Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo eu mi-am reintrat in program..gata supica, felu doiu (cum zice S), friptura...2 masini de rufe spalate..mai incolo o praji cu visine si gata pe azi. dupa-am cu copiii la dr, stefan tuseste, asta mic la bilant. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Harnicuta ca de obicei Sanatate lui Stefan si asteptam vesti bune!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
racusor2010 spune:
hey mamici si copilasi
ilinca o sa incerc si eu sa schimb piesa, ca mai am una intr-adevar. sper sa nu mai patesc asa...oricum eu ziua nu o folosesc, ca al meu delfinas vrea atentie exclusiva, doarme mai putin...si mi se pare greu dupa ce papa el sa stau cu pompita...plus ca la mine iese lapticul la pompa cand sunt sanii plini...si nu am cum sa pun comprese cu apa calda, si apoi pompa...pai baietelul meu nu are rabdare
iza esti o fetita tare frumusica si mare! ai 4 lunite! andreiu iti trimite multi
la multi ani pentru cele 2 fetite scumpite iulia
tina asta cu dormitul in patut ziua e cam relativa uneori doarme bine, alteori 15 minute si la cel mai mic zgomot se trezeste...ziua doarme bine numai cu mine cand imi e somn il iau in patul mare si cand maraie il pup, si uite asa dormim amandoi si 2 ore...altfel, doar afara mai avem somn din asta lung...in casa, tre sa stau sa il pazesc, cand maraie sa il mangaie, sa il mai iau in brate, si uite asa doarme Andrei in patut
acum tocmai il adormisem, s-a trezit, iar l-am adormit, ca lumea de data asta, mancam si eu fericita, si l-a trezit femeia care face curat si-a lasat telefonul langa camera lui, s-a dis in fuga sa raspunda si a si raspuns exact langa camera lui andrei saracul e mort de oboseala si acum sa vedem cum il adorm din nou
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo oana, si cat costa pachetul de 82 de buc, spre ex? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
aprox 60 lei, nu mai tin minte exact 60 si cat
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
citat din mesajul lui bumblebee Cristina, felicitari pentru Pana la urmatoarea tura de dinti s-ar putea sa fi scapat cu maraielile Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Merci!!! Is o norocoasa la faza cu adormitul seara, mereu adoarme singur.. Dupa papa il tin la scos gaze vreo 15 minute, dupa care il pun in patut, ii dau suzeta.. Este cand adoarme in 10 min, este cand intr-o ora... Se intampla sa isi scape suzeta, i-o bag la loc... Pana adoarme mai stau si io cu sotul, la TV, la o poveste, mai fac un dus...
O sa incerc si eu la cumparaturi in scoica, poate ii place daca vede mai mult...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo eu mi-am reintrat in program..gata supica, felu doiu (cum zice S), friptura...2 masini de rufe spalate..mai incolo o praji cu visine si gata pe azi. dupa-am cu copiii la dr, stefan tuseste, asta mic la bilant. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
mai mai ce gospodina avem aici
copilul meu doarme de 2 ore la el in patut
...si eu care aveam atatea de facut m-am uitat la tv cu gandul ca dintr-un moment in altul trebuie sa se trezeasca si nu am timp sa termin ce incep
ploua nasol asa ca nu iesim afara
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
La multi ani!!!!
Hannah Isabela
Iulia de Arissa
Iulia de mousel
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 Buna dimineata delfinariu, racusoru, eu am inlocuit piesa de la pompa Avent cu una dintre cele doua pe care le aveam de rezerva (cred ca ai si tu, nu?) si deocamdata n-a mai sarit...cred ca se uzeaza in timp Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Si eu am schimbat piesa cand a inceput sa sara si acum e ok...Lapic sa avem ca pompa merge ca noua...
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
michelle1981 spune:
Tina, crispro - multumim de complimente
Si motaneii vostri sunt tare dulci, chiar m-am uitat zilele astea ce mari au crescut
Am mai pus poze azi facute pe contul meu. Pun si pe delfinasi vreo doua.
oana - patut pliant am retinut ca fetele au DHS pe la vreo 2 mil (pe my kids. ro) si salteluta pliabila de pe best kids. ro /p-4506-salteluta-pliabila.aspx
tina - eu nu stiu cat as scoate cu pompa dupa 4 ore ca nu m-am mai muls. Dar cand ma mulg pun in sticluta peste 150g (160-170g aprox, depinde si de momentul zilei)
bamboletta - ce flacau mare ai, deja are si vaccinul facut!
racusor - pupam frumusetea mica!
eladea - ce dolofanel am vazut acolo cu chisculite
Da, si la Iasi ploua si e innourat, asa ca azi vom sta infofoliti cu usa la balcon deschisa.
Fetele care au port bebe de care aveti?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
arissa spune:
Buna!
Dragelor, multumesc din suflet pentru urari! Sa va traiasca delfinasii si sa fie sanatosi!
Noi am cam absentat pe aici pentru ca am avut o perioada destul de grea si incarcata. Mai intai, ca si multe dintre voi, m-am stresat un pic cu Iulia care nu a mai mancat asa de bine si nici nu a mai luat in greutate ca in primele luni (1,4 in prima si 1,3 in a doua) iar apoi abia a luat 500 g in 3 saptamani. La cabinet m-au asigurat ca e in regula, ea arata foarte bine ce-i drept si la cat de mult a stocat in primele luni, cred ca-si permite sa o ia mai usor. Apoi, fiica-mea cea mare a avut un episod de varsaturi si diaree care a durat cateva zile bune. Atunci chiar mi s-a parut greu - cum te imparti cand esti singura acasa cu unul mic la san si celalalt incepe sa vomite? In afara de asta, in weekend acum am fost la sora mea care i-a luat motul celui mic si am avut de facut doua torturi, ca-i promisesem. A fost destul de obositor, avand in vedere stresul cu Maya, dar pana la urma a fost ok, ieri am mai tinut-o acasa si azi am lasat-o la gradinita. Incerc sa-mi revin din starea de oboseala, ca ajunsesem ca in filmele cu prosti: i-am spalat suzeta Iuliei si ma duceam sa i-o indes Mayei in gura. Sau acum doua seri am plecat de la bucatarie cu un pahar de bere si o bucata de branza, spre frigider, apoi mi-am adus aminte sa ma uit de niste lucruri in baie, am revenit la frigider, am bagat paharul de bere si am plecat cu branza la sufragerie. Pe drum am realizat ca nu e in regula si m-am intors sa fac schimbul.
Asa ca azi fiind mai libera, am recuperat cateva capitole si am reusit sa vad si ceva poze. Doamne, cat de draguti pot fi!
Sunt uimita de ce grabiti sunt ei la dintisori...crispro felicitari, apropo.
Trimit mesajul si revin mai tarziu.
racusor2010 spune:
oana , noi avem patut de la bertoni si este ok. am luat si etaj superior, e prea jos altfel patutul, aproape de podea. ce mai trebuie sa cumpar e salteluta pliabila. nu mi se parea prea ok fara. si mai bine sa folosesti cearsafuri normale la astea, ca cele cu elastic strang etajul asta. a costat 399 ron la reducere de la happy baby.
port bebe am de la mothercare, dar nu prea sunt multumita de el. sotul l-a achizitionat. e fain, rezistent, copilul sta f bine, pana la 12 kg, il poti purta si in spate, si in fata, doar ca mie mi se pare greu de ansamblat acum cum e frig, pana il montez singura se plictiseste andrei, se incalzeste, asa ca am continuat operatiunea afara
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010