**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 14
getik1 spune:
fetele am revenit dar sincer fara nici un chef, doar sa fac ceva sa nu stau degeaba ca iar ma buseste plansu,am o tare de kkt si sunt cazuta in butoiu cu melnacolie rau de toot.
ary este linistita vb intruna ca-ca,pa si face cu manuta.
raceala m-ia trecut dar starea de rau in general nu.
piky cez ma lasa sa stau la calculator nu zice nik,doar ca mai stau cu el de vb si il ajut sau ma juta la te miri ce, poop picea care iubeste bebe si u mai stai cuminte
ema multam de si noi pe u
cris ce face miru/ cum ami este
simina nu pot sa stau ca sunt intr- stare urata si daca mai si stau este si mai rau
lavinia sper sa o tina cez asa mereu sa fie cu mine, poate o sa se rezolve lucrurile si la u
anna sa ne luam de maine ca si eu am o durere de cap de ieri de imi vine sa ma urc pe pereti nici macar cu ketorol nu m-ia trecut
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
simina daaaa, a fost tare placut
picky damai, am avut norocul asta....intradevar sunt tare greu de gasitttt....uffff. da, asa e cu zborurile....om vedea insa....noi cu Tarom merem si astia nu prea au probleme decat daca e grava situatia, mai mult la low cost is amanari multe....om vedea...de e naspa, eu aman intoarcera, al meu insa va veni. asta e...
ma duc la facut ordine
va pe toate
anna-mama spune:
Picky, parintii bebelusului facut prin FIV care a murit in incendiul de la Giulesti sunt prieteni f buni cu fina mea, Doamne, sunt distrusi saracii s-au chinuit mult sa-l faca si cand s-a nascut tatal a fost in culmea fericirii, ca e bine bebelusul, si apoi s-a intamplat catastrofa Ma bucur ca sunteti bine, sa aveti grija de voi si sa va plimbati usurel, sa nu faci efort mare
Si eu am culcat baiatul si am calcat, intins rufele din masina, am facut ceva curatenie si acum beau o cafea cu frisca, va poftesc si pe voi
Am fost si la uta, dar cu baiatl de manuta ca tati a plecat la serviciu cu caruciorul in masina
Simina, ce frumos ca ati petrecut o seara in 2, f remonatic, te invidiez , si felicitari pt hotararea luata, Doamne ajuta sa vina bb2 asa cum va doriti
Emo, te-ai destrabalat in wkd, ai? Super ca ati gasit romani de treaba cu care sa mai iesiti la o vorba, e bine si ca au si un baietel, partener de joaca pt bestiuta scumpa
Cris, cum mai e Miru?
Getik, spor la treaba! si eu care ziceam ca daca sta sotul acasa te mai menajeaza si pe tine
Lavi, iti faci de cap azi, asa? bravo, sa termini repede treaba ca sa-ti ramana mai mult timp de odihna si de iesit cu fetele in oras
Mada, ce ma enerveaza ca mesajele tale apar cu intarziere si intra aiurea in pagina unde deja am citit off, cat te-or mai modera sper sa-si revina Eva cu somnul, poate o supara dintisorii
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Getik, o fi astenia de toamna de vina poate te consumi prea mult si te stresezi din cauza grijilor la cate mai aveti de facut, incearca sa te relaxezi si sa le privesti mai distant, ca va aveti unul pe altul si o sa va descurcati in toate va pup, si pe Ary cea vorbareata
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
casa arata ca dupa razboicopilul nu vrea sa doarma si se miorlaie..stati asa ca acum isi indeasa lego in body..nu mai potttttttttttttttttttt..vad ca febra nu a mai facut de azi de dimineata si sper ca asta sa fi fost tot,si colac peste pupaza..avem si-un varf de canin sus iesitasa ca ma asteapta nopti din alea sexoase..
simina la naiba cu declaratiilespor la treaba sa le termini mai repede
ana ,nu o duc la dr. ca e al naibii de mult pana la ea la cabinet si am varianta mai usoara..prietena mea care e cadru medical si o intreb pe ea orice,numai ca acum ne limitam la mess ca e in ungaria
lavi ce fain ati petrecutsi noi aseara am scos fata si am fost in parc,la leagane si in mall cu nasicii la sectoristaspor la treaba sa termini repede cu curatenia
ana deci ati petrecut si voi frumoscred ca vladut era foarte incantat ca se vad desenele pe tot peretele...recomand un ibalgin,face minuni la durerile de cap,dar dupa ce l-ai luat..12 ore vladut nu are voie sanyammiiiii pare bun ce spui tu acolo..super,mai e putin,nici nu stii cand o sa treaca timpul asa de repede
am revenitma tot chinui sa scriu mesajul asta de azi de la 12 si intre timp m-am vopsit,mi-a mancat ficatii fi-mea ca nu vrea sa doarma nici la ora asta dar e varza si are niste ochi in cap de zici a lovit-o metroul in c-ta
picky mai stau sa vad cum evolueaza azi si maine si apoi daca e merg cu ea la pediatru,cu toate ca nu ma incanta ca in general toti sar sa-ti indoape copilul cu antibioticsper ca la puca sa nu fie nimica grav..deci si voi v-ati innoitsa poarte sanatoasa puca mica noile achizitii,vad ca tu tot nu ai stare lasa treaba in stilul asta ca ma omori cu zile..
ema sa traiti sefabinenteles ca doftoricesc fata si o pun pe picioare pana la finele sapatamnii ca vreau sa o scot sa agate 1-2 gagii
simina miru a revenit la terorismul eiba e si mai rau ca acum e terminatoare de creieri si zile..nebunaticilorrrrrrrr,v-ati facut de cap singurei in ditamai casoiul,ai??
picky pai vi tu la mine si eu ma bucatresc si tu stai cu kinderiice zici??facem targul??
getik ma bucur ca aricica e mai bine si relatia cu sotul acum e cea care ar fi trebuit sa fie si pana acumatuuuuu,fataaaaaaaaaaaaaaaa..ia un IBALGIN ca cu asta sigur te lasa
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Getik, o fi astenia de toamna de vina poate te consumi prea mult si te stresezi din cauza grijilor la cate mai aveti de facut, incearca sa te relaxezi si sa le privesti mai distant, ca va aveti unul pe altul si o sa va descurcati in toate va pup, si pe Ary cea vorbareata de baietel nazdravan (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
nu cred ca este vb de astenia de toamna ci mai degraba cate probleme s-au adunat
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Getik off hai iesi din butoi, ca usor usor se vor rezolva toate doar rabdare sa ai si putere sa le depasiti impreuna ..uite iti trimit un mare sa iti treaca melancolia ..si ptr Ari mica si vorbareata.
Ema cu tarom nu am fost, mi s-a parut destul de piperat si pana la urma tot acolo ajung chiar daca merg cu o alta companie
Anna off ce trist sa te chinui sa faci un puiut si apoi din cauza sistemului sanitar bolnav sa il pierzi ..groaznic si e si mai groaznic cand ii cunosti pe acesti parinti incercati de soarta
E lasa ca i-a priit plimbarea lui Vladut de manuta, numai sa nu se obisnuiasca asa...a mea mai mult prefera pe jos decat carutul..o ademenesc in carut cu te miri ce
Cris sa-ti fie de bine nou look, si da accept targul... Pai atunci clar febra la voi este de la canin, vezi daca nu mai face zilele astea at nu trebuie sa-ti mai faci probleme..ci doar cu trezitul pe nopate ca o doare ..Stefi dupa febra nu i-a aparut nici un dinte/masea deci de aceea zic ca trebuie sa-i fac niste analize...nu tot timpul se da antibiotic..da' bine depinde si de medic dar de ce nu vrea sa dorma? la ce ora s-a trezit?
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
cris, asa fata...vreo 4-5 mai bine
getik isi fata din putina cu melancolie ca te bat
exact ano... eram dorita de niste oameni normali in jur
picky s-au ieftinit....daca iei inainte bilet ai pret bun....adica na, eu merg pana in Iasi...brux-buc-iasi 150 euro, eu si piticul....cu alta comp nu am pana in iasi iar legaturile nu se pupa, stau de behai in aeroport...wizz e de l charlroir, blue air , nu are leg buna cu zborul buc iasi plus ca e si falimentar....asa ca cea mai buna varianta e tarom pt mine....
cris_82 spune:
getik fata,ce ai??lasa astenia ca viu la tine si e jale mare acum ca te intelegi si tu bine cu barbatu,ca copilul e cuminte ..ce patisi???hai un de la noi ca sa treci peste supararesi "astenie"
picky multam fain..asa am zis si eu,ca e de la canin + una bucata pui ed virozapai si cand mergeti la medic??stii ca te asteptam cu vesti,nu??
ema fataaaa,da tu ce crezi e sectorista mea??taur ..pardon,vaca comunala???..ia auzi,da un zbor la c-ta nu-i mai ieftin?
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
eumada spune:
buna seara
chiar daca cititi maine dimineatza...
azi am plimbat-o pe fiica-mea doua ore prin oras..a cazut lata la noua instant dupa baie...
era varza.....
acu` ii dau masa de 11.20 si incerc sa dorm ca parca vad ca iar incepe la trei mama batze,ochi....si bang deget in ochi...nas..deget in nas...gula...ma insfaca de buza....mana...pumn..i imi da una...piciolu`...pupa mama piciolu...tala...talpa....bang una in ficat..etc etc....apoi...mama bebe nani...culc papusa..mama catel...culc catelu` de la real.....apoi doarme ca purcica pana la opt....si ma fugareste....ei.. e grele..domle`..e grele.....
da` mergem mai departe ca o viatza avem.....eu dorm in fund...ea ma ia de par si pe intuneric..mai,mai..da nu nimereste si pleosc pleosc..adica ma mangaie...da `nu prea ii iese...asa ca ii dau ceai si nani.....scutura patutzul..rade miauna apoi somn...si io am un cap mareeeeeeeeeeeeeeee..........de.....
pup gagci..
Getik da` ce ai dom`le?lasa butoiu` ca daca sotul te iubeste si fata infloreste...altceva nu trebe`...decat bani si sanatate...ca vin io
Picky da samburelu`...ce face?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009