Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rody -

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

http://boiron.ca/en/products/children/coryzalia-children/

pare remediul ideal pentru copilasi!

Coryzalia

Relieves cold symptoms

Runny nose? Sneezing? Coryzalia relieves runny noses, nasal congestion, and sneezing.

Why Choose Coryzalia:

* Specifically formulated for children aged 1 month to 6 years
* Easy to administer: drinkable, sterile and unbreakable unit-doses
* Toxin-free – Without pseudoephedrine or diphenhydramine
* Neutral taste, sugar-free, alcohol-free, without dyes or preservatives

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna seara mamici!

Noi suntem racite.
Lui Natali ii curge ochisorul stang si are undeva muci pe traseu, ca la aspirator nu iese nimic. Deocamdata suntem pe oscilo.
Am auzit de Coryzalia, un medicament homeopat foarte bun pt raceala. Voi stiti ceva de el?

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

da cris, ziceam si eu la un moment dat de coryzalia...noi luam la fiecare raceala...1 comprimat pe ora, apoi dupa ce apare vreo imbunatatire se reduce doza...iei sa zicem la 2ore, apoi la 3...eu ii dau lui eric asa, sa o suga, la cei mici se da sfaramata in laptic/apa...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

iar mi-a tras un show asta micu acu juma de ora... urla frate ca sarea camasa pe el... nu stiu ce are...acu nu i-am mai dat sa pape asa des, deci exclud chestia ca ar fi de la lapte...oboseala nu cred pt ca dormise bine....dintisorii? sau o fi altceva? musai sa fac programare la un pediatru...acu doarme dupa ce-a urlat juma de ora...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

copilul meu a adormit, desi eu sper sa se mai trezeasca sa manance...

a mancat 95 ml din biberon si a adormit

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, nu se simte gingia mai tare? NU se zaresc ceva semne de dintisori? Ca altfel nu imi explic, mai ales ca Filip a fost tare cuminte... Din ce citeam, daca e la aceeasi ora, si in special seara, ar putea fi colicii... Dar acum??? Ai incercat ceva Bonisan? Poate ajuta... Ca ala e bun si la dinti, si la colici...

Cris, nu stiu daca e natural, ca inauntru pe prospect scria in alte limbi si nu am mai stat sa citesc, pe cutie scrie si in romana, dar doar faptul ca nu contine alcool, zahar, conservanti si coloranti... Acum vad ca are acid hialuronic 0.2%... Dar io zic ca e bun... i l-am dat pt prima data dupa o noapt de maraiala continua, si de atunci e ok... Ori e copilul mai linistit din cauza ca deja a iesit primul dintisor... Dar acum nu e marait deloc... chiar cuminte...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, sper sa va treaca repede raceala...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

buna fetelor,

pana la urma nu a fost nimik cu intepatura.am banuit ca de la paianjen ca acum toamna sunt multi paianjeni.

Michelle nu m-ai inteles cu ceaiul.eu am intrebat daca e ok sa scot masa de noapte cu ceai.pt sete se da apa.Eu alaptez 80-90% din masa totala deci nu prea ar fi nevoie.deci noaptea ceai pana iese masa de noapte,ziua max apa la cei cu LP.merci oricum

Dragaica bafta cu Seby in 27!!!
legat de kg,nu te agita,nici eu primele 2 luni nu am dat nimik din maternitate,acum de cand cu spirulina,aprox 1 luna,am dat 3kg si mai am 3 kg.Asa ca lasa ca o sa dai rapid si tu jos cum o sa tot alergi dupa ei.AA si eu mai am si scari in casa,cu ei stau la etaj,bucataria jos,masina de spalat jos,asa ca fac ture non-stop,deci sport pe gratis.

Mai fete pai eu am calculat ce productie am,pai mie imi iese la calcul pe zi 1300-1500 ml!sunt super milka

voi inca aveti 2-3 treziri pe noapte?ca noi dormim de la 11 pana la 4-5.cand se trezesc pe la 3 le dau ceai,daca e rau randul le dau lapte.eu nu ma mulg noaptea desi asa poate as ajunge la 100% LM.Nu mai pot de oboseala,avem scalambaieli toata ziua cand suntem acasa ca e vreme rea,ca la plimbare dorm;chiar daca noaptea ei stiu ca e noapte si nu se trezesc din ora in ora ,decat cand le e foame,sau sete poate!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sorina, cris

eladea, sa stii ca ma gandeam si eu ca pot fi colici, in fiecare seara, cam la aceeasi ora, aceleasi reactii...

racusor, si isa a papat si doarme acuma, dar cum papase acum 2 ore, acuma n-a mai avut mare lucru asa ca am pus rezerva de dimineata (90) si pe final am strigat tare la tati in interfon sa faca repede 30 completare ca ma mananca si pe mine!!! si a adormit dar, daca nu se trezeste pana mapun eu la somn, o mai trezesc o data, altfel avem vreo 2 treziri la noapte si se duce si rezerva pe maine...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

am fost ieri cu fetele la pediatra la Suceava si am stat de la 18 - 21, de m-am saturat... Pt cea mare mi-a spus sa-i dau vigantolete pana la 6 ani in lunile cu R, iar pt cea mica mi-a dat calciu Kids 2-3 luni. mi-a spus sa-i fac o ecografie la sold. sper sa nu fie nimik.

am vazut ca vb de Klebsiella. a-ti facut coprocultura?

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput