**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 15
lavinia.p spune:
Fetele doar acuma am avut acces la calculator, am avut trebi azi dupa ce am ajuns din oras, apoi a venit soacra cu rares, apoi a venit soata si n-am mai apucat sa scriu, acum sunt franta de somn si ma bag la nani, citesc maine ca vad ca iar ati avut limbarnita!
Noapte buna va dorim gasca
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici..se pare ca o as mi-o traga fi-mea cu caninul ei de o sa-mi sara mucii pe peretinici nu mai tin minte cete drumuri am facut la ea ca se mararia sau plangea infundat cu soarecul in brate..am si o poza cum dormea aseara,dar v-o arat mai tarziudupa ce o descarc..asa ca deocandata sa savuram ,perfuzabila ,trabuce si vougue..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Si eu la cafea cu voi
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Neata!
Offf Cris-ce ti-e si cu caninii astia! mare sa iasa mai repede si sa nu mai supere fata.
Lavi-pai stai o zi fara Raresel si esti mai obosita decat daca ai fi fost cu el?Te asteptam la cafea.
Getik-hai iesi din butoi,capul sus ca o sa se rezolve toate -o sa vezi!
Anna-cum mai esti?A trecut durerea de cap?
Vladut inca mai sta in carut?Andu nu mai vrea deloc,el vrea sa mearga el tinut eventual de o manuta.
Ema-nu mi se pare scump deloc biletul de avion.Cu decoratiunile prin casa cum mai stai?Ai mai pictat ceva?
Picky-puca cum mai e?Ooooooo si deja il simti pe samburel cum se misca?Cred ca la a doua sarcina simtim mai repede ca stim cam la ce sa ne asteptam.Intr-un fel de-abia astept si eu a doua sarcina dar in acelasi timp mi-e si frica ca eu am avut o nastere horror.
Va pup!
Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
anna-mama spune:
Cat se kakaleste fi-miu poate reusesc sa scriu cate ceva
Cris, groaznic cu caninii astia, ii supara rau, mititeii sper sa-i iasa repede lui Miru si sa scape de durerea enervanta. Dar e cuminte si buna, nu mai zice de ea ca e tero
Lavi, si cum ai petrecut in oras su fetele?
Simina, mi-a mai cedat durerea de cap si mi-am dat seama si de la ce era, imi venisera rusii... Vladut e mai mare decat Andutu si acum imi sta in carucior pt ca a inteles ca asa ne deplasam de acasa la parc, cumparaturi...dar sta fix pana ajungem la destinatie, nici chip sa-l plimbi cu caruciorul prin parc. Pfiuu, si eu am avut o nastere f dureoasa si mi-e frica de inca o nastere numai cand ma gandesc
Picky, poate a fost un virus care s-a manifestat numai cu febra si a trecut, mi-e mila de Stefi ca o sa o intepe la analize Nici Vladut nu doarme in sac sau invelit si-l imbrac tot cu salopeta noaptea. Tu cand mai mergi la control?
Getik, cum esti azi?
Ema, ce faci, draga, ce mai mesteresti?
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
neata
cris fata hai ai grija cum vb despre nora mea ca te iau la bataie, da????? ce? sa se joace fata nu sa faca altceva....denaturato offf, stii ca si la mine la canin e alb tare, deci cred ca mult nu ma iarta.....stiam ca astia-s ultimii pup eu fata
simino nu e scupt deloc, intradevar...dus intors toti 3 - 550 euro....cond e sa le iei inainte cu 1-2 luni, daca le iei pe ultima suta de m e ca la toate comp, scump de mori....un dus brux-buc in jur de 400. ana si simina nu mai mesteresc nimic, si asa las in creion ceva, neterminat....nu mai am chef acum....acum is cu ordinea, curatenia, printre picaturi si bagaje....cam atat
getik1 spune:
neata am venit la
dar fug ca am treaba
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Neata
Fiica mea e treza de la 6, a baut laptic, a papat 3 inghitituri de omleta, a papat 2 bucati de rosi, a papat clementine cateva bucatele , acum a vrut cascaval dar l-a aruncat si i-am dat o sticla de laptic ca a venit la mine sa-i dau tatzi da' din pacate mami cred ca nu mai are laptic, de aceea doar molfaie la tatzi si nu suge ca nu mai are ce..asa sticla e baza acum ..stati ca acum vine la mine in brate...gata a baut putin si din lapte si gata...
Mananca foarte haotic si cere multe dar doar ciugulesete, nici mancare la pranz nu papa bine si nici seara..chiar si lapte a inceput sa bea mai putin..poate sunt perioade si perioade..voi ce ziceti?!
Ema probabil ca acum s-a ieftinit, inainte cand am fost eu era biletul 400 euro de persoana chiar si daca-l luai cu 2-3 luni inainte..oricum ptr noi mai practic e sa mergem cu masina, asa ne putem deplasa si la rudele mele si la rudele sotului...
Mada ce vorbareata e Eva, bravo micuto..samburelul e ok, creste si abia astept sa treaca lunile sa-l tin in brate si sa-i vad pe amandoi/doua cum se joaca ..eee gandesc departe, nu?!
Lavinia sper ca te-ai odihnit azi-noapte ca vezi ca te asteptam la recuperat
Cris multam de cafea..ceai dai? Nasol ca ai avut o noapte cu multe treziri sper ca Mirunei sa-i treaca repede durerile si sa doarma linistita..asteptam pozica
Simina ma crezi ca primi fluturasi la Stefi i-am simtit la 13 saptamani? si la bebe2 i-am simtit mult mai tarziu pe la 15 sapt..cu toate ca se zice ca la sarcina 2 simti bebele mai repede..poate ca primul copil iti ocupa si timpul acordat sarcinii si nu mai dai asa multa atentie burticii...tragic nu?! E lasa sa nu-ti mai fie frica de nastere..ca nici la mine un a fost asa bine..(daca imi citesti povestea nasterii Stefaniei afli) dar asta nu m-a facut sa renunt la bebe 2..inca de cand era Stefi micuta imi doream...Dar nu a fost sa se "prinda" atunci....asa ca, hai curaj si te asteptam in curand cu vesti despre bebe2
Anna, nu zic ca Stefi doarme bine si in saculet dar cred ca pe noapte ii e cald si incearca sa isi scoata piciorusele afara..asa ca am hotarat sa-i iau pijamalute cu totul ..si a dormit bine, chiar daca de la 3 la noi in pat..dar a fost ok Cam peste 2 sapt merg la control, mai repede decat ar fi trebuit ca doctorul a fost invitat sa tina un discurs la un congres al doctorilor in America si sta cateva saptamani acolo..asa ca sunt curioasa sa vedem controlul idn decembrie cand o sa fie...si sunt curioasa sa aflam si sexul bebelului mic..sa aiba mama doua printese mici si mumoase ..e ce o fi, sanatos sa fie
Gata am recuperat, da mai mult nu mai imi da fiica mea voie..cu un deget in gurita si cu unul in buricul meu cere tatzi.....dupa ce ca de cadn mne-am trezit am stat numai in fundul ei acum cand ma pun si eu la pc nu ma lasa o clipa..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 18+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
fetelor va poopmultumesc pentru sustinere,dar problemele la noi au devenit ff grave din cauza banilor si efectiv am ajuns de o saptamana si eu si cez sa traim cu zile.
daca am ceva ii dau lu ary atat,noi ce apucam.
as vrea sa ies din starea asta dar nu pot.am asa multeee probleme, si cred ca ary este agitata din cauza starii mele.
cris as vrea sa am 1 leu sa imi iau un ibalgin dar nici pentru asta nu mai am.
gata v-am plictisit destul cu problemele mele, ma duc sa fac ordine
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
sa va spun ultima boacana a lu ary eu dadeam cu aspiratoru si ea a infipt dinti in furtunu de la aspirator
plec ca a venit cez sa vb cu el sa vad ce arezolvat in oras
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar