**Buburuze de 2009 in actiune (31)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ana dar nu il tenteaza sa picteze peretii cu cariocile??Nici nu stiu ce are..cand incepe sa stranute,cand tuseste,dar nu e ceva de speriat..si bine ca nu mi-a mai facut febrasi ca drept dovada ca revine la sentimente mai bune,s-a culcat

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Buna fetelor si de la noi,sper sa nu terminati capitolul,pana intru eu diseara sa recuperez.

Fata e maraita si ma toaca,desi i-a iesit alaltaieri un canin (o fi al doilea pe drum ),eu am durere de cap de la o masea scoasa..copilu mare are otita..sotu e pe capu meu si mai suntem si in scandal.

Revin diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

nicuratze sa speram ca nu terminam capitolu dar nu se stie, dc esti in cearta cu la tau barbat? poop sa treaca maraiala la fata si otita.
anna am fost la posta ca a mers cez cu mine si am fost si la primarie sa facem actele de sucventie pt lemne
si am tot discutat cu cez cum sa trecem peste toate problemele si stiti ce rezultat am avut: nu avem pentru moment solutie, dar macar nu ne mai certam ca draciii, ci neputin.
mai devreme zicea:" auzi gurita asta e timp de numarat bani si facut copii asa ca noi bani de numarat nu avem asa ca poate sa facem ceva copii" cateodata nu stiu de unde ara asa energie pozitiva.
astept sa se trezeasaca mata si sa fac curat in baie.
poop fetele dragalase care nu au mai facut febra sa o tina tot asa

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaa haideti la o ,perfuzabile ,trabuce si vougue cat inca doarme pitica

P.S. am vb aseara cu danuta si de abea a solutionat i ea problemele,asa ca o asteptam sa ne serveasca cu un carnat in stilul ei

elena toate bubele rele in c-u-r-u-l babii mele..asa si la voimulta sanatate la pitici sa treaca otita lui raducu si maraiala caninoasa andrei..si ce pana mea aveti de inpartit tu cu al tau??ia potoliti-va..cand ai noutati sa-mi dai un buzz,sa nu ma uiti
getik [:-))))] ce tare al fost al taudar sa sti ca omul are dreptate

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata!
Am intrat sa beau cafeaua cu voi.Dar de ce e asa slaba activitatea pe aici?
Getik-e f buna solutia gasita ca nu are rost sa va mai si certati si asa problemele sunt destule.Ary ce mai face?
Cris-multam de cafea si de vesti despre Dana.Miru cum mai e?
Anna-chiar asa nu picteaza Vladut si peretii cu cariocile?
Ema-ai terminat cu bagajele?Capu te mai doare?
Elena-ia si tu exemplu de la Getik de tratat problemele cu sotul!Multa sanatate la copii si tie sa treaca repede maseaua!
Aaa si azi fac cinste ca e ziua sotului!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata fetele
picky initial fetita ne-am dorit, cand am aflat ca e baiat am simtit asa o usoara deazamagire, dara sta e normala pt cei ce-si doresc ceva si afla ca e altceva....a trecut, iti dai seama, acu nu concep parca sa desfac pampers si sa vad altveba decat un cuc....ar fi frumos o fetita....eeeee, om vedea.
ano ia pune mana matale si fa si tu ca pierzi timpul
cris ei lasa, vezi tu ce iti bag eu cand am sa fiu la Romanica.....ai sa belseti
simino nu am facut bagajele, poi mai am pana plec...le-am pregatit dar tot in dulap sunt ca eu ma mai razgandesc intre timp de cateva ori nu ma mai doare tartacuta, a trecut. sa-ti traiasca sotul si sa fie baiat cuminte si ascultator
getik asa mama, iubiti-va...ce sa va certati ca chiorii????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eleno scandalul nu duce la nik bun, fi tu rationala si aplaneaza-l....eu am o vb, desteptul cedeaza...ia un advil su orice analgezic, nu aspirina, ala nu e analgezic, pt masea, o sa te mai sece putintel si ai grija sa nu se infecteze. sanatate copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Am fost aseara la doctora si concluzia...i-a recidivat rosu din gat..sau mai bine zis nu i-a trecut in toatalitate. Nu ne-a mai dat nici un antibiotic si ai zis ca daca nu se vindeca atunci sa mergem din nou la ea..dar ea crede ca deja gatul e pe trecute ca nu e inflamat ca acum 3 saptamani. Maine mergem sa ducem urina la spital si analiza la sange nu-i mai facem, a zis doctora ca nu are rost sa traumatizam copilul. Sa speram ca urina iese ok si nu sunt probleme de infectii sau altceva.

Revin cu recuperatul

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Vladut mi-a racit, nu are febra, dar are muci garla nu prea a dormit azi-noapte pt ca nu putea sa respire, iar cand vreau sa ii pun picaturi urla de mai multi muci isi produce Acum se joaca, sper sa-si revina repede. Maine voiam sa mergem o fuga pana la tara ca e ziua bunicului sotului meu, dar cu baiatul asa cred ca amanam

Simina, la multi ani cu sanatate si fericire sotului tau! Multumim de tratatie, tare bun a fost Cand va mutati in casuta noua?
Cris, Simina, Vladut nu scrie cu cariocile decat pe tablita, s-a intamplat sa mai mazgaleasca peretele de langa tablita dar pt ca i-a alunecat carioca de pe tablita in timpul creatiei artistice dar altfel nu mi-a scris nicaieri in alta parte cu ele.
Cris, multumesc de cafea. Cum mai e Miru?
Picky, ce v-a zis pediatra? Sunteti bine?
Getik, tare simpatic sotul tau, e bine ca-si pastreaza optimismul, o sa fie totul bine!
Elena, sanatate multa puilor si intelegere cu sotul, hai, revino-ti, ca o sa fie totul bine

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ema, ca sa vezi, tocmai la tine nu mai puteam sa scriu, asa ca am trimis mesajul si-ti scriu unul cu dedicatie Pai daca te apuci tu de treaba ma apuc si eu. bestiuta

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput