**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 13
anna-mama spune:
Neata,
Sanatate mults lui Miru Cris, mergi cu ea la doctor? Sa ne spui cum mai se simte
Hai ca incerc sa recuperez si revin.
Zi frumoasa!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lavinia.p spune:
Haideti la , va servesc cu mare drag!
Crismulta sanatate la Miru si sper sa nu mai faca febra pe mai tarziu, ce faceti? mergeti la dr?
Noi am fost aseata la mall cu piticu, s-a dat in toate masinutele, elicopterele, trenuletele posibile si cu multe crize la inceput cand il dadeam jos dar spre final a inceput sa se mai linisteasca si le facea tai-tai cand se dadea jos din ele. Azi vine soacra dupa el si il las la ea toata ziua, deci azi am program de curatenie dar si de plimbat cu fetele prin oras si bineinteles de forumeala cu voi
Va si vb mai incolo!
Sanatate Mirunel si pe cand ma intorc sa nu mai faci febra
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
anna-mama spune:
Eu de sambata seara am o durere de cap de m-a capiat, sper sa-mi treaca mai repede ca nu mai pot. Sambata seara am fost la niste prieteni care au un bebe de 4 luni, mereu ma minunez de cat e de cuminte baietelul lor, nici nu zici ca au copil , jucarie, nu alta [olala
Ieri am tot fost in parc pt ca a fost o zi super, in plus a adus tati videoproiectorul si ne-am uitat la desene animate in format gigant pe pereti Era fascinat Vladut
Simina, spor la declaratii si te asteptam sa ne spui cum ai petrecut wkd-ul
Mada, felicitari pt examen, gata, ai scapat, acum poti sa te bucuri in liniste de Eva
Picky, ma bucur ca Stefi e mai bine, tu cum te mai simti? Te asteptam la o cafea decofeinizata!
Lavi, ati fost la masinute aseara? Ce mai face Rares, ai inceput sa-i dai ceva pt cresterea imunitatii? Carticica am vazut ca o au si pe site, dar e un pic mai scumpa
Cris, am facut o prajitura ca sa-i dau lui Vladut, cu frisca din smantana si crema de vanilie cu lapte si unt, si f putin zahar, dar a iesit o minune
Ema, cum a fost wkd-ul?
Aaa, eu sunt f bucuroasa ca peste 3 saptamani vine sora mea pt 3 zile in Romania, abia astept sa o vad.
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Neata
Cris sper ca la voi sa fie dintisori/maselute..ca asa am zis si noi dar nu se arata nici un colt la orizont, asa ca am discutat cu sotul sa sune pediatra sa-i spuna ca vrem sa facem niste analize la fata..ma gandesc sa nu fie o infectie urinara ca prea des cere sa faca pipi la olita si pune mana la putulica si zice buba..febra fara niciun simptom nu e buna asa ca ...multa sanatate micutei si vezi ca daca nu-i trece febra, da o fuga la doctor si vezi ce-ti zice
Mada felicitari ptr examenele luate pai nu'i bai ca licenta in drept o poti da si mai tarziu, decoamdata atata timp cat ai un job si e ok..
Alic sper ca iti e mai bine uc maseaua si felicitari ptr examenul la sala luat..asteptam si vesti bune de la traseu
Getik si voi cu probleme? diareea e de la dintisori? sper ca acum Ari e mai bine sanatate multa fetei si tie..
Anna pai super ca Vladut a dormit asa bine
Mada ai luat super bine lucrusoarele ptr Eva..si eu am fost sambata si am luat ptr Stefi si m-a golit de 100 euro si nu au fost asa multe ca la tine ..sa le poarte sanatoasa
Ema iti faci bagajele ptr ro...cand va intoarceti?
Cris am vazut ghetutele pe mail snt foarte frumoase..sa le stapaneasca sanatoasa
Lavi ma bucur ca la voi a fost vreme frumoasa da nu puteai sa trimiti si pe aici aceasi vreme?! cat despre bilet eu zic ca e ok cum l-ai facut, important e sa vada nenea/tanti care canta la trompeta si sa inceteze..sau sa fie vreun copil care studiaza dupa ce vine de la scoala? ca ia lectii de trompeta?
Simina spor la treburi ..cum a fost weekend-ul?
Lavi v-ati distrat aseara..bravo..si azi esti bagata la curatenie..imediat intru si eu cu Stefi ca soata nu a avut chef sa facem nimic in weekend doar sa rupem canapeaua (a se citi "a lenevi") si asta am facut ieri..trebuei sa bag la spalat/calcat ca apoi usnt 2 zile de sarbatoare..deci azi sunt si eu bagata in priza..fara chef..dar trebuie
Anna si un iei un paracetamol ptr durerea de cap? ce bine v-ati distrat si voi,bravo...da trmitie si pe la noi ceva soare si caldura ca weekedn-ul asta a fost o vreme foarte urata..ploaie, frig, vant ...groaznic
Sambata dupa ce a reusit sotul sa puna restul de plinturi prin casa chiar si cele de la bucatarie, am plecat pana la magazin auzind ca sunt solduri..da erau dar niste haine urate, de nu aveam ce sa aleg..Asa ca ne-am limitat la cumparaturi ptr Stefi..2 bluzite, body cu maneca scurta (am gasit 5 buc la 6 euro in set..super convenabil) un treining, pijamalute intregi, ca fiica mea nu mai prefera sacul de dormit si tot timpul socate piciorusele afara de sub plapuma, o bluzita pe gat..dar vreau sa mai caut si pe la alte magazine poate gasesc ceva mai ok, si cizmulite..le-am gasit convenabil au doar piele in interior pe talpa si sunt imblanite..am cautat cizmulite din piele iar ce am gasit erau urate si foarte rigide nici nu putea indoi copilul piciorusul cand mergea in ele iar pretul era de la 60 euro in sus.. asa ca am renuntat la ideea cizmulitelor din piele ptr moment...nu i-am gasit set compet de manusi/caciulita/fular ca nu mai aveau marimi maricele asa ca weekend-ul viitor merg sa-i caut, aici inca nu au aparut ste complet de fas ptr ski/zapada asa ca mai astept si ma enerveaza ca nu gasesc la fetite salopete din blug sau material..daor la baietei au..iar la fetite gasesc multe sturi de rochita/colanti/bluzita/ foarte frumoase dar nu-mi imbrac copilul zi de zi in rochite chiar si in parc..am destule set-uri din astea si nici nu le-a imbracat inca..sunt spalate, calate si puse pe umeras..iar la anul poate nici nu-i mai vin..dar eu vroiam si ceva salopeta sa-i tina la spate ..;dar na, nu gasesc...doar ptr baietei
Gata ca am scris destul, merg sa ma apuc de treaba.
Aaa, intrebati ucm ma simt..ok, se mai intampla noaptea sau pe zi dupa ce am facut ceva efort sa am dureri de burta dar e ok..pe bebe mic am inceput sa-l simt in burtica cum zburda dar rar.in schimb Stefi e topita dupa bebe mic, il pupa, ii da sa pape(prin buric) il mangaie, pune caputul pe burtica si zice bebe...e o scumpa si daca o vedeti cum si cu bebei ei ii pune in carucior si apoi incepe sa-i mangaie, sa le zica bebe si sa-i pupe..doamne ce grija are de ei..de ar fi asa si cu bebe mic..atunci chiar ca nu o sa fie probleme..mai sunt multe de zis despre ea dar revin cand am timp mai mult..acum ma solicita ptr tatzi...
Va pup si ne auzim dupa ce imi termin treburile
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 17+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
emanouela spune:
neata
v-a fost dor de mine??????
fetili, sambata am fost la ziua cuiva...de asta am fost asa telegrafica si a trebuit sa ma fac si eu om...spal, epilez, unghii...ca aratam ca maimuta, ieri am fost intr-o vizita la niste prieteni, mai noi dar super draguti, romani (in sfarsit am gasit romani normali aici), care au si un bb de 9 luni tare dragalas...asa ca mai usurel cu scrisul....v-am citit dar printre picaturi si "lacrimi" (pute Darius de imi dau lacrimile )
lavi " Stimati locatari
Avem rugamintea cine canta la trompeta, sa nu mai cante intre orele de odihna respectiv 14.30-17.30 deoarece avem copii mici care intre orele respective dorm si se trezesc speriati, de zgomotul mare si puternic al sunetului de trompeta.Va multumim"
Ce ziceti"....nu dragaaaaaaaaaaaaa, stimati locatari, va adresez rugamintea sa respectati orele de odihna impuse de bunul simt intre orele 12 si 16 (nimeni nu-ti va tace pana la 5 juma, poti sa vii cu politia...dupa 16 nu mai e ora de odihna), unii mai indraznim sa avem si copii mici care mai si dorm
cris ai grija de miru ca te scalpez
ana am avut un weekend destul de incarcat sar ft placut
picky ei fac bagaje....nu inca. poi avem bilet de intoarcere pe 6 ianuarie....acu sa vedem ca cica va fi o iarna grea in Rom...sper sa nu fie asa de grea incat sa fie haos la zboruri...eu as putea intarzia, sotul insa nu...om vedea. breeeeeeeeee mai lasa treburileeeeeeeeeeeee nu auziiiii, stai cuminte
eumada spune:
Saru`mana de felicitari ...io am doua facultati una de economie si a doua dreptu` da` faRA licenta ca nu am mai avut bani de licenta...e scump tare,serios de nu..si prefer sa-i iau Evei ceva bun.....bine ca e terminata una macar......
Eva are iar probleme cu somnul...valeu valeu
sper s-o culc si apoi mergem la mall...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
getik1 spune:
salutare side la noi am venit la
de cand e cez acasa nu mai intru asa des ca ne indogatim la traba si altele
scriu mai incolo mai multe sa nu trezesc picea
ea este mult mai bine si raceala si diareea eu nu prea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Simina1980 spune:
Am mai facut din declaratii,mai am dar fac o mica pauza cu voi.
Lavi-ma bucur ca sunteti bine si ca ati iesit in oras.Of sper sa terminam si noi o data cu casa sa ne mai linistim si sa avem mai mult timp de iesit.Ce bine ca i-a placut la Raresel la masinute.
Anna-ce de bunatati ai facut si tu! sa treaca durerea de cap.Ma bucur ptr tine ca vine sora ta-chiar daca doar ptr 3 zile.
Cris-m-ai dat gata cu atatea feluri de papa.Am vazut si pozele si arata super.Miru cum mai e?
Picky-ma bucur ca e mai bine Stefi si cred ca e f bine totusi sa-i faceti niste analize.Sa poarte sanatoasa hainutele cumparate!
Getik-mai lasa treaba si mai odihneste-te si tu!Cum vrei sa-ti treaca raceala?
Alic-felicitari ptr sala!Bafta la traseu!Naty ce mai face?
Ema-ce frumos ati petrecut week-end-ul!
Noi am iesit vineri seara la un suc,apoi am ramas sa dormim la casuta noua-bine fara Anducu ca e prea mult praf pe acolo-pe el l-am lasat la mama cu mamaia si cu mama.A fost f bine-am facut amandoi baie,am mai stat si noi de vorba-am hotarat sa lucram la proiectul bebe2 care as vrea sa fie fetita dar om vedea.
Ma intorc la trebi!Mai intru mai tarziu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Gata curatenia..asa in mare de ochiul soacrei
Am hranit fata, am culcat-o(inca doarme), acum mai am de calcat, dar astept si cele doua masini de spalt si gata ..bine calcatul in alte zile ca am obosit deja si vad ca a naibi vreme tocmai acum si-a gasit sa nu mai ploua si trebuie sa merg cu fata afara..nu putea sa nu fie frumos si in weekend?! sa fie iesit si tati cu noi
Ema ai gasit romani normali pe aici?! super tare ai noroc..eu is de 6 ani pe aici si nu am gasit asa ceva...bine am si renuntat sa mai caut..da' imi e ok si asa..auzi da' cand pleci? ca tot zicem ca ne intalnim si nu reusim....in ianuarie vremea e rea de tot, am fost odata cu avionul in ianuarie plecare din be si am stat aproape 10 ore in aeroport ca deh era viscol in tara si nu putau decola avioanele..
Mada pai vb ta momentan daca ai terminat o facultate si iti ajuta in mesria pe care o ai, atunci licenta ptr drept poate astepta..eu am facut 1 an de drept si apoi l-am inghetat ca am ramas insarcinata, acum vreau sa-mi retrag dosarul si sa incerc sa ma apuc de niste cursuri aici, ca oricum fac de drept nu ma avantaja cu nimic aici si nu cea facuta la spiru..sora mea a terminat dreptul are si licenta si nu-si gaseste de munca..vrea sa dea la magistratura da' trebuie bani ca in barou nu vrea...asa ca isi tot cauta ceva de munca..slabe sanse acum in ro, dar cine stie...poate are noroc..doamne ajuta
Getik deci sotul e cu ochii pe tine, nici tu nu-l lasi sa stea dar nici el nu te lasa pe tine.... sanatate multa
Simina si poze cu casuta?! si pe cand va apucati de munca ptr bebe 2? hai mai repede sa ma ajungi din urma
Cris eu la pozele cu mancare nu vreau sa ma uit, nu risc..clar! ca ce, vii tu sa mi le faci si mie?! clar ca nu! asa ca nu ma uit
Diseara vreau sa ma uit la stiri pe antena 1 ..am vazut reclama..o mama caruia i-a murit copilul in incendiu isi doreste foarte mult un al doilea bebe si nu poate gandi ca ea nu mai poate avea copii..Ca si pe primul l-a facut prin fiv...mi se rupe sufletul cat de tragic poate fi...eu sper sa reuseasca sa aiba din onu n sufelte..oricum e ceea ce am inteles din promo...diseara vad mai multe..
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 17+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei