Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Andreea, Oana, imi pare tare rau ca va chinuie inca sanii...stiu cum e...dar macar fiti optimiste ca la urmatorul/ii va fi mai bine...

Andreea, Filip are 7200 acum..dar el a fost si marisor...in plus, tu ai 2 si sunt mai 'tinerei' ca noi...
Oana, la carucior am ridicat o treapta doar...da atata se faztaie domnu' ca tot in partea stanga ajunge cu capul, sta cumva pe diagonala...

somnic usor...azi am avut iar show ianinte de culcare...iar da semne de scremere...poop

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, tare scump Filip! Caciula maro e de la C&A? Imi place... Si ii sta asa de bine... Legat de maraiala, nu o fi de la dintisori? Ca ziceai ca i se vede amprenta...

Una bucata dintisor a tasnit afara din gingie... Probabil asa se explica somnul prost de azi noapte... Sa vedem la noapte cum o fi... Greu si cu papatul, azi a mancat bine de dimineata - 220, eram toata o fericire... LA masa a doua 120, apoi 160 si acum 170... Nu mai vrea... Ce sa-i fac? Poate il supara dintisorii, de asta nu papa asa mult...

Merg si io la somn, ca is rupta... Noapte buna si linistita, mamici si copilasi!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

andreea, hm..oare ce-o fi avand filip?
al meu se scartaie in schimb dimineata. ca ma tot gandesc ca dc il mut in camera separata ce fac..ture ture de la 5 dim incolo..ba da-i suzi..ba sa suga, ba in brate...
are niste bulanase copilu asta...

am vazut si pe frumusetea de Isa..si Maria, sora grijulie

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, aveti dintisor!!!?? wow..il simti la mana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, aveti dintisor!!!?? wow..il simti la mana?

Daaa, se simt amandoi bine la mana, unul mai puternic, ca a iesit de sub gingie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Andreea, Oana, imi pare tare rau ca va chinuie inca sanii...stiu cum e...dar macar fiti optimiste ca la urmatorul/ii va fi mai bine...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Te referi la Oana nu ......

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Eu nu vreau sa ma gandesc la iesitul dintilor, daca acum nu prea dorm ce-o sa fie atunci.....Dumnezeu cu mila.
Vorba bunicii: "Lasa mama ca am timp sa dorm pe lume cealalta."

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Cristina, felicitari pt primul dintisor, asa veste tb notata!

Eladea, Filip e o fumusete de baiat!Ce mai pliuri ale el la picioruse

Azi mi-a fost tare rau, de la stomac si am stat numai in pat. La ora 13 mi-am chemat sotul sa mai stea cu Raducu pt ca nu mai faceam fata. Dupa-amiaza mi-am revenit si am reusit sa-i fac si baie delfinasului....la noi nici o zi nu trece fara baita.

Acum am intrat si eu sa recuperez tot ce ati scris pe ziua de azi.

Pai pe mine ma apuca nervii si sunt tare suparata pe mine ca am senzatia ca l-am cam "scapat din mana" pe Raducu.

Racusor si Cris, bravo voua ca ati reusit sa va culcati si peste zi, delfinasii in patut. Noi nu dormim nici noaptea toata in patut, doar prima parte, adica pana la prima trezire recunosc ca si eu sunt vinovata dar el e un mareeeee puturos la fel ca al Bumblebee. Trage de 2-3 ori si adoarmeeeeeeeeee ca valiza in gara, daca il pun jos, se trezeste imediat.

Adoarme numai cand suntem impreuna in pozitia culcat si cu tzitzi in gura, nu ca delfinasii vostrii, ba cu o suzeta, ba cu o alinare sau tinut de mana.

Eu is somnoroasa si numai chef de figurile lui nu am la ora aia (1-2-3 a.m.) si dupa ce trage de cateva ori din san mai adoarme si la 2 ore se trezeste

Am citit ca vreti sa scoateti masa din timpul noptii. Pai daca eu as vrea tot n-as putea! Noi ne trezim de 3-4 ori pe noapte. Am crezut ca nu se satura din ambii sani seara si i-am dat si completare de LM so tot la 1-2 se trezeste

....eu nu stiu cum puteti sa va treziti sa va mulgeti in miez de noapte...si voi sunteti niste mame eroine!

Nici noi n-am iesit azi afara, ca a bautut vantul, a fost nor dar in schimb a inceput sa-mi doarma si mie Raducu cate 2 ore la pranz, ca in rest dimineata si dupa-amiza tot 30 min. Secretul e sa dorm cu el si el sa fie cu nasul in sanul meu

Maine la ora 14 avem programare la cel mai renumit dr pediatru din Br. Vreau sa-l asculte sa vedem daca mai are acel suflu usor la imina, cum ne=a spus dr pediatru la care mergem regulat.
Maine mergem si la dr de fam sa ne cantarim, ca-s tare curioasa cat are, ca si noi tare prost stam cu papa....presupun!

Ma scuzati,ca m-am cam intins..........

Noapte buna delfinariu!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Piciul meu e hotarat sa ma faca K.O. in fiecare seara . Daca nu-l plimb e numai un urlet, nu ca ar fi prea amabil cand facem turele de sufragerie, e tot marait, nu ma lasa bre' sa ma asez, chiar daca e tot in brate faza e ca nu mai pot de spate, eu la 1 m si-un zambet si el e chiar maricel, si se mai fce . Nu pricep de ce nu ma lasa macar sa stau in sezut cu el in brate...
Ma retrag, ca acusica suna "alarma".
N buna si delfinasi linistiti!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am facut vaccinul a plans puiutzul mic...dupa a dormit vreo 3 ore..acum pe seara a fost cam marait dar a adormit intr-un final..mi-a fost asa mila de el..statea asa cuminte si cand l-a intepat nu stia ce a patitofff

si acum sa ne laudam avem 5550 kg si 60 cm a luat 1.400 kg intr-o luna si 3.5 cm...a recuperat si pt prima luna cand a luat putin doar 770 grame

Crispo-felicitari pt dintisor

Rodyka-ce scumpa e Isaimi place la nebunie cum ii sta cu bentita cu floare

Eladea-ce picioruse are Filip numai bune de mancat ce lungime are?

merg si eu la somn...n buna

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput