**Buburuze de 2009 in actiune (31)**
Raspunsuri - Pagina 11
cris_82 spune:
neata ...eu doar ce m-am "trezit" ,ca nu siu ce e avut sectorista asat mica azi noaptede la 4 si utin a inceput sa se maraie si sa miorlaie,si la tot facut drumuri incere camera noastra si a ei,pana pe la 6 cand deja nu mai reusesm sa imi dau seama daca vizez sau chiar plange kinderul..eee,amai marait ea oleaca si acum vad ca inca doarme
asa ca sa bem impreuna o calda,perfuzabila v-o las voua,trabuce si vougue
alic ma bucur ca ti-e mai ok cu maseaua..pentru incepatori zici tu ce vrei reteta??pai nimic mai simplu...cumperi blatul de tort(ai grija cand desfaci blaturile ca sunt lipite intre ele..cu un cutit cu lama foarte lunga le separi),faci 2 tipuri de crema(una cu vanilie si una cu cioco si trufe) de la Dr. Qetker,iei o cutie de fructe asortate si 3/4 din fructe le toci marun si le bagi in interiorul tortului(mai intai pui crema si apoi fructele) si pe deasupra restul si te joci cu decoratiuni din comert la greu..asta e reteta foarte usoara,ca cealalta e mai grea si iti ia aproape juma de zi cu tot cu facutul decoratiunilor din cioco alba si neagra si alte trandafirila rulada inca nu m-am bagat ca noua nu ne place,dar uite ca o sa incerc sa vad si daca imi iese,dau un buzz
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Noi am avut o noapte buna si lunga, Vladut s-a trezit pe la 9.00, eu deja imi luasem micul dejun si-mi bausem cafeaua. Astazi e o noua zi cu soare cu dinti
Cris, am vazut minunatiile gatite de tine Si eu am pus la foc deja mancarea, ciorba de vacuta, blatul pt o prajitura, mazare cu pui si urmeaza sa bag salaul la cuptor si sa fac si o salata de ciuperci. la cat am la bunatatile tale m-am mobilizat si eu
Picky, cum sunteti? Intra scurt si zi-ne ca sunteto ok
Getik, ma bucur ca sunteti mai bine si tu si Ary
Alice, super ca ti-e mai bine, stiu cum e sa te doara si sa nu poti lua nimic din cauza alaptatului
Simina, sa ai si tu un wkd frumos
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 getik vrei sa te omor mai binebaga un ochi pe mailul comun sa vezi si cum arata manacarea..pai tot fac la ea,si ma tine 1 luna si jumate brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
cu astea chiar m-ai omorat, vreau si eu dar nu matiem butelia mai mult de 5zile, si nu imi permit sa fca la cuptor cate as vrea
getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
neata am venit la
eu sunt mucioasa dar nu mai sunt asa rau, in schimb ary a inceput sa tuseasac si mucisori o luam pe rand nu totii odata
eu azi ma duc sa sap in gradina ca daca tot a fost ger sa sapa destul de bine ca atare va pup si mai vb mai incolo
alic nu a mai facut aseara diaree, a facut dimineata destul de moale, sa vedem azi cum este
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
emanouela spune:
incep prin a va zie....neata, inchei prin a va ura zi frumoasa...azi am trebi, va pup
eumada spune:
neatza..la pranz
azi a fost zi de shoping pentru guritza...ca asa-i zic eu....
i-am luat un costum de iarna de fas,geaca cu gluga si pantaloni grosi..o salopeta de reiat cu captuseala si o geaca de toamna,trei pulovere o caciulita ghetutze de toamna ca cizme am, doua body-uri si o pijamalutza si o masina de politie si un lego pe care-l va manca sigur...dar nu are totusi piese atat de mari.
s-au adunat vreo doua milioane zic eu ca e bine,ca am fost in niste standuri....de unde aduc marfa restul comerciantilor din oras.
Acu` eu am ceva de lucru plus spalat haine,mancare si pregatit examenul oral de maine.
Sa va zic o faza tare de tot...desi port hainele dinainte de sarcina la tatze am ramas cu ele mariiiiiimi-am luat sutien 90D,in loc de 80 A cum purtam inainte.Enervant lucru....cand ma gandesc ca sunt altele care isi maresc sanii....brrrrrrrrrrrr,eu le vreau pe ale mele alea mici mici...bun....acu` ca m-am laudat va intreb....va dau un link,poate puteti si voi ajuta o mama in divort..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157381&whichpage=1
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
getik1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela incep prin a va zie....neata, inchei prin a va ura zi frumoasa...azi am trebi, va pup |
super tare ema scurt si la obiect
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata gagici, haideti a bem o calda,perfuzabile pentru cine doreste ,trabuce si vougue
fi-mea are 39,1 si suspectez dintinu muci,nu tuse,nu nimica,doar febra..
ana vad ca v-am virusat cu bucatareala si ce de bunatati ai facut de care praji ai mesterit?
getik ca sa fi sigura de butelie,noteaza in calendar ziua cand ai reincarcat-o si frecventa cu care gatesti la ea si vezi cam pe cand e urmatoarea umpleremulta sanatate la aricel si te asteptam la cafea
ema si ma rog,ce trebi ai daca nu sunt prea indiscreta???
mada sa stapaneasca sanatoasa eva noile lucrusoare
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
getik1 spune:
am venit la
nu trebuie sa notez cand iau bu7telia ca stiu mai mult de 5 zile nu ca eu o incarc cu GPL si dau 30 ron si ma tine 5 zile adica 13l
poop ma duc sa hranesc picea urlatoare
getik mamika de
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Salutare
Stefi e bine, mi-a facut 2 zile febra mare si apoi inca vreo 2 zile febra mica pana in 37,5 asa ca nu a mai fost cazul sa mergem la pediatra...mai ales ca nu avea nici alte simptome...intr-un cuvant e ok..dar o voi supraveghea cateva zile la rand sa vedem cum se comporta..ca sa fim siguri ca totul e ok..
In rest am fost prea ocupata si obosita ca sa intru...asa ca poate maine reusesc sa recuperez
O duminica placuta in continuare fara ploaie ca aici
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 17+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei