Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Am luat toate pozicile delfinasilor, cam asta am facut eu in pauzele de pompat azi, desi multe dintre poze le vazusem, reluandu-le m-am topit incetul cu incetul din nou :) Mamici, aveti niste puiuti absolut superbi! Sa dea DD sa fie sanatosi si noi sanatoase ca sa putem avea grija de ei! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Asa fac si eu in pauzele dintre alaptat, schimbat si pompat.
mi-a zis asistenta sa pun pompa dupa ce le dau san ca sa stimulez ideea e ca sanii mei sunt franjuri la propriu. Am crapaturi de un deget, oribil, plus daca ies in oras si stau mai mult de 3 ore simt cum imi plezneste pielea, noaptea ii pun pe ei apoi dorm cu pompa la tzatze .
Alta problema greutatea, s-a blocat acu cantarului la 65kg mama lui de nenorocit, parca-mi face-n ciuda. De mancat parca numai seara am pofta de mancare , mananc numai legume, orez, paste mi s-a facut greata de carne, nu stiu cat imi mai rezista barbatu cu regimu meu vegetarian .
Am inceput sa dau din haine, nu-mi mai vin nici cu ordinu procuraturii, m-am latit in spate si bazin. Nu vreau sa ma gandesc cu ce ma imbrac la botez, cred ca-mi iau ceva stil gogosar sau clopot cu talia inalta ca sa nu se vada suncile.
Copii de joi imi fac zile fripte de la vaccin, ieri am crezut ca-mi iau campii. Noroc c-am avut musafiri si-au adus o visinata super buna, am tras doua toiuri de mi-au mers la suflet. Am profitat de faptu c-aveam lapte muls la frigider si mi-am facut de cap.
Pe 27 mergem la chirurg cu Seby, am niste emotii
Vrem si noi sa facem botezul, nasii ne tot itreaba cand il facem Nu reusim sa gasim restaurant disponibil, aici in noiembrie, decembrie incep petrecerile de Craciu pe la companii. Alea romanesti, grecesti, italiene, rusesti sun full....nu stiu ce o sa facem. Mai avem o speranta maine la un restaurant unde a facut o amica sa vedem daca au o sala disponibila.
Vreau sa urez La Multi Ani sarbatorilitor la cat mai multe lunite. Ma uite la pozele noi a delfinasilor si ma minunez ce mari s-au facut, cresc ca Fat-Frumos , unii fac deja 4 lunite, Doamne ce trece vremea.
Noi pana la 6 luni ramanem pe lapte matern si din cand in cand putinica formula, dupa o sa incepem diversificarea mi-e teama sa ma gandesc ce fel o sa arate bucataria mea dupa ce-am sa le dau lor de mancare . V-am vedea mai avem un picut pana atunci.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui pufescu dragaica,asta mi s-a parut foarte buna : Anii magici de Selma Fraiberg Dar sunt abia la inceput cu documentarea,te tin la curent cand mai gasesc ceva bun :) mami de Raducu, 10 august 2010 |
Bagat la cap.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui eladea2005 am pus cateva pozici noi cu grasunelul... http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#5529415301436320658 LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ce grasun, cate kg. are?
Ai mei sunt micui tare. Felix are 4500kg iar Seby are 5200kg.
bumblebee spune:
Eladea, nemaipomenit Filip, frumusete de baiat:)
Dragaica, dezavantajul la tine cu gemeni e ca dezastrul e la patrat, dar cred ca ai si unavantaj, se vor ademeni, isi vor face pofta, se vor juca, dar vor papa!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
ooana spune:
am vazut poze cu Andreiu' si Isa...ce repede a rtecut timpul si cat de mari s-au facut
citat din mesajul lui eladea2005 diana, sa va traiasca micuta crestina! asteptam pozici... creatza, inteleg ce zici...dar totusi cu cat stimulezi cu atat ar trebui sa vina mai mult...of, greu cu alaptatul asta...si ar trebui sa fie atat de usor si natural...dar numai asa nu e... rodi, sunteti mortale...pupam grasunica si surioara cea cuminte... aaaaaaa....sa va zic... azi stateam cu Filip la masa, eu pe scaun el la mine in brate...si numa ce vad ca puiutul meu se ridica de pe mine si sta in fundulet 2-3 secunde...appi s-a lasat iar pe spate, pe mine...a repetat faza de 3 ori... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
azi a facut si Matei figura asta din balansoar...nu ajunge chiar in fund...dar nici mult nu mai are ...zici ca face abdomene
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 am pus cateva pozici noi cu grasunelul... http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Octombrie2010#5529415301436320658 LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
vazut...vazut...frumusetea si smecheria de baietel
in carucioru cat de ridicata e partea din spate?
acum am descoperit ca landoului nostru i se poate inclina putin partea din spate...si mai are niste dopuri pe fud pentru reglerea ventilatiei...pana la urma renuntam la carucior si tot nu stim exact tot ce se poate face
Noi 2
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Asa fac si eu in pauzele dintre alaptat, schimbat si pompat. mi-a zis asistenta sa pun pompa dupa ce le dau san ca sa stimulez ideea e ca sanii mei sunt franjuri la propriu. Am crapaturi de un deget, oribil, plus daca ies in oras si stau mai mult de 3 ore simt cum imi plezneste pielea, noaptea ii pun pe ei apoi dorm cu pompa la tzatze . http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
si eu cu sanii crapati...de fapt e doar unul crapat
de azi ma dau cu Nipple Cream de la Motherlove...daca vad ceva rezultat iti dau de stire
Garmastan si Bephanten au fost apa de ploaie
cand ii dau sa suga prima senzatie e ca fac pe mine de durere dupa care usor usor trece...sar pe final de supt cand se joaca adica suge de 2 ori lasa sanul si apoi il cauta iar simt cum mi se increteste parul
Noi 2
Dragaica spune:
citat din mesajul lui bumblebee [ Dragaica, dezavantajul la tine cu gemeni e ca dezastrul e la patrat, dar cred ca ai si unavantaj, se vor ademeni, isi vor face pofta, se vor juca, dar vor papa! Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 3 |
Crezi, ii si vad batanduse cu mancarea
Dragaica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
si eu cu sanii crapati...de fapt e doar unul crapat de azi ma dau cu Nipple Cream de la Motherlove...daca vad ceva rezultat iti dau de stire Garmastan si Bephanten au fost apa de ploaie cand ii dau sa suga prima senzatie e ca fac pe mine de durere dupa care usor usor trece...sar pe final de supt cand se joaca adica suge de 2 ori lasa sanul si apoi il cauta iar simt cum mi se increteste parul Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Pe mine nu ma doare cand alaptez. Dar daca noaptea se trezeste unu ca sa pape ii dau doar un san, celalalt il pastrez pentru al doilea care inca doarme...... sanu incepe sa devia dur, eu de somn nu-l trezesc pe ala care doarme si uite asa plezneste pielea.
Mi-am propus sa-i pun pe amandoi odata, sa vedem
tina_80 spune:
citat din mesajul lui rodyka gata, pus pozici noi de-aici. mai dau o fuga pana la ferma si apoi la scoala sa vedem ce-mi spune profesoara mariei... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) Sierra Nevada |
Am vazut pozeleE o scumpa!
Ce mare a crescut Isa!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010