Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

diana, cam asa sunt si eu cu mama e super stresata daca plange copilul, ca poate i-o fi foame dar cand o chem sa isi vada totusi nepotelul ma ajuta la mancare si curatenie, nu prea o las cu andrei. cand era mic deloc, acum o sa o mai las cate un pic.

mie imi este si frica sa il las cand e mai mare la ea, ca nu am incredere ca asculta ce ii zic eu adica daca ea crede ca era bine ce se facea pe vremea ei, e posibil sa faca asa

de asta duc de pe acum munca de lamurire cu ea ca trebuie sa asculte ce ii zic eu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubster

bb s a nascut cu 3500,la externare 3300 iar acum are 5500 si mie mi se pare k a luat putin in greutate,voi ce ziceti
mami fericita deariana ! 06.08.10
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink
bubster, vad ca bebelinele noastre au aceeasi varsta aproape. A mea tot cam atat are, aproape 5700g si e grasunica bine

Multumesc de pontul cu Pufies, mergem si noi sa cautam

VICTO - si a mea a dormit in reprize scurte. Acum am imbracat-o intr-un sac gros, cu caciula in cap si o tin in fata usii de la balcon larg deschisa.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Sanatate multa si crestere usoara sarbatoritilor de azi:

4 lunite pentru frumoasa printesa Hannah Isabela

3 lunite Iulia de Arissa

2 lunite Iulia de mousel

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

LA MULTE MULTE LUNITE SI DIN PARTEA MEA SI A LUI ALEX.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bambo, ilinca, creatza, racusor (pupici multi lui andrei), baby, nela

michelle, noi avem un port-bebe mai mic de la Giordani si unul mai marisor de la Bebetto... cel mai mic are o gramada de accesorii si e mai complicat, cum zice si racusor...

arissa, pupici la maya sa treaca de tot...

carla, nu stiu daca se poate intampla ceva, dar mie mi s-a strans inima... nu cred ca fie veninosi cei din casa, de pe langa noi...

ref la muls, ziua nu se prea intampla si oricum e nesimnificativ ce scot intre papa (ca nu trec 4 ore), noaptea daca trec 5 ore 100-120... aprox...

ref la dormit in patut ziua, eu am citit ca nu e relevant dormitul ziua in patut, ba e chiar indicat sa stie ca patutul e ptr dormit mult, noaptea. eu nu stiu ce sa zic, isa adoarme seara singurica (sau in timpul ultimei mese), si un somnic de dupa-amiaza la fel. dimineata daca doarme cate un sfert de ora ori pe paturica de activitati, ori in fisher... dar nu prea mai doarme!!

diana, cristina, racusor eu zic sa va linistiti cu mamele si soacrele, cu siguranta isi iubesc nepotii si nu le-ar face rau... doar au fost si ele mame, lasati-le sa se implice mai mult (bine, in limita a ceea ce cadeti de acord ca s-ar descurca sa faca asa cum vreti voi), poate asa nici nu vor face de-a-ndoaselea totul...

revin

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri, racusor multumesc! Ma gandeam ca sunt eu sarita.
Cri nu sta aproape - ea sta in Ro. Ce e grav e ca nu e soacra e mama. Noi nu avem o relatie prea apropiata. De la 20 de ani ma descurc singura si nui- a fost rau. M-am angajat din anul 2 de facultate si nu am mai cerut nimic de la ai mei. Asa ca imi e greu sa accept sa fiu invadata.
Sa va povestesc faza. Vroiam sa dorm un pic. Eva avea chef de povesti. Zic o iau la mine pe burta si adoarme. Ii dau suzi, o scuipa si cum se chinuia ea acolo sa isi tina capul da de sfarcul stang si incepe sa traga de el. La mine stangul curge instant chiar daca nu are mult lapte, asa ca sugea bebelina mea prin tricou. De fapt mai mult lingea. Asa a adormit.
Cum avem aproape 2 luni, 6 kg, purtam hainute de 3-6 luni ... am zis ca incerc sa fac mesele de max o ora si sa-i dau din 4 in 4 ore. Asa ca nu mai cedez sa-i dau extra completari - inte mese doar suzi!

Va pup - sfat penttu carut?

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

am fost la pediatru azi si am avut o surpriza placuta: dr morocanos si in varsta care era inainte a plecat de la clinica!!! e o tipa super, vb frumos, se intereseaza de toate, raspunde la toate nelamuririle...

sa fac un rezumat: avem 64 cm si 7.240 kg!!! capusorul a ajuns la 40 cm diametru, are o piele albaaaa ca laptele, oasele la locul lor, toate celelalte, inimioara bine,mucusori nu-s nicaieri, ce mai! dr a zis ca e sanatoasa tun, foarte bine dezvoltata in 4 luni fata de copii normali (e la limita superioara). sa incepem sa facem mai multa gimnastica, ridicat in fundic, pus pe burtica de mai multe ori/zi (daca nu-i place sau se enerveaza e de-ajuns cateva minute de mai multe ori pe zi). si sa renunt la lp ca nu are nevoie, daca totusi face circ mare de foame cand suntem in pana de lm, putem incepe de la 4 luni jumate cu suc de portocala. de la 4 luni se incepe cu cereale fara gluten, dar mie mi-a spus clar ca imi recomanda sa alaptez pana la 6 luni ca merge foarte bine... iar de la 5 luni sa introduc cele 4 fructe importante: mar, para, portocala, banana. la controlul de 6 luni vom vorbi si despre legume. deci, o sa incerc peste 2 sapt sa-i dau suc de portocale cand mai vrea completare de lp... iar cerealele a zis sa nu le luam in considerare, ca nu-s ptr noi

si a mai zis ca isi baga pumnisorii in gurita nu doar ptr ca le ies dintisorii, ci ptr ca ei cresc acolo inauntru si ii deranjeaza, atingandu-si gingiile se calmeaza.

am rugat-o sa se uite la limbuta ei ca e cam alba de 2 zile si eu nu vad prea bine (in cerul gurii), ne-a dat un gel ptr isa de dat de 4 ori/zi si o crema ptr titi mele, dupa alaptat, ca daca nu se tot fac de la una la alta , timp de 7 zile...

si daca-mi mai amintesc, revin...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Diana, aici nu ma bag... Io as vrea sa fie mama aici, ca ei pot sa ii spun ce si cum... si asculta...

Rodi, wow, ce fetita mare!!! Chiar ii merge bine! Ma bucur ca totul a fost ok la control!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody ai dreptate dar :
1. Tu esti la bebe 2 deja esti mai inteleapta ca noi
2. Esti asa de departe incat poate chiar ai vrea sa vezi mama/ soacra.
3. E si asa destul de complicat daca iti mai sta si cineva in drum ... Sau mai rau mama o verifica noaptea, copilul se trezeste, plange si cine o adoarme? Ia ghici? Imi zice mie ca era treaza. Apoi ea se duce sa doarme, se trezeste la 7 si vine cu chef de vorba la mine care dorm dupa ce am readormit- o u greu, i-am dat sa pape de la 5 la 6...
Pup si voi incerca sa fiu indulgenta. Daca nu rezist o trimit la tine? PS: face mancare excelenta :) cand are chef ( nu foarte des) - dar nu prea face ordine.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Rody, bravo bei fetele scumpetele

Diana, si eu as vrea sa o am pe mama aproape (eu sunt de la 17 ani singura acasa), nu facea nimic fara sa ma intrebe (uneori fara sa fie cazul). Dar daca mi-ar fi facut treburi din astea ii spuneam, ca doar e mama, daca se supara, ghinion, sa nu se mai repete, daca tot vrea sa ajute si nu sa incurce .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rody super.Ma bucur pt tine.Felicitari!!!!!

Crissy pe zi ce trece micuta mea nora ma surprinde placut.Adorabile pozele,iar ea o e luptatoare scumpa foc .Pupici de la Paul pt ea

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput