**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 20
getik1 spune:
iupyyyyyyyyyy vad ca nu m-ati dat disparuta
sa incep cu fettele cris,anna, elena,piky sa se faca bine piciii mai repede poop eu si trece
ary este bine cumintica,azi am fost in oras ca era sf de luna si trrebuia sa iau retetele de la cabinet unde a lucrat,ca de le duc la farmacie si iau pampers,lapte, cereale, medicamente tot ce trebuie pentru fata, asa am scapat multi bani pe luna ca altfel ma manca caini.
si am fost ca a luat si cez bani o parte dar este ceva totusi si i-am cumparat lu ary o masinuta cu lego fac poze si pun diseara
ca ma sa va povestesc multe
poop si intru diseara
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
Ma uitam acum la Vladut ce simpatic e, se joaca cu cate o jucarie si cand se plictiseste zice "gata" si o pune la locul ei, daca are buton o si inchide de la buton am baiat mare
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Getik, ma bucura vestile, vezi ca toate se rezolva, super! Bravo Ary cea cuminte Asteptam poza cu Ary si jucaria
Picky_toto spune:
Ma fetelor ce-i cu voi ca am ajuns pe pagina 2..
Mie imi incepe serialul acum, Stefi e treaza nu are chef de somn dar nici nu o rog, o las pana mai tarziu ca sa mai dorm si eu dimineata mai mult, nu tot la 6 trezirea
Hai va tzuc si va urez noapte buna..
PS recuperez maine si tot maine deschid si un nou capitol ca acum nu mai am chef de stat la pc merg la comorile mele
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
cris_82 spune:
neata..haideti la ,perfuzabile trabuce si vougue
ana stiu ca panadolul e mai bun decat nufofenul,sar sectorici e alergica la paracetamol si am trecut la o gama ceva mai larga de medicatiede la dr. ni s-a spus ca pana la 3 anisori nu poate sa-i faca nici un test..poate scapam totusi si o as fie si ea normala
getik fata,pai te-ai scos cu o gramada de bani asahai cu masinuta sa o vedem si noi
ana ce scump e vladut vreau si ea sa vad minunea de a-si pune fi-mea macar 1 jucarie la locul ei
picky eu am zis ca dupa mansa am treabace serial??eu ma uitam la ala cu state si flacara,e demential de comic si tare mult imi place
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit si eu la .
Ma trezesc si eu bine si vorbim!
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Neata,
Am o bomba nucleara, merg si o rezolv si vorbim apoi!
emanouela spune:
neata
ieri am fost cica cu Darius la controlul de dupa ROR si ce credeti????? surprizaaaaa.....a mai facut si pt meningita, da fata, asta a fost ultimul, am scapat, iupyyyyyyy. am cam fost paznic aseara cmi era cam frica sa nu daca febra, alea, alea....da el nimic, in afara de un somn putin agitat, nu a avut nimic...mai e si azi sa vedm cum se comporta , in 48 ore pot aparea rectii, sper sa nu fie cazul...deci in concl is cm zombie....m-am culcat la 1, trezit din ora in ora sa verific temp...beau cafea acu, sper sa imi revin
va deocamdata
anna-mama spune:
Am facut o prajitura cu branza de vaci pt piciulica mucios si acum incerc sa recuperez
Cris, cum mai e Miru?? Cum a dormit azi-noapte? Nasol ca e alergica la paracetamol, sper sa-si revina, e f greu cu alergiile astea
Ema, pup bubita de la vaccin a lui Darius sa treaca repede si sa nu faca febra oricum, el e baiat mare si curajos
Picky, cum mai sunteti? azi mergeti la spital pt analize? si eu am vazut aseara cu soata la videoproiector "prince of Persia", f frumos, cinema acasa
Simina, planuri de wkd? cum mai e Andutu cu raceala?
Simina1980 spune:
Anna-planurile mele de week-end includ curatenie,spalat,calcat si eventual o iesire maine seara in oras sa mancam pastrama ca sunt zilele orasului.
Andutu parca e mai bine cu raceala insa nu stiu ce a avut aseara ca a plans vreo jumatate de ora in continuu,nu am reusit sa-l linistesc in nici un fel.A dormit apoi toata noaptea fara nici o alta trezire.
Ema- la Dariusica sa nu aiba reactii de la vaccin.
Cris-si eu ma uit la state si flacara.Andu adoarme de regula cand incepe serialul ca altfel nu as reusi sa-l vad nici pe asta.
Getik-te asteptam sa ne povestesti!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)