Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalala13 bytz de unde luati :2 baxuri de cate 82 buc la 95 lei??? vreau si eu ---------------------------------------------- my somebody.... a sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
LaLa ,in Selgros am gasit aceasta oferta.Nu stiu insa daca este mereu.Oricum baxul de 82 este in jur de 55 lei
Victo Puffies sunt marca Kaufland si se distribuie in reteaua lor de magazine
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
bubster spune:
dragele mele,de cand nu am mai scris...imi era dor de voi. sunt super ocupata,bebe...sot...smotru...papu...acum bb e si putin racita,are o tuse seaaca si luam siropel.
insa pe mine ma nemultumeste altceva si va intreb pe voi k puteti sa imi rasp din experienta:bb s a nascut cu 3500,la externare 3300 iar acum are 5500 si mie mi se pare k a luat putin in greutate,voi ce ziceti?greutatea luata pe parcurs se aduna la cea cu care s a nascut sau la cea de la externare?
va pupicesc.acum tre sa ma apuc de citit din urma.
Victo spune:
ei..deja ma enervez..copchilu asta nu stie frate sa doarma in casa
azi a plouat, nu am iesit.prin urmare a dormit cu taraita, in TOTAL cam o ora pana acum..acu urla ca disperatu, de obosit ce e..iar eu m-am saturat!il las vreo 2 -3 minute, ca nu mai pot nici eu.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
bumblebee spune:
citat din mesajul lui Victo ei..deja ma enervez..copchilu asta nu stie frate sa doarma in casa azi a plouat, nu am iesit.prin urmare a dormit cu taraita, in TOTAL cam o ora pana acum..acu urla ca disperatu, de obosit ce e..iar eu m-am saturat!il las vreo 2 -3 minute, ca nu mai pot nici eu. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Parca incerc eu sa-l culc pe Victor seara
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
citat din mesajul lui bubster dragele mele,de cand nu am mai scris...imi era dor de voi. sunt super ocupata,bebe...sot...smotru...papu...acum bb e si putin racita,are o tuse seaaca si luam siropel. insa pe mine ma nemultumeste altceva si va intreb pe voi k puteti sa imi rasp din experienta:bb s a nascut cu 3500,la externare 3300 iar acum are 5500 si mie mi se pare k a luat putin in greutate,voi ce ziceti?greutatea luata pe parcurs se aduna la cea cu care s a nascut sau la cea de la externare? va pupicesc.acum tre sa ma apuc de citit din urma. mami fericita deariana ! 06.08.10 http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink |
Se ia greutatea de la nastere si in medie un copil in primele luni de viata pune 1 kg, dar aici e o medie, unii pun 800 g altii 1,2 . Ariana e bine cu greutatea eu asta cred. Insanatosire grabnica scumpetei
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
crispro spune:
citat din mesajul lui bubster dragele mele,de cand nu am mai scris...imi era dor de voi. sunt super ocupata,bebe...sot...smotru...papu...acum bb e si putin racita,are o tuse seaaca si luam siropel. insa pe mine ma nemultumeste altceva si va intreb pe voi k puteti sa imi rasp din experienta:bb s a nascut cu 3500,la externare 3300 iar acum are 5500 si mie mi se pare k a luat putin in greutate,voi ce ziceti?greutatea luata pe parcurs se aduna la cea cu care s a nascut sau la cea de la externare? va pupicesc.acum tre sa ma apuc de citit din urma. mami fericita deariana ! 06.08.10 http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink |
Bubster, e foarte bine... Se ia in considerare greutatea la nastere. Ca sa fie cica sanatoasa, tre sa ia 500 grame in prima luna, cate 750 grame in urmatoarele 3 luni. Deci, ar trebui sa aiba: 3500 (cu cat s-a nascut) + 500 (de luat in prima luna) + 750 (de luat in a doua luna) + 350 ( ca a mai trecut o juma de luna din 06 pana azi, in 19), deci ar trebui sa aiba 5100 ca sa fie declarata sanatoasa... Si are 5500, e peste minim... E foarte bine! In plus, in perioadele cand sunt bolnaviori, mananca mai putin. Asa ca nu iti fac griji, e bine. si sa va faceti bine!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Diana_Eva spune:
bubster - uite aici http://www.nestlebaby.com/ro/nestle_baby_club/curve/curve.htm - baga greutatile si vezi ce iese - e important sa se mentina aproximativ pe aceiasi curba.
Cris - felicitari pentru dintisor!
Eu sunt cam chiara de somn - cred ca si vremea e de vina.
Sotul meu iar trebuie sa plece si s-a gandit sa o cheme pe mama sa stea cu mine. Eu nu vreu!!!!!!!!!!!!!!! Dar nu ma aude nimeni - asa ma supara cateodata cand face ceva fara sa ma consulte. Am mai stat singure si a fost foarte bine. Mama e genul care sta toata ziua gramada pe mine si pe copil. Daca ma ajuta prin casa era bine dar asa nu face decat sa ma sufoce. Ii zic las-o in patut ca adoarme, ma intorc e cu ea in brate. O rog sa intoarca caruselul sa cante iar, o ia in brate... si tot asa. Vreau sa se duca cu ea in parc la pranz - adoarme si tot eu ma duc ... Vreau sa o schimb si o ia de mana "nu vezi ca ii e frica" - cum naiba sai fie frica - doar o schimb de 2 luni si supravietuit, si e tare greu sa schimbi un copil cand cineva il tine de manute. Of ... voi cum va descurcati cu ajutoarele? Poate sunt eu deplasata.
Pompa mea Avent electrica nu face nici o problema.
As vrea sa iau inca un carut pentru stat in casa - deja e multa mizerie afara si nu cred ca e bine chiar daca spal rotile sa il folosesc pe acelasi afara si in casa. Acum avem un Neonato - landou, scoica, carut - ma gandeam la ceva sport, usor de manevrat, cu trepte pentru spatuc si atat.
Imi puteti face o recomandare?
Tina parca intreba - eu scot cam 80ml la 4 ore. La 6 ore - 120. Stangul e forte lenes scoate doar 20-30ml.
A si cred ca am probleme iar cu hemoroizii. Mama lor!
Va pup ma duc sa dorm un pic.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo si de unde cumparati scutecele acelea, puffies? ca eu acolo nu vad ca ai putea comanda.. Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
eu le-am luat din Kaufland si din Auchan
Btz buna promotie zi de unde poate avem si noi un magazin prin zona
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui btz_ovi
LaLa ,in Selgros am gasit aceasta oferta.Nu stiu insa daca este mereu.Oricum baxul de 82 este in jur de 55 lei Victo Puffies sunt marca Kaufland si se distribuie in reteaua lor de magazine Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 Motanelul |
hai ca mi-a adus aminte Marius ca am dat 57 lei...ca mie memoria imi e pe duca
Oana mamica lui Matei – luna a 4-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Diana, . Nici mie nu imi place sa ma ajute cineva... Tu ca mama stii cel mai bine ce vrei sa faci, cum vrei sa faci... Asa, soacra ta iti invata fata numai in brate, iar cand ramai doar tu cu fata nu o sa rezisti tot in brate cu ea... Si soacra mea tot se ofera sa ma ajute, la inceput venea la baita, dar ea tinea copilul, si nu imi placea in ce pozitii... mereu plangea copilul.. pt ca e obisnuit cu mine...I-am zis sotului, care a transmis mai departe soacrei... Daca vrea sa imi fac o mancare, foarte bine. daca vrea sa vina la baita, sa asiste, nu ma deranjeaza.. Dar nu imi place sa il tot ia in brate, sa il dadaceasca... Imi iubesc copilul, il iau in brate cand plange, il dragastesc, ne jucam... Dar trebuie sa stea si singurel, sau sa ne jucam si altfel decat in brate... Recomandarea mea e sa ii spui sotului ca nu ai nevoie de ajutor... Soacra ta e aproape de tine? Eventual daca ai nevoie de ajutor, o suni... Sau daca vrea sa iti faca o papica, asta e altceva... Io devin foarte irascibila cand sunt calarita asa de cineva, si ii transmit si copilului...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze