Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

La multi ani delfinasi! Sa cresteti mari si sanatosi!

4 lunite pentru Hannah Isabela

3 lunite Iulia de Arissa

2 lunite Iulia de mousel

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Si de la noi!!!!
Off fetelor nu mai reusesc sa recuperez la citit, sa va mai scriu si eu!!!
Ce pot sa spun ca am avut un we super full!!!
Sambata am fost la o nunta, duminica dormitat. Noroc de mama care a stat cu Bogdan, eu doar i-am dat de papa. Fetelor m-am simtit asa de bine la nunta!!! Nunta ca nunta dar a fost prima data cand am iesit cu al meu sot, fara Bogdan. Nu cunosteam pe nimeni la masa asa ca toata nunta am stat de vorba (aveam de recuperat ca noi ne vedem doar in we) am dansat, ne-am giugiulit (ca la primele intalnire), ce mai, m-am simtit super.
La ora 5 am ajuns acasa si am luat-o de la capat, alaptat, schimbat pampers, adormit copil. Face foarte bine o iesire din asta, atat pt psihicul mamei cat si pt relatia dintre soti. Cel putin pt noi.
LMA, luniti la sarbatoritii de sambata, duminica si luni.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ei..deja ma enervez..copchilu asta nu stie frate sa doarma in casa
azi a plouat, nu am iesit.prin urmare a dormit cu taraita, in TOTAL cam o ora pana acum..acu urla ca disperatu, de obosit ce e..iar eu m-am saturat!il las vreo 2 -3 minute, ca nu mai pot nici eu.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

la fel fac si al meu numai ca eu il pun in masina si ma plimb prin oras cate 2-2.30 sa doarma copilul!!!! De exemplu astazi ploua de rupea si al meu copil faea scandal in casa ca ii este somn. Ce sa fac, imbracat copilul, luat umbrela, pana la masina si plimbat vreo 2 ore, ture prin oras!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la noi

Fireste ca iar sunt in ruma cu 3 capitole, pe care de data asta nu am sanse sa le recuperez. Am si eu un bebe crestinat, dar nu am nici macar 1 poza , ca nu ai venit inca.

Imi face si mie cineva un rezumat al ultimelor capitole? pleaseeeeeee Macar cele mai importante evenimente. Am vazut ceva despre un dintisor, dar la cine, cand?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

Multumim de felicitari.Uram si noi sarbatoritelor la multi ani sa fie frumoase si sanatoase.

Nu mai stiu cine spunea ca incearca sa reduca masa la maxim 1h.....bebe suge continuu 1h sau cu pauze? la noimasa e de maxim 30 de min si ale foarte rar si cu catec

Fetele care au facut tratament pt klebsiella, cum se manifestau simptomele? Noi avem klebsiella luata din maternitate dar mi s-a spus ca tratament o sa facem doar in momentul cand se activeaza (adica face diaree). Pe Iulia o doare foarte tare burtica (toata ziua)si ma gandesc sa nu se fi activat microbul.

Azi in loc sa sarbatorim cu tort si sampanie , printesa mea a fost foarte mofturoasa de dimineata si a plans mai toata ziua. Acum pe seara am iesit la o plimbare in balcon ca nu se mai putea sta in casa. Ii place numai la plimbare si in vizite unde doarme continuu de spune lumea ca e ce mai cuminte copil

fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

salutari si de la noi

Fireste ca iar sunt in ruma cu 3 capitole, pe care de data asta nu am sanse sa le recuperez. Am si eu un bebe crestinat, dar nu am nici macar 1 poza , ca nu ai venit inca.

Imi face si mie cineva un rezumat al ultimelor capitole? pleaseeeeeee Macar cele mai importante evenimente. Am vazut ceva despre un dintisor, dar la cine, cand?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Sa va fie de bine botezul Viata frumoasa si binecuvantata micutei crestine

Diana si Paula (Victo) si-au increstinat strumfii.

Crispro are un

Discutii generale despre alaptat/diversificare/ceai pe timp de noapte, pitici care nu vor sa adoarma sau nu vor sa doarma in patutul lor. Or mai fi fost discutii, dar io cu neuronul singuratic

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mousel

Multumim de felicitari.Uram si noi sarbatoritelor la multi ani sa fie frumoase si sanatoase.

Nu mai stiu cine spunea ca incearca sa reduca masa la maxim 1h.....bebe suge continuu 1h sau cu pauze? la noimasa e de maxim 30 de min si ale foarte rar si cu catec

Fetele care au facut tratament pt klebsiella, cum se manifestau simptomele? Noi avem klebsiella luata din maternitate dar mi s-a spus ca tratament o sa facem doar in momentul cand se activeaza (adica face diaree). Pe Iulia o doare foarte tare burtica (toata ziua)si ma gandesc sa nu se fi activat microbul.

Azi in loc sa sarbatorim cu tort si sampanie , printesa mea a fost foarte mofturoasa de dimineata si a plans mai toata ziua. Acum pe seara am iesit la o plimbare in balcon ca nu se mai putea sta in casa. Ii place numai la plimbare si in vizite unde doarme continuu de spune lumea ca e ce mai cuminte copil

fetita cu fundita IULIA (19.08.2010)

La noi scaunul era diareic si cu mucus, f urat mirositor si verde. Nu a avut pb de apetit, nici temperatura, dar ii faceau matele niste sunete frate si acum sunt galagioase, dar nici nu se compara, parca avea bulbuci pe traseu

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara mamici!

Noi suntem racite.
Lui Natali ii curge ochisorul stang si are undeva muci pe traseu, ca la aspirator nu iese nimic. Deocamdata suntem pe oscilo.
Am auzit de Coryzalia, un medicament homeopat foarte bun pt raceala. Voi stiti ceva de el?

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

La multi, multi ani fericiti si sanatosi printzesita Isa, Iulia de arrisa si Iulia de mousel.

Rodika, felicitari pt delfinasul sanatos tun.

Cris,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rody ai dreptate dar :
1. Tu esti la bebe 2 deja esti mai inteleapta ca noi
2. Esti asa de departe incat poate chiar ai vrea sa vezi mama/ soacra.
3. E si asa destul de complicat daca iti mai sta si cineva in drum ... Sau mai rau mama o verifica noaptea, copilul se trezeste, plange si cine o adoarme? Ia ghici? Imi zice mie ca era treaza. Apoi ea se duce sa doarme, se trezeste la 7 si vine cu chef de vorba la mine care dorm dupa ce am readormit- o u greu, i-am dat sa pape de la 5 la 6...
Pup si voi incerca sa fiu indulgenta. Daca nu rezist o trimit la tine? PS: face mancare excelenta :) cand are chef ( nu foarte des) - dar nu prea face ordine.

nu-s mai inteleapta la bb2, ca nu seamana una cu cealalta, adica nu au aceleasi tabieturi! decat ca sunt cuminti amandoua...
iar la bb1 eram in Ro, sotul in Spania... mama venea zilnic la mine dar daca nu-mi convenea ceva ii spuneam (ca eu vreau pampers nu scutece, ca nu infasez copilul etc), cu soacra a fost mai greu ca eu stateam deasupra ei cu un etaj si venea doar seara pe la 10 sa mi-o trezeasca, si daca am vazut ca nu intelege de vorba buna nu i-am mai deschis usa. drept pentru care si acum relatiile noastre sunt reci. si e si ea o bucatareasa de nota 11!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Noi am avut musafiri in w/e. Noi ne-am vazut de program. Papa la patru ore, noaptea trezit o data pt papa, in rest suferim rau cu dintisorii.
Crispro, ziceai de gengigel, e cumva natural, din plante? Noi luam chamomilla, dar parca n-are nici un efect.

Cris,

Mergi la inceput