Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
si azi, marti, 19, invitam si noi la tortulet si suculet!! suntem domnisorica in toata regula, cu fitele din dotare...

La multi ani cu sanatate, sa va dea Domnul tot ce doriti
Sa-i spui la Isa ca Matei ii trimite un pupic

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, stai linistita, ca nu is toate asa roz cum par... Adica, ieri am reusit sa il culc in patut peste zi, dar numai pt 2 reprize de cate 15 minute... Deci nu am facut mare lucru... Iar cu dormitul in patutul lui nu tine tot timpul. Adica, pana la prima trezire doarme acolo, dar este cand dupa ce mananca in miez de noapte, pardon, lipaie de 2 ori, se trezeste intr-o ora iar, si iar, si iar.. Asa ca si eu ma mut in camera lui si stam amandoi in patul mare, si la o ora tot in bag ceva in gura - cand titi, cand suzeta....

Azi noapte m-am trezit pe la 3 (musai la susu), si de abia am reusit sa adorm la 4... Nu stiu de ce... La 5 s-a trezit copilul, a papat putin, 10 minute, a atipit, si am trecut la muls... Daca am vazut ca doarme binisor, l-am pus in patutului lui, si a dormit pana la aproape 8... Asa da... Dar nu in fiecare zi/noapte e la fel... Nu stiu ce imi rezerva a doua zi...

Primul dinte i se simte bine, taios chiar.. Al doilea in cateva zile iese de sub gingie, ca se vede bine de tot...

Tina, ziceai ca doarme la amiaza 2 ore cu nasul la sanul tau... Ai incercat sa pleci de langa el si sa lasi acolo o hainuta de-a ta, un maieu, un tricou de-al tau... Poate merge si asa...

Bumblebee, tot vreau sa te intreb- sigur oscilo numai in apa trebuie dizolvat? Ca io tot in LM l-am facut pana acum.. Nu e bine?

Bumblebee, din nou... Asa e si al meu cu plimbatul... Cand ii e somn, si e marait din lipsa somnului, vrea doar in brate, dar sa ma misc mereu, sa il leagan, sa dansam... Doamne fereste sa stam jos, ca atata da din maini , picioare si cap, si incepe sa urle... NUuuu, vor miscare copilasii astia...

Bamboooo, . Ce fain a crescut David! Se vede clar in poze!

Rodi, io is habauca rau cu multe aspecte privind cunostintele de mama... Deci acum il chinuie celalalt dintisor, care urmeaza sa iasa... SI odata ce iese, gata chinuiala? SUper!!! Ieri noapte a dormit horror, tot la juma de ora se trezea, ca atunci a iesit de sub gingie... Azi noapte a fost boierie... Ei, dar cat de curand iese al doilea... Trecem noi peste inca o noapte fara somn.. Doar un baiat are mama...

Racusor, . Vroiam zilele astea sa imi iau si io pompa de la Avent, dar vad ca si tu, si Tina aveti probleme cu ea... Of... Nici a mea nu e buna.... Dar ma consolez ca a fost ieftina...

Bumblebee, ce nasol ca tre sa iti cauti de munca... Io sper sa nu umble astia la CIC, pt ca vreau sa raman acasa 2 ani...

Oana, deci a doua noapte mai ok... Bravo! Hai ca incet va reglati voi!

Isa, La multi ani!!! - acum are mami 2 fete mari... Esti o frumoasa si o scumpa! Sa cresti mare si sanatoasa si cuminte!!!

Arissa, La multi ani Iuliei, felicitari pt cele 3 lunite, sa fie sanatoasa si voioasa, scumpa de ea!

Mousel, are si Iulia ta 2 lunite! La multi ani! Sa creasca frumoasa si sanatoasa si cuminte!

Asteptam tortulet, bautura, si gustari!!! Am o foame in glanda!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Am revenit.......

Mai Paula, dar lui Raul mai are putin si-i intra parul in ochi :) Eu am crezut ca glumesti cand ai spus ca ai sa=l tunzidar nu ai cum sa astepti pana face un an!?

Ai o frumusete de baiat!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

lasa-ti copilul in pace ca ala e farmecul lui, si pe voi va bate gandul sa il tundeti ...asa o sa cucereasca el gagicutele cu pletele in vant, o sa vedeti voi!

parutul ii cade asta lung si cel nou care apare e scurt nu-i asa Paula?

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!
Am revenit si noi acasa dupa 3 zile de cumparaturi in Cluj, am stat la fratele meu. L-am chinuit pe bietul copil in scoica in care nu mai prea incape, dar nu am avut cu cine sa-l las . Tb neaparat sa-i iau un carucior sport , ca asta pe care il am nu ma prea incanta, si vreau unul nou. Mie imi plac cele de la Quinny, aveti careva asa ceva? Sunt curioasa cum sunt...
Tina, . Nici nu stiu ce sa fac, nu l-as tunde, dar ii cade tare si chiar ii intra parul in ochi , O sa-i tund un pic bretonul. In mall, toata lumea se mira ce perisor are, ca ii statea si in sus, degeaba l-am culcat cu caciulita, in momentul in care i-am dat-o jos, parutul era la datorie sus...
Cristina, primul dintisor!. Cresc puisorii nostri tare repede!!
Voi ati schimbat suzetele la 3 luni? Ca eu am incercat sa-i dau suzeta de 3 luni, dar cum e mai mare o arunca rapid din gurita
La Multi Ani pt Isa si cele 2 Iulia!
Ma duc la poze!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Racusor, . Vroiam zilele astea sa imi iau si io pompa de la Avent, dar vad ca si tu, si Tina aveti probleme cu ea... Of... Nici a mea nu e buna.... Dar ma consolez ca a fost ieftina...

mai a mea merge ca unsa adika nu am avut nici o problema pana acum
banuiesc ca de membrana aia transparenta e vorba...nu aveti inca una de schimb, eu asa am...poate trebuie schimbata
Citat:

Bumblebee, ce nasol ca tre sa iti cauti de munca... Io sper sa nu umble astia la CIC, pt ca vreau sa raman acasa 2 ani...

eu nu cred ca voi putea sta 2 ani...adica pot dar ma asteapta astia la munca si am un loc de munca prea bun ca sa il pierd firar sa fie

Citat:

Oana, deci a doua noapte mai ok... Bravo! Hai ca incet va reglati voi!

am gasit metoda asta cu ora 22 ultima masa...ca innebuneam cum il vedeam ca doarme de la ora 4 la 10 seara si apoi se trezea din de 3 ori pe noapte din 3 in 3 ore

Citat:

Arissa, La multi ani Iuliei, felicitari pt cele 3 lunite, sa fie sanatoasa si voioasa, scumpa de ea!

Mousel, are si Iulia ta 2 lunite! La multi ani! Sa creasca frumoasa si sanatoasa si cuminte!

Asteptam tortulet, bautura, si gustari!!! Am o foame in glanda!!!

Poze

pupici pentru cele 2 fetite

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Buna dimineata!
Am revenit si noi acasa dupa 3 zile de cumparaturi in Cluj, am stat la fratele meu. L-am chinuit pe bietul copil in scoica in care nu mai prea incape, dar nu am avut cu cine sa-l las . Tb neaparat sa-i iau un carucior sport , ca asta pe care il am nu ma prea incanta, si vreau unul nou. Mie imi plac cele de la Quinny, aveti careva asa ceva? Sunt curioasa cum sunt...

iuiiii ce de shopping sper ca a-ti gasit tot ce vroiati...cum e magazinul lui Raduleasca?
cum e varianta sport de la caruciorul tau? nu e buna?
landoul il puneti in dulap....

Citat:

Voi ati schimbat suzetele la 3 luni? Ca eu am incercat sa-i dau suzeta de 3 luni, dar cum e mai mare o arunca rapid din gurita
La Multi Ani pt Isa si cele 2 Iulia!
Ma duc la poze!!

poze

am incercat dar nu o vrea inca...poate peste o luna mai incerc desi el e indragostit de o suzeta si alta nu vrea indiferent de marime

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, eu nu mai stiu care ii cade si care ii creste nou .
Dar l-am vazut si pe Matei, care are un par mai bogat decat mine. Lui nu-i cade?
Nici eu nu am avut pb cu pompa de al Avent. Si 2 luni am folosit-o f mult.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, prin mall cu ce il duci pe Raul? Cu scoica, sau in carucior? Sta? Sau mai plange, mai tre sa il iei in brate? Pe mine ma enerveaza ca al meu nu sta in carucior sa se uite si el... In carucior sta numai daca doarme, adica maxim 40 de minute... Ar vrea in brate... Numai daca nu ii duc fisherul in mall... asa ar sta...

Oana, asa e cu jobul... Chiar daca ai dreptul sa stai 2 ani, parca nu prea poti... Cand esti pion important, si ei te asteapta... Va fi nasol momentul, pt toate cand ne intoarcem la munca, cred ca indiferent de varsta copilului...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hannah Isabela

Iulia de Arissa

Iulia de mousel

Si eu astept tortulet

Bebelina mea a papat pe la 9, apoi s-a trezit la 3. Nu m-am muls ca am zis ca se trezeste pe la 6, dar de unde, a dormit pana la 8.. aveam un san pietroi si deja imi imaginam scena patita de oana.

paula - sa va fie de bine cumparaturile

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata mamici si delfinasi!

multumim de vizionare...da, are niste bulanase asta micu...atata il pupacesc de ii las urme...

cristina, da de la C&A e caciulita, i-am mai luat o salopetica si niste cizmulite mai subtirele, adica nu imblanite...si FELICITARI PT DINTISOR!

tina, uf, ai grija de tine...sanatate...si tinem pumnii pt control...

andreea, parca ziceai ceva de o fetita? cum ramane?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput