Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Arissa, cred ca nu e usor deloc. Acum e mai bine Maya, de zici ca ai lasat-o la gradi? Sa nu ia Iulia ceva microb...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

fetele pe Mateo l-a muscat un paianjen de fata!!!poate pati ceva??????

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Arissa, sanatate multa! cand iti permite timpul, ne spui si tu cum faci torturile alea dementiale?

Port-bebe am de la chicco, rezistent, bun, dar ma iau toate transpiratiile pana il pun pe Victor si suntem gata

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

fetele pe Mateo l-a muscat un paianjen de fata!!!poate pati ceva??????

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

valeu, nasol, dar nu cred ca poate pati ceva.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

denisa nu cred, decat daca e paianjenul veninos, altfel cred ca e ca orice alta intepatura...dar de unde stii ca e paianjen?

arisa sanatate multa la fetite invata-ne si pe noi arta torturilor

cris ce tare esti, adoarme singur si al meu, dar la tzatza nu se pune la mancat decat cand i s-a facut somn, pana atunci tipa sau rade, depinde de stare

aa, cu pompa ziua nu stiu cat scot, ca niciodata nu am stat 4 ore dar noaptea, doar asa fara sa ma chinui, cam 90-100 ml...dar cred ca trec totusi mai multe ore... dar nu scot tot

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

filip a dormit si ieri si azi cate 3 ore in carucior... am papat, ne-am plimbat si am dansat in sling...nu stiu ce sa mai facem, afara e urat, ploua....cred ca ne ia somnul in curand...

arissa, uff, greu mami...nasol cu bolile...mai ales cand esti cu 2...cum sunteti acum?

oana, am inteles... eu am marsupiu chicco, dar folosesc slingul...

racusor, asa e si la noi cu galagia...doar ca la noi eric e scandalagiul... si filip bietul doarme in reprize si se trezeste la zgomote....

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua gagici.

Noi inca pe la bunici pana pe vineri sambata,deja ovidiu e ca leul in cusca fara noi dar nu am ce-i face.O sapt pe luna vin si eu la relaxare
Aici ploua,e vreme urata tare.Insa chiar si pe vremea asta eu am fost la cumparaturi pt domnul meu.Bine ca am lipsit o ora si am sunat de 3 ori sa intreb de el.
I-am luat 2 pijamalute grosute,2 body-uri super colorate,ciocetute (sosetele) si o caciulita ce e mica insa .Am vazut o gecuta super faina,identica cu una de-a mea insa din pacate nu aveau marimea lui.

Oanna Si noi am folosit Pufies si am fost extrem de incantati de aceasta firma.La Pampers am avut probleme:se irita extrem de repede,cand facea tui se umfla si statea foarte nasol iar kk iesea mereu din el.Acum suntem pe Happy insa am avut accidente de genul "pampers gol,pisu pe spate" de vreo 3 ori.Nah,mama chioara de somn noaptea Noi luam la oferta :2 baxuri de cate 82 buc la 95 lei.

Mai fetelor al meu isi schimba programul de fiecare data cand venim la bunici.Mai nou are 2 treziri de papa noaptea (nu se mai satura),plus ca la 6 are chef de gangureli si ridicat in fundulet .Sper acasa sa-si revina ca daca nu a pus-o tat-so

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Si noi folosim Puffies sunt multumita de ei...am schimbat pampers premium care din cauza ca ultimul pachet nu mai era asa bun ca primele...era mult mai subtire si iesea kk pe langa..cu puffies inca nu am avut surprize

Suzeta nu o voi schimba la 3 luni ramanem la marimea 0-3 luni pana la 5-6 luni...la Antonia asa a fost nu accepta suzi 3 -6 luni era prea mare si isi facea greata...

vreau soare sa iesim la plimbare si cand ma gandesc ca vine iarna...frigul..zapada

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uff, arisa, nasol tare. si ce tratament i=ai facut Mayei?
si stefan a avut 2 eneterocolite..uff..greu tare a fost.
pitica e bine?

si de unde cumparati scutecele acelea, puffies? ca eu acolo nu vad ca ai putea comanda..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

bytz de unde luati :2 baxuri de cate 82 buc la 95 lei??? vreau si eu

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput