Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
tina_80 spune:
Azi noapte m-am uitat si eu in fuga la cateva poze
Racusor, f frumos a crescut Andrei! Ai un cavaler tare frumos
Mycya, tare frumoase mai sunteti!
Dragaica, ai 2 baieti tare frumosi!
Michelle, e adorabila BiancaTare bine ii sta cu culori deschise!
Nu mai tin minte ce delfinasi am mai vazut....
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
crispro spune:
Da, si mie imi place de Bianca lui Michelle in mov...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Tina, cel mai probabil va ramane cu socrela, ma indoiesc ca as putea sa-mi gasesc ceva in vremurile astea ca sa-mi convina sa-l las cu o bona. Dar nu cred ca va face fata, uneori ma doboara si pe mine asta micu', dar ea care saraca se vaicareste toata ziua... sau eu stiu, poate isi aduna puterile pt nepotel. Oricum, grele dom'le, grele...
La noi adormitul seara dureaza cel putin o ora, mi-e destul de greu sa stau in picioare cu el in brate fara sa ma asez, iar cand ma asez, suna alarma, trebuie sa-l linistesc iar si o iau de la capat, pana inchina steagul piciul
Despre oscillo, fiind homeopat nu se amesteca cu alimente, doar cu apa si nici nu se pune mana pe granule. Cu apa scrie si pe prospect ca se dizolva pt sugari.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Cristina, felicitari pentru Pana la urmatoarea tura de dinti s-ar putea sa fi scapat cu maraielile
Luna 3
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Paula, si eu am senzatia ca Raducu nu mai incape in scoica, i-am scos si pernitele dar parca tot mai rau sta, mai ales ca acum e imbracat mai gros, cu geaca, etc. Cand sta/doarme in ea il vedem cum incepe sa se intinda, sa se foiasca cand iesim la plimbare tot in scoica sta, ca tare mult ii mai place sa priveasca. |
noi la cumparaturi doar in scoica...adica imi e greu sa duc si scoica si landoul ca dupa aia nu mai am loc de cumparaturi
Oana, parca tu ai un scaun de masina de la chicco. Cum sta Matei in el? Esti multumita de el? |
eu am Peg Perego Pliko p3 On Track
Ma gandesc cu groaza ca tb schimbata scoica cu un scaun de masina pt ca vom iesi la plimbare in carut la orizontala si nu prea ii place, dar nu vom mai sta/dormi nici 3-4 ore afara. Vreau sa merg tot pe Chicco pt ca m-am impacat bine cu aceasta marca si sunt si accesibile. |
io de cand va tot zic ca abia abia mergem la cate o plimbare de 1-2 ore maxim...il enerveaza deja pozitia pe spate...dar am descoperit ca si landoului i se poate ridica partea din spate...sa vad poate am succes
Sa va zic ca ieri m-am uitat pe site la chicco si au reduceri la scaunele de masa, ca peste vreo 2 luni ii dau papa in scaun....deci tb sa ne organizam! Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
nasii lui Matei ne-au facut cadou scaun de masa si premergator, pe asta inca nu sunt convinsa sa il folosesc...mai vedem
luna viitoare mergem la socrii...si imi trebuie patut pliant/tarc...m-am uitat la Chicco ca au reduceri
cine are??? impartasiti experienta ca musai sa cumpar unul
trebuie cumparat separat etajul intermediar?
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Paula ne cade parul si nou dar apare unul nou scurt…asa e de amuzant sa vezi ca are par de 2 lungimi si e diferenta mare intre fire zici ca a fost beat frizerul
Ma bucur ca a-ti gasit ceva frumos…mie imi place Zara…hainele de copilasi sunt putin cam scumpe dar tare fainute
Eladea sunt un "biet jurist"
..si eu cred ca alptatul prea are ca si consecinta dureruile de burtica
Cand e marait eu dansez cu el in brate…incearca, asa lent…un fel de vals
Crispro chiar asa va fi…greu indiferent de varsta
Quinny ….hmmmmm n-ai gusturi rele Paula
Tina eu scot 130-140 ml
Noi 2
ooana spune:
fara sa fac reclama...am incercat pufies si mi-au placut! eu nu eram foarte incantata de Pampers, parca atarna la funduletul copilului cand nu sunt plini
http://www.smartestbebe.ro/?utm_source=kidz&utm_medium=branding&utm_content=branding&utm_campaign=pufies
si m-am enervat rau de tot cand s-a iritat de la cei Premium Care asa ca i-am schimbat
Noi 2
bumblebee spune:
dupa 4 ore scot 90 dintr-un san, asta cel mai mult, cu tot cu ce scoate bb, asa numai pompa cred ca in jur de 60 ml
Luna 3
Victo spune:
oana, si cat costa pachetul de 82 de buc, spre ex?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
eu mi-am reintrat in program..gata supica, felu doiu (cum zice S), friptura...2 masini de rufe spalate..mai incolo o praji cu visine si gata pe azi.
dupa-am cu copiii la dr, stefan tuseste, asta mic la bilant.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)