n-a mai sarit...cred ca se uzeaza in timp
michelle, ooana, si eu am luat centrum materna, si m-am speriat cand am auzit ca s-a scos de pe piata. Am rugat-o pe farmacista sa investigheze si a aflat ca nu se mai vinde centrum de niciun fel pentru ca erau ceva probleme cu traducerea prospectului. Acuma cine stie...poate asta e doar varianta oficiala
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Mycya, ce papusa scumpa ai!!! E tare frumoasa!
Dragaica, ce faini sunteti! Si ce bine iti seamana flacaii!
Tina, ce dulce e Raducu! Ce fain zambeste la tine in brate!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
tina_80 spune:
Paula, si eu am senzatia ca Raducu nu mai incape in scoica, i-am scos si pernitele dar parca tot mai rau sta, mai ales ca acum e imbracat mai gros, cu geaca, etc. Cand sta/doarme in ea il vedem cum incepe sa se intinda, sa se foiasca
cand iesim la plimbare tot in scoica sta, ca tare mult ii mai place sa priveasca.
Oana, parca tu ai un scaun de masina de la chicco. Cum sta Matei in el? Esti multumita de el?
Ma gandesc cu groaza ca tb schimbata scoica cu un scaun de masina pt ca vom iesi la plimbare in carut la orizontala si nu prea ii place, dar nu vom mai sta/dormi nici 3-4 ore afara.
Vreau sa merg tot pe Chicco pt ca m-am impacat bine cu aceasta marca si sunt si accesibile.
Sa va zic ca ieri m-am uitat pe site la chicco si au reduceri la scaunele de masa, ca peste vreo 2 luni ii dau papa in scaun....deci tb sa ne organizam!
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Mycya, ce papusa scumpa ai!!! E tare frumoasa! Dragaica, ce faini sunteti! Si ce bine iti seamana flacaii! Tina, ce dulce e Raducu! Ce fain zambeste la tine in brate! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Creatza11 spune:
Hannah Isabela de Rody, Iulia de Arissa, Iulia de Mousel
rody SUPERBA Isa cu bentita cu funda, este moderna de acum papusa ta!
eladeea si eu cred ca a fost o problema cu lapticul bagat peste altul nedigerat in stomacelul lui Filip, cel putin la Matei asta era clar problema.
bumblebe, parca ma vad pe mine pana acum o saptamana cu Matei numai in brate si numai umbland. Acum lucram de zor la partea cu dezvatatul de stat in brate.....
Si eu aveam aceeasi problema cu pompa manuala de la Avent. Nu mi-a venit sa cred ca face "fitele" astea la cati bani am dat pe ea! Si eu ca si racusor, daca la inceput mergeam mereu sa ma spal p maini si apoi sa asez prostia aia alba la loc, pana la urma m-am lasat pagubasa si bagam mana asa dupa ea. Cred ca-mi scapa si de 10 ori la un muls, tocmai cand venea lapicul bine....