Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
rodyka spune:
btz, ooana, tina, victo, bambo catre unul pentru fiecare, multumim de aprecieri...
si azi, marti, 19, invitam si noi la tortulet si suculet!! suntem domnisorica in toata regula, cu fitele din dotare...
noapte buna va doresc, isa doarme de o ora jumate, parca vad ca pe la 4-5 se trezeste, eu am un somn maaareee, asa ca nu cred c-o sa ma pot trezi la muls, sper doar sa se sature dimineata bine pana mergem la pediatru, la 11 jumate avem programare...
Vladut, felicitari ptr dintisor, de-acuma o s-o papi pe mami de vie!! cristina, dar dintisorul care-a iesit deja nu mai provoaca durere gingiei, e celalalt care-si face loc...
tina_80 spune:
Am revenit.......
Mai Paula, dar lui Raul mai are putin si-i intra parul in ochi :) Eu am crezut ca glumesti cand ai spus ca ai sa=l tunzidar nu ai cum sa astepti pana face un an!?
Ai o frumusete de baiat!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
aelita spune:
Victo-eu cam acum experimentez raceli,au avut rare,si usoare,Sofia nu a fost niciodata la urgenta,raceli care s-au rezolvat cu antitermice si sirop de tuse,Andres pana dupa 2 ani nu am stiut ce era aparatul de aerosoli.acum e a treia oara cand folosesc la el.cand erau bebelusi nu aveau nimic.Sofia pana acum nu a avut nimic de la gradinita,dar posibil sa ia ea de la Andres acum,in loc sa fi fost invers,pt ca in seara asta era ragusita si s-a trezit plangand,i-am dat si ei siropele.Am noroc ca el nu se trezeste noaptea.
RODICA nici eu nu ma omor dupa Roquetas,de aceea nici nu prea ma duc acolo,desi am unde.
RACUSOR,aici concediul de maternitate e de nici 4 luni(16 saptamani)si majoritatea femeilor se intorc la munca pt ca nu isi premit altceva,si nu intarca bebeii la 4 luni.Cumnata mea ii dadea sa suga dimineata inainte sa plece,la munca scotea cu pompa ca sa ii dea din asta a doua zi la pranz cand era ea la munca,ii dadea sa suga atunci cand ajungea acasa,plus iar o masa seara,plus noaptea ca la 4 luni inca mai cerea si noaptea.din pacate i s-a terminat laptele la 6 luni..Dar daca tu faci asta la 9 luni,ii e de ajuns masa de dimineata si seara,si daca mai scoti lapte pt pranz deja e boierie !
BAMBO ai slabit mult !!! bravo!!! la 67 ,fiind inalta ,esti foarte bine !
MICHELLE-DIVERSIFICARE -
Citat: |
nici eu nu ma grabesc, imi e foooooarte bine asa! Insa pediatra nr 1 a zis sa incepem de la 5 luni ca sa aiba timp pana la 1 an sa accepte si proteine ca a mai avut cazuri cand copiii acceptau greu alimentele. |
ca sa ma intelegi,eu nu zic sa nu incepi la 5 luni,dar nu pt motivul asta .
cu ceaiul:) in cazuri exceptionale ,ca sa scapi de masa de noapte,se poate da.dar sa nu devina un lichid mult iubit,sa nu ii creeze dependenta si sa tot vrea.
Desi la Sofia a mers cu biberonul cu apa,sugea si se culca la loc.acum depinde de copil,daca nu adoarme...
eu Sofiei ,cand nu adormea,ii puneam totusi lapte,dar asta pt canu era in fiecare noapte,probabil atunci cand nu manca suficient ziua.dar asta cu bibe cu apa a fost tarziu,nu mai stiu,dar dupa 6 luni oricum...poate 8..Primele 6 luni sigur a supt si noaptea.apoi nu-mi amintesc bine acum,o sa vad daca am scris pe undeva..
Andres a scos singur mesele,de lene sa se mai trezeasca,si banuiesc ca Miguel e la fel.
RODICAAAAA ce fete frumoase ai !! mamaaa,rupe cantarul !!! al meu e cat cantarul,nu pot sa cred ce copil mare ai de ii atarna picioarele din cantar !! deh,daca s-a grabit sa se nasca si ne-a luao inainte ! e fetita mareeee !!!
Vai ce ochi are !! AU AMANDOUA ! e mor-ta-la cu bentita roz cu floare !!!vai cat de frumoasa eeee,superba !! mor dupa fete !
pupici delfinasilor care implinesc azi lunisoare !!!
racusor2010 spune:
neata
pompa asta manuala de la avent e o porcarie cand imi e mai in toi pompatul, sare capacelul ala prima data cand a sarit m-am spalat pe maini si l-am pus la loc...a doua oara, m-am lasat pagubasa, ca oricum ratasem momentul
as vrea sa le fac o plangere , mi se pare incredibil ca asemenea firma sa aiba o asemenea problema, si nu la o pompa cand e presiunea mai mare, cum sare....
fug la culcare, sper sa adorm repede, ca de obicei pana apuc sa adorm se trezeste de a doua masa Andrei, ca nu am reusit sa il mai trezesc sa ii dau mai mult sa pape
Rodi ai niste fete frumoase foc ! si Iza foarte bine a crescut
Bambo pentru puiul mic
cris felicitari pentr primul dintisor
pe noi inca ne supara dintisorii, dar nu au spart inca gingia. dar simt tare la mana pe gingia de sus si se vede alb si umflat...
vise placute in continuare delfinariu
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
bumblebee spune:
Neata!
Desi in mod normal asta e ora baiereasca de pompat, asta micu' mai avea putin si ma facea sa sar pe geam . La 11:20 m-am pus in pat, la 11:45 asta mic urla ca din gura de sarpe , nu reuseam sa-l limistesc, a adormit la 1. Mai fetelor, dar un plans asa hotarat si de suferinta... off, ce poate avea? Doctorita cand l-a vazut s-a uitat la dintisori, a zis ca inca nu , colici nu cred, cu burtica e in regule (cred)
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
bumblebee spune:
Sanatate multa si crestere usoara sarbatoritilor de azi:
4 lunite pentru frumoasa printesa Hannah Isabela
3 lunite Iulia de Arissa
2 lunite Iulia de mousel
Luna 3
imaya spune:
Buna dimineata mamici si delfinasi jucausi.
Pentru prima data bebelu meu nu a vrut sa manance noaptea. M-am trezit la 2 l-am luat din patut dormind si nu a vrut pur si simplu. Si a continuat somnu'.Mai vedem acum noptile urmatoare daca tot asa -deci renunta la masa de noapte. E adevarat ca de vreo saptamana manca tare putin la masa de 2 noaptea. In rest bine, sanatosi, maine mergem la vaccin Rotarix si la masuratori. Am inceput si Andrei sa ridice capul cand sta pe burta si e atat de fericit de aceasta descoperire incat atunci cand il intorc o da pe maraiala.
Eladeea, Rodyka - absolut superbi bebeii.
Referitor la CIC 2 daca e in continuarea CIC 1 e aceeasi suma. Nu se mai calculeaza, recalculeaza nimic.
Eu sper sa stau doi ani acasa cu bebitza si cu leagea asta stau. Dar dupa cum vad disperarea domnilor (daca le pot spune asa) guvernanti de a lua banii tuturor (eu consider ca ni se cuvin- si nu 70% cum e acum, ci 85%) mi-a tare frica ca o sa taie indemnizatia asta de o sa o faca mica mica dupa masura lu' Boc. Daca o micsoreaza o sa trebuiasca sa ma intorc la servici dar program de 6 ore/ salariu intreg si sa pasez bebelu' mamei. Om trai si om vedea......
Andrei
bumblebee spune:
Eu din ianuarie imi caut de munca, cu fostul sef cel mult voi mai avea colaborari, nu am sub nicio forma cum sa stau acasa cu 6 mil pe luna in conditiile in care rata noastra e de 14 mil si traim intr-o tara unde traiul decent devine mai inaccesibil in fiecare zi.
Luna 3
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Te referi la Oana nu ...... http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
te referi la "sani" sau...la "urmatorul"?!?
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Piciul meu e hotarat sa ma faca K.O. in fiecare seara . Daca nu-l plimb e numai un urlet, nu ca ar fi prea amabil cand facem turele de sufragerie, e tot marait, nu ma lasa bre' sa ma asez, chiar daca e tot in brate faza e ca nu mai pot de spate, eu la 1 m si-un zambet si el e chiar maricel, si se mai fce . Nu pricep de ce nu ma lasa macar sa stau in sezut cu el in brate... Ma retrag, ca acusica suna "alarma". N buna si delfinasi linistiti! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
seara cand e maraiala aia de dinainte de somn ca nu isi gaseste locul nici eu nu pot sta jos ...dar am zis ca nu-l plimb ...asa ca varianta de mijloc stau in picioare vreo 10 min pana se linisteste dupa care ma astez inca 10 min si apoi fac transferul in patut
ieri seara dormea si asa adormit la ora 22 l-zm luat in brate...a inceput sa pape cu ochii inchisi ...a mancat bine apoi s-a trezit la ora 2 si la 7 dimineata
vad ca suntem pe drumul cel bun...toate chestia e sa avem masa la 22 treji sau adormiti vad ca asta nu mai conteaza daca curge lapticul
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip