**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 19
anna-mama spune:
Picky, sanatate multa lui Stefi, mititica, sper sa se vindice repede gatutul. I-ai facut un exudat?
Danutoooo, bine ca ai rezolvat problemele te asteptam cu vesti!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Elena off s-au adunat toate la voi ..sanatate multa lui Radu, sa-i treaca durerea de canin Andrei si intelegere intre voi, lasati certurile ca nu isi au rostul acum, viata e prea scurta si iubirea prea mare ptr a mai fi loc si de cearta(invatat din experienta ) Te asteptam cand ai timp sa ne povestesti mai multe despre voi
Getik vezi, ia exemplu de la sot, nu rezolvi nimic daca iti faci griji si suparari, problemele nu trec de la sine asa ca gandeste pozitiv si mergi mai departe, sunt alti care o duc mai rau ca voi..iar acum in plina iarna nu au un acoperis deasupra capului, nu au un loc cald si nici ce sa bage in gura..trebuie sa-i multumim lui Dzeu ptr ce avem, ca se putea si mai rau
Cris multma de cafea, cum mai e Miru?
Dana pai daca v-ati rezolvat cat de cat problemele si ai putin timp liber intra si mai zi-ne si noua cate ceva
Simina, la multi ani sotului, sa ai parte de el toata viata ta si sa va intelegeti de minune... dar ia zi, ca vad ca ocolesti raspunsul..ai gasit cablul..poti socate pozele din aparat?!
Ema pai te cred fato..mai ales ca ai si un scumpete de baietel, iar fetita vine si ea acus-acus, rabdare si puneti-va pe treaba
Anna off si Vladut e racit?! sanatate multa si sper sa nu se agraveze la multi ani si bunicului, cred ca mai bine amanati daca e si mai putin la uta..cu toate ca aici vezi copii in parc cu muci pana-n gura..vorba unuia "belgieni nu au inventat mucii dar ei ii intretin" Eu ii pun ser fiziologic zi de zi, cand are mucisori mai des iar cand nu are nimic ii pun dimineata si seara inainte de somn..oare exagerez prea mult?! ma gadnesc ca seru ajuta is la curatarea nasucului si respura mai bine noaptea..Nu i-am facut exudat, nu mi s-a recomandat si nici nu m-am gandit... si sincer habar nu am cum se procedeaza
Stefi e legata de mine, nici macar la 50 cm departare de mine nu vrea sa stea..ci pur si simplu e agatata de mine. Merg acum sa-i fac o supica, i-as face crema ca e mai buna dar mi s-a stricat mixerul..si pana cumpar altul mai dureaza cateva zile
Va pup
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Picky, exudatul e f bun sa vezi daca exista o bacterie in gat, ii ia cu un betisor putina secretie din gat, e f simplu. Eu i-am facut lui Vladut cand a avut rosu in gat. E f bine ca ii pui ser fiziologic, si eu i-am pus zi de zi cam un an de zile, apoi m-am lenevit. Acum ii curat nasucul cu spray cu apa de mare
revin dupa ce ii dau sa pape
nicuratze spune:
Asaa,am revenit
PICKY,am citit si eu de belelele cu fosta...nasoala situatie..aici cred ca sotul ar trebui sa fie mai infipt..adica sa plateasc fix ce e in contractul ala,nimic in plus.
ANNA,mama ce jucarii misto aveti,imi place rau ferma de animale..da' cred ca e si scumpa.
LAVINIA,sa stapaniti sanatosi hainutele!
Na,ca s-a trezit fimea,asta-i culmea
cris_82 spune:
cat am trebaluit eu,tati a stat cu pitica si maimutica acum bubuie somn
Miru e cobza de racita:muci de parca e inundatie,tuse cat cuprinde si acum parca ar rupe,si stranuta cu duiumulbine macar ca febra nu mai are.
simina cum stai cu pozele de la casa??hai cu cablul ala ca murim aicea
emo ce faci fata??inca un bebe??tu vb serios?stai asa sa-si strice iar somnul bestiuta si sa devina mofturoasa si sa vezi cum faci tu triplaprotectie ..fata,ia stai sa-mi intru eu drepturi de autor bucataricesc si sa te ti tu bine cu balele
picky si eu care credeam ca ati scapat de rosul in gatmulta sanatate si tinem pumnii sa iasa ok rezultatele la urina maine
ana pai vladut al tau e cuminte,a mea ma omoara cu talentul ei pictoricesccred ca cauta comoara din piramidefirar mama lor de mucimulta sanatate sa scapati repede de ei ca sa puteti sa mergeti iar in parc la uta
picky imi place vorba aia a belgienilorcred ca e tare mamoasa acuma cand e bolnavioara ca si a mea la fel vad ca face,ea care nu dadea nici 2 bani pe mine..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Off si eu vreau sa pun poze numai ca trebuie sa si gasesc cablul!Da nu mai bine mai asteptati putin si va pun pozele cu casa gata?Ar trebui ca in maxim 2 saptamani sa fie totul gata-nici nu va imaginati cat sunt de nerabdatoare sa ne mutam la casa-noi ne propusesem sa ne mutam pana la ziua sotului dar nu a fost sa fie(greu cu banii astia) dar nu e tarziu nici peste 2 saptamani.
Cris,Anna,Picky-multa sanatate la puiuti sa treaca repede raceala!
Si Andu cam tuseste si are muci-ii dau oscillo si stodal sirop de tuse.Nu ma grabesc sa ma duc la pediatra,sper sa-i treaca asa.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Am revenit,
Culcat fata dupa multe incercari ca avea chef de batut pe mami si nu dormit..in joaca, dar da tare , terminat supica de facut iar acum macar ptr 1 ora ma relaxez si eu mai ales ca am si niste contractii care imi dau bataie de cap..iar cand se va trezi printesa iesim afara la plimbare, nu prea as vrea in parc ca e mizerie dar ce ma pun cu fiica mea?!
Elena pai tocmai asta e problema ca nu ai poate respecta contractul, sunt cheltuieli mult mai mari si ne depasesc total..iar sotul daca ar respecta toate acele cheltuieli impuse atunci cand au divortat si atunci cand sotul era singur(in afara de pensia alimentara) noua nu ne-ar ajunge bani sa mai traim si nici sa platim casa ..am ramane in strada si ptr ce.. ca vrea madame bani intr-una...sa fie santoasa si multumita ca avem macar bani de pensia alimentara..eu nu-mi permit sa imi cumpar toale de firma si nici sa-mi etalez tinutele si noile achiziti...asa ca daca are bani de altele sa aiba si bani ptr copii..ce sotul daca maine ar muri sau ar ramane fara job(ca, cu criza asta si la firma lui cam scartie) doamen fereste, de unde o sa i se mai dea si pensia alimentara?!..sa fie sanatoasa...gata ca iar ma enervez
Anna uite ca nu am stiut, poate ca doctora stie dupa cum e gatuletul daca e vorba de vreo bacterie sau doar de vreo simlpa raceala...oricum sper sa-i treaca...pai ori ca folosesti apa de mare ori ser fiziologic tot aia e
Cris asa am crezut si noi...da' e prea mamoasa, exagerat de mamoasa ce nasol ca Miru e racita, ce sa-i faci vremea e de vina, da e bine ca nu mai face febra, asa ca da-i ceaiuri si siropuri naturiste si poate in cateva zile ii trece
Simina bine, uite vom avea rabdare sa gasesti cablul si sa pui atunci pozele..cred ca de abia astepti, mai ales ca e al vostru cuibusor..sanatate multa si lui Andu ..mama cred ca vremea e de vina.
Mada, Lavi DanaMi, Anaela ce mai faceti?
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Astept sa se trezeasca puiul si asa ca am ceva timp sa forumeala. F prost doarme din cauza racelii, nu reuseste sa se linisteasca desi ii e somn, offf, mi-e asa mila de el
Cris, pana la urma raceala era de vina si la voi, offf, sanatate multa sa scapati repede ce ii pui in nasuc si ce ii dai pt raceala? Ahaaa, deci Miru te ajuta la decorarea casei desenand peretii, pai sa nu te plangi ca asa un ajutor de nadejde mai rar
Simina, sanatate multa lui Andutu, nici noi nu mergem la pediatru pt o simpla raceala, mai ales ca nu face febra. Speram sa scapam repede de ea. Tinem pumnii sa reusiti sa va mutati peste 2 saptamani si abia asteptam pozicile
Picky, nu are cum pediatra sa-si dea seama la un simplu control daca are streptococ in gat, eu zic ca daca nu cedeaza roseata pana la urmatorul control sa-i faci analiza. Ai grija de burtica
Elnena, nu stiu cat a costat ferma magnetica pt ca a primit-o cadou de la sora mea, dar celelalte jucarii nu au fost f scumpe.
cris_82 spune:
incerc sa tin pasul cu voi cat inca doarme sectorista ca apoi avem in plan sa inventam niste jucarii si jocuri noi de joacasi sa ma bucataresc ..
picky uite de ce ai tu contractii??curat toata ziua si nervi cu exa ia stai cuminte ca ii dai stari negative bebelasuluideja suntem pe tratament cu hemeopate si sper sa scapam in curand
ana of saraculsi a mea tuseste in somn mititica si se foieste da,hala ajutor am poate la demolat casa ca in rest distruge tot ce-i iese in cale..Pentru nasuc folosesc spray nazal pivalone 1% ,juma de tub oscillo granule de 2 ori pe zi si stodal sirop pentru tuse de 3 ori pe zi cate o lingurita.Daca o sa apara febra,nurofen cate o doza dimineata si seara,si in rest nasuc curatat tot timpulsi nu am fost nici noi la pediatru,ca nu vreau sa sara cu antibiotic la o banala si normala raceala de sezon
simina hai ca cu 2 sapatamani la deal sau la vale tot acolo ajungemdar vezi ca nu uitam de poze
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Fi-miu tot cu mucii garla, dar e vioi. A reusit cat de cat sa se odihneasca si acum danseaza de mama focului.
Cris, eu nu i-am dat decat aseara o doza de Panadol si ii curat nasul cu apa de mare, de tusit nu tuseste. Eu cred ca a racit ieri la uta ca batea un vant, nu cred ca e viroza in cazul lui. Sper sa-si revina piticii nostri repede