Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bambo, nu stiu ce lungime are, ca nu reusesc sa-l masor...dar avem hainute de 3-6 luni...

tina, si filip adorame doar cu tzitzi, la orizontala, amandoi...lasa ca nu mai dureaza mult faza asta..si o sa ne fie dor...

bumblebee, nici lui filip nu-i place cand stam jos...doar in miscare vrea, si daca se paote dansat si cantat...si pe mine ma rupe de spate...

racusor, si eu am avut pb asta cu pompa avent...intra inauntru piesa aia mica alba de caucuiuc, nu? mama ei de treaba...

oana, tu ce lucrezi? daca pot sa te intreb...

paula, carucioarele de la Quinny sunt scumpe rau...chiar e musai din ala?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu nu am gasit magazinul Picior Gras a lui Raduleasca, pt botez i-am luat din Zara...nu i-am gasit costumas, dar i-am luat pantaloni din stofa , camasuta, bretele ( ca ii sunt un pic mari pantalonii) si vestuta din stofa.
Cristina, doar scoica i-am dus-o cu mine, si am pus-o pe roti si l-am tinut in scoica cate 3, 4 ore apoi mergeam acasa, mai faceam o pauza si inapoi la distractie. Sta in scoica, nu a plans deloc, dar aveam eu impresia ca sta un pic chinuit. Dar el era fericit ca vedea tot ce se intampla in jurul lui. Il mai luam in brate, sa se mai intinda copilul, dar in rest, nici de foame nu a plans. De aceea as vrea un carucior sport, sa-l pot lasa si pe spate cand e nevoie.
Pai la nevoie il folosesc pe asta de la Neonato, care il am, dar mai mult imi plac cele de Quinny

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Andreea, Oana, imi pare tare rau ca va chinuie inca sanii...stiu cum e...dar macar fiti optimiste ca la urmatorul/ii va fi mai bine...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Te referi la Oana nu ......

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

te referi la "sani" sau...la "urmatorul"?!?

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

both...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Bumblebee, tot vreau sa te intreb- sigur oscilo numai in apa trebuie dizolvat? Ca io tot in LM l-am facut pana acum.. Nu e bine?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze
Eu stiu ca nu se dizolva si nu se combina nimic cu lapticul sa nu ii strice gustul cu care e obisnuit bb, ca apoi e riscul sa nu mai accepte.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

mai fetelor, m-am tot gandit de unde ar putea veni plansul asta incontrolabil si durerile lui Filip...el seara dupa 7 mananca cam des...chiar la o ora...oare sa fie asta pb???ca ier asa se strangea si asa scheme facea in brate ca mai sa sara jos din brate nu alta...se incorda ca un sarpe...si urlaaaaaa.... sau o fi oboseala acumulata peste zi? aseara dupa urlete l-am pus iar la tzitzi si o adormit cu chiu cu vai...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

RODICAAAAA ce fete frumoase ai !! mamaaa,rupe cantarul !!! al meu e cat cantarul,nu pot sa cred ce copil mare ai de ii atarna picioarele din cantar !! deh,daca s-a grabit sa se nasca si ne-a luao inainte ! e fetita mareeee !!!
Vai ce ochi are !! AU AMANDOUA ! e mor-ta-la cu bentita roz cu floare !!!vai cat de frumoasa eeee,superba !! mor dupa fete !

, m-ai uns la suflet, asa ca de o dimineata insorita in care implinim 4 luni...

racusor, imaya, ooana (matei pupaciosul), cristina, paula, michelle, eladea, multumim din suflet pentru urari si va dorim asemenea, va trimitem cate un pupic la fiecare delfinas, ca isa mea e tare pupacioasa

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

La multi ani delfinasi! Sa cresteti mari si sanatosi!

4 lunite pentru Hannah Isabela

3 lunite Iulia de Arissa

2 lunite Iulia de mousel

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Eu din ianuarie imi caut de munca, cu fostul sef cel mult voi mai avea colaborari, nu am sub nicio forma cum sa stau acasa cu 6 mil pe luna in conditiile in care rata noastra e de 14 mil si traim intr-o tara unde traiul decent devine mai inaccesibil in fiecare zi.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Bubulino, si cu cine il lasi pe Victoras? Cu soacra?

Si al meu a fost agitat sambata si duminica noaptea si am dat vina numai pe colici, ca la 1 noaptea el muncea sa faca kk

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, ai copil cuminte, daca nu a plans deloc... Te invidiez ca ai putut face atata shopping...

Eladea, sa stii ca mancatul des ar putea fi cauza plansetelor de seara... Poate ca pe moment se linisteste la san, dar apoi iar il doare burtica... Stii tu, combinatia de lapte proaspat peste cel din stomacel, nu apuca sa digere... Incearca sa ii dai la minim 2 ore distanta, iar cand e plangacios cu leganatul in brate, asta cateva zile pana se regleaza papa la 2 ore... Sper sa ii treaca...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

si-acum sa dau si eu buna-dimineata...

noaptea a fost asa cum ma asteptam, a papat mai repede si s-a trezit mai repede, la 4.30 si apoi la 7.30, acuma inca doarme... si cand m-am trezit la 4 am mai luat o vitamina, ca vad ca astea au efect rapid... drept pentru care acum imi simt sanii tarisori (ca pietroi nu mai apuca sa se faca...), o sa fac un dus si pun delfinasa sa pape, ca apoi avem de mers la pediatru. is curioasa ce lungime are, ca la nastere avea 47.5, la o luna 52.5, la 2 luni 58, la 3 luni 62...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput