Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

nu mai stiou cine spunea ca urmareste Anatomia lui Grey. De pe ce site il descarcati, caci filelist-ul de unde il luam eu vad ca nu mai merge momentan.

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

rodi, dar andrei a mancat doar 95 (de azi noapte) si foarte putin la san, ca a adormit... si inainte nu a mancat...decat putin pe la 6 prin somn in baita , vorba ta, mai avea putin si ne manca si pe noi, de asta i-am dat repede bibe, in speranta ca mai mananca si la san...

s-a trezit intr-adevar, l-am mai pus la san,dar a adormit din nou...sa vezi ce foame o sa aiba la ora 2, si apoi la 4, apoi la 6

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Alina, sar'na de update. Asa ma enerveaza ca nu pot sta si eu la vorba; tare mult imi lipseste.

La multe lunite Isa, Iulia de arrisa si Iulia de mousel!

crispro, felicitari pentru dintisor. Welcome to the club!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

voua ce vi se pare mai bine pentru un copil de 1 an, sa aiba bona sau sa mearga la o cresa (particulara)?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PAULA eu am Quinny,sunt multumita de el ca merge usor,cu rotile alea mari .are landou ,scoica si scaunul sport.3 piese.deocamdata eu il tin inlandou,e acoperit,mai ales pt plecari e excelent asta.se scoate tot cu capse si se spala,ca si la celelalte caruturi.scaunul nu stiu bine cum e ca nu l-am probat .scoica o folosesc in casa cand mai plange si in masina .ce nu am eu la el,plasa din aia pt cumparaturi ,dedesupt,si nu am unde sa pun geanta mea .am geanta de bebelusi de la celelalte caruturi si pe aia o prind pe maner ca geanta are niste capse.
nu am reusit sa aflu daca se gaseste sau nu plasa de cumparaturi,daca afli tu ,m-ar interesa,eu nu mai am cap de nimic...
sa masori si in portbagaj daca are loc.se desface foarte repde,singur.la strans trebuie sa ii prinzi trucul si sa apesi pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor, e o intrebare grea. La cresa e bine ca interactioneaza de mic cu alti copilasi si devine sociabil si acolo au activitati de stimulare a inteligentei, dar rau ca se imbolnaveste mai repede si mai des. Cu bona... trebuie sa ai mare incredere in bona pentru ca nu toate cele care fac meseria asta sunt facute pentru asa ceva.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bratafel, si mie pediatra la fel mi-a zis de vigantol pana la 7 ani in lunile cu "R". Filme- vplay.ro

Adriana, da, te urmez indeaproape cu dintisorii... Parca doi are si Rebeca, nu? I-au iesit de sub gingie? Se vad?

Racusor, io as da copilul la o cresa particulara, daca as gasi, sa se ocupe de el, sa faca intr-adevar jocuri educative... Cum in oras la noi e o singura cresa unde se face militarie si urla copiii pana adorm... as prefera o bona... Inteleg ca mergi dupa un an la munca...

Am pus copilul in pat, bagat suzeta in gura, si l-am lasat acolo, dand din maini si picioare, insa fara sa planga... In 10 min a adormit... Macar atat! Ca peste zi... tare greu cu somnul...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara delfinariu!

Mai devreme intrasem sa va povestesc ce am facut la pediatru dar mi-a picat netul pt cateva sec. exact cand sa-l trimit. Am dat back cum a spus Michelle....dejeaba!

Am venit si noi de la dr cu vesti f f bune!
Sa va povestesc! Cum am ajuns in cabinet dna dr m-a pus sa-l dezbrac de tot ce avea pe el si a inceput sa-l consulte.

- NU are nici un suflu la inimioara!!!...ceea ce ma bucura enorm de mult..... m-a intrebat daca oboseste la san ca ea nu aude nimic

- l-a cantarit cu pampersul pe el si avem 8 kg fix, s-a mirat si doctora dar in schimb nu ne-a spus nimic ca ar fi prea mult.
M-a intrebat de cate ori ii dau sa manance si i-am spus ca noi inca nu avem mese fixe (exact ce va spuneam ieri, e un haos total la noi cu mesele, fie ca e zi sau noapte) si ca ii dau cand cere, fie la o ora, la 2 sau 3. Mi-a spus ca de acum tb sa-i dau la cel putin 2,5 ore ca din cauza asta e posibil sa regurgiteze sau sa tuseasca.

-l-a controlat si la fontanela si una din laterale este inca moale si are rahitism. Mi-a luat mana si mi-a apasat degetul exact pe acel moale, am crezut ca mor cand am simtit ca ii bag, eu!!! degetul in cap, am apasat ca pe o mingie de ping-pong...imi venea sa plang!.... Se rezolva marind doza de vigantul de la 3 pic, la 4,pt 21 de zile, iar dupa acest interval revenim la 3 pic. Si ne-a prescris si calciu o doza pe luna, cate 2,5 ml X 2 zi, pana in luna februarie.
Ne-a spus ca rahitismul apare de la cresterea exploziva.

- un testicul ba urca, ba coboara dar cica nu e problema

-hernia ombilicala se retrage si avem cele mai multe sanse sa scapam de operatie peste 1 an

Oare ar tb sa ma ingrijoreze acest inceput de rahitism? Mai are cineva aceasta problema?
Eu sunt optimista pt ca am vazut-o pe doctora destul de multumita si degajata. Sper sa se rezolve cu vigantolul si calciu.

M-a intrebat daca schimb sticluta de vigantol la 30 de zile, deci si aceasta doctora merge pe acest principiu.

Cam atat imi aduc aminte. Ma duc sa citesc din urma si revin

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, 8 kile!!! Bravo! Of, ca mi se inmoaie mie picioarele cand aud povestea cu fontanela... Io nu cred ca e problema, mai ales daca vigantolul poate rezolva asta in 21 de zile... Intr-adevar, a crescut mult! Si mai ales daca dr era multumita...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

nu mai stiou cine spunea ca urmareste Anatomia lui Grey. De pe ce site il descarcati, caci filelist-ul de unde il luam eu vad ca nu mai merge momentan.

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

si eu urmaresc Anatomia lui Grey. inainte il luat de pe strong dc ++ acum ma uit direct pe vplay.(chiar in seara asta m-am uitat la episodul de joia trecuta in timp ce apaltam bebelul)

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput