**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 12
eumada spune:
Gata cu examenul.S-a terminat..cu bine..am avut noroc am tras un bilet usor si gata.Nu ma mai apuc de invatat nici cum.Mi-a ajuns.
e suficient ....doua masterate si experti contabili prea multa stiinta pentru un singur cap.ha ha ha.
Poate ii tuna cuiva ca ar trebui sa fac si dreptul...de fapt sa dau licenta ca dreptul l-am facut...hm....sper sa nu vina nimanui ideea asta.
va pup si o dumnica placuta in continuare
fac o cinste..
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
lavinia.p spune:
Ceau fetele! Mama ce limbarnita ati avut cat timp am lipsit, gata nu-mi mai permit sa absentez, ca nu mai pot tine pasul cu voi. Noi azi de dimi am fost la piata, la Real, ziua tot umblam caci a fost vreme super, iar diseara ne-a promis ca ne scoate tata in oras si il ducem pe Rares la mall sa se dea cu masinutele lui preferate...sper sa nu se mai crizeze ca randul trecut camd a trebuit sa plecam.In rest suntem bine, doar crizati ca de obicei! Ma pun sa citesc si revin!
gasca!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009
lavinia.p spune:
Crismama ce te-ai bucatarit acum cateva zile, ce de bunataturi ai avut si cred ca ti-au iesit si super datorita ajutorului de nadejde...pup dulce ajutorul scump si drag!...Cris eu am gasit in piata ghetute imblanit doar ca nu erau din piele la 25 ron, mi s-a parut un pret super, la voi nu gasesti la piata?...in legatura cu trompetistii din bloc nu i-am mai auzit asa ca momentan stau cuminte
Adinace tare faza cu Razvanel si zatul de cafea, poi dc a vrut sa se revigoreze fi`tu...multumesc de must foarte delicios...eu am mai ineput sa-l las pe Rares la soacra, e grea despartirea cu plansete dar n-am ce a fac, trebuie sa-l obisnuiesc si fara mine caci din martie dc se elibereaza la cresa il duc, fiindca eu din aprilie ma intorc la servici, of crunt va fi. Tu n-ai cu cine sa-l lasi si tu cate umpic?nici la mine nu se intampla des sa fie in deplasare dar o data pe saptamana musai dus la soacra sa simta si ea ca mai are un nepot
Picky, Anna, Siminamultumim
Annanu stiu cat de mandru s-a simtit sotul, sper ca a fost, caci nu prea-i place sa ma complimenteze, dar au fost altii care m-au complimentat, baietii bineinteles nu fetele (caci femeile sunt mai rautacioase...aici ma refeream la prietenele mele de aici nu la voi) voi toate sunteti niste dragute, de-am putea face o mare intalneala candva, ce fain ar fi...am sa-i iau si eu carticica la Rares dc o gasesc la noi, sper sa o gasesc Vladutu si pe mami!..ma bucur ca Vladut doare mai bine
Pickyda e un scump Rareselul c a doar e al meu si are si burticuta eu il mai alint zicandu-i somalezul meu, are 13 kg si e f greuuu, imi rupe spatele cand vrea in brate.....mi-ai dat o idee buna cu anuntul pe usa de la intrare, dc se mai intampla din nou asa am sa fac, mersi...Rareselul doarme de mic f bine, nu prea am avut treaba cu el, dimineata eu il trezesc la 10.30-11 ca altfel ar dormi mai mult, iar acuma mi-am propus sa-l trezesc pe la 9 si sa venim mai repede in casa ca sa mai putem iesi si dupa masa sa nu fie noapte cand iesim, ca de saptamana care vine se schimba ora.De dormit seara adoarme pe la 22-22.30.Pupici la puca si tie!
Vreau sa va zic ca mi-am propus sa umplu capitolul cu raspunsurile mele, pana recuperez
lavinia.p spune:
Ema 68 de camasi? m-ai dat pe spate, atunci bine ca si le calca singurel
Pickyplange-te mama la noi ori de cate ori e nevoie, eu sigur te voi asculta
Tocmai au inceput din nou sa cante la trompeta si s-a trezit Rareselul speriat, dar ca norocul am reusit sa-l readorm, se aude f tare sunetul deci eu cred ca e vecinul de deasupra noastra. Am sa scriu un bilet si am sa-l lipesc pe usa de la intrare vorba lui Picky, poate rezolvam ceva!Merg sa-l scriu si revin mai tarziu!
gasca
lavinia.p spune:
Ce ziceti e ok asa?
" Stimati locatari
Avem rugamintea cine canta la trompeta, sa nu mai cante intre orele de odihna respectiv 14.30-17.30 deoarece avem copii mici care intre orele respective dorm si se trezesc speriati, de zgomotul mare si puternic al sunetului de trompeta.Va multumim"
Ce ziceti?
lavinia.p spune:
Getik eee las ca nu esti ca un butoias, mai slabesti si tu putin si esti ok, tine un regim acuma inainte de sarbatori, parca am trimis candva pe mailul omun dieta ce am tinut-o si am slabit 5 kg in 13 zile si apoi inca 2 dupa ce am terminat deci in total 7 kg. Ce mai face vuvuzela mica?...ma bucur ca soata a inceput sa-ti ia apararea si sa nu-i mai dea apa la moara la maica sa, de s-ar intampla acelasi lucru si la noi....multi si sa ramai invingatoare!
Pickyce tare-i puca mica, sa-ti dea pantalonii jos cand aveti musafiri, ar fi ceva
Ema, Crisfetelor voi sunteti criminale cu fierul si feonul, ma stric aici de ras
Adinaam vazut pozicile cu hainitele lui Razvi si sunt f frumoase, sa le poarte sanatos, si chiar nu mi se pare de fetita costumasul, da-l incoa ca-l purtam noi
Cris au trecut problemele Danutei? Transmite-i ca-i doresc numai bine si sa trreaca repede, sper ca nu e nimic grav
Annace dulce-i Vladut..ii plac margelele tale? ptiu ptiu pe el
Revin
lavinia.p spune:
Crisam vazut pozicile cu ce te-ai bucatart, arata bestial si cred ca la gust sunt si mai bune...iar ghetute exact modelul respectiv vazusem la noi in piata, sunt superbe sa le foloseasca sanatoasa
Ema sper ca ai iesit din starea naspa
Pickycum e puca? Sanatate multa va dorim
Getikmulta sanatate si tie, sper ca esti mai bine, Ary cum e cu diareea?Sanatate la amandoua
Siminacum a trecut controlul?Totul ok? Pozici cand ne pui de la nunta la care ati fost? dulce
Alicsper ca a trecut durerea de masea
Pickyma bucur ca puca e mai bine
Crissper ca febra la voi sa fie de la dintisori si sa nu fie vreo raceala. si va dorim sanatate.
Madafelicitari pt examenul luat
Gata am ajuns la zi, nu-mi vine sa cred.Imediat se trezeste si Rares, papam si apoi mergem in oras.
la toata lumea si ne auzim!
lavinia.p spune:
Vad ca pagina 12 este pagina mea
cris_82 spune:
neata mamici cu pici terorici
sectorista inca frige,dar nu am mai depasit 39 cu temperatura..dar tuseste si un muc tine neaparat sa-si faca apartia
picky ma bucur ca puca e bine tu cum te simti??te asteptam la o cafea
lavi ce tare esti auzi..."In rest suntem bine, doar crizati ca de obicei! " .Ca sa fiu sincera,nici nu stiam de existenta magazinuluisi am trecut pe langa el de f multe ori..bun anuntul,baga tare si lipeste-l pe usa,si daca azi incep iar sa-si faca de cap,nu ezita sa ii dai lui raresul oala cu lingura si sa faceti si voi concert,dar in fata usii
Nu stiu daca a rezolvat ceva,dar o sa o sun mai tarziu sa vad ce a facut
o,multumimam dat pe ghetute nici 20 ron dar pentru un sezon sunt nemaipomenite
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am f multa treaba de facut ca doar azi e 25 si se depun declaratiile dar mai intru mai tarziu!
Va pup pe toate!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)