**Buburuze de 2009 in actiune (31)**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaaa
gata, a trecut
e frig....BRRRRRRRR, abia astept sa vin in Rom poate ninge nitel
eu beu cafeaua, piticul roade sticksuri....a papat o banana , acu e la sticksuri, mai peste juma de ora ii fac thost, poate de data asta il mananca, ca ieri l-a dat cainelui si cand cainele l-a luat in gura, il certa. si-a luat-o la cur si de la prima ora....era cu pampers varza si el avea chef de fuga, sa imprastie prin toata casa
simino bafta la control
cris tu azi ce mai crosetezi de mancare????
getik lasa mama, cate dimineti din astea am avuttttt....daca ma gandesc bine, cam toate pana am venit aici, in august...deci 1 an...inca ma mai bantuie cosmare cu trezitul, dorm cu urechile ca un iepure, am auzenii ca maraie...
ano si al meu ne urmareste papucii de casa...si e asa mandru cand reuseste sa si-i puna in picioareeee
picky mama, ce vesti ne dai...ne tii agatate aici, in suspans
adina iar chiuleste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Si la Bucuresti e soare cu dinti, noi ne pregatim sa mergem la uta.

Picky, cum sunteti?
Ema, bine ca ti-a trecut lenea, fato! Al meu a mancat orez cu lapte la micul dejun. Imi place de Darius ca-si hraneste cainele probabil facuse framituri si de aia il certa
Cris, cum e la Constanta vremea? Multam de cafeluta!
Simina, tin pumnii sa sc scapati repede de control ca doar e vineri!
Getik, cum te mai simti? Sper sa-i treaca maraitul lui Ary!

LA MULTI ANI, Ttenzika!

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

salut fetele!
am trecut sa va pup! am o durere de masele de nu ma vad...si am de intretinut copilul pana la somnul de amiaza...n-am chef de nic si tocmai acum in prag de weejend....
aveti grija de voi!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu am fost pana la piata,si tatsi a adormit kinderul

simina brrrrrr...ce frig....eu pana maia cum vreo 0ra nu am scos nasul din casase cunoaste ca ne apropiem de iarna cu pasi repezi..si miruna calca oleaca in strachini,dar pana se va obisnui cu ele ca apoi nici ca o mai prind
getik ce face ary??mai e maraita?
ana momentan de ok,caldut si soare,dar dimineata e un frigggggggg de nici macar cainele nu l-ai scoate pe o asa vreme..
ema tu poti sa dai potaia afara ca la tine e scuzabil
alic sa nu cumva sa fie vreo infectie..recomand un antibiotic la 12 ore si ceva calmant la 6 orenici stomatologul nu poate sa intervina daca e vreo infectie pe acolo..

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Mai fetele vad ca somati!
Ma duc si eu acasa la puiul meu in curand dar mai inainte am intrat sa va urez un week-end placut!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

simina nu am shomat,doar ca m-am bucatarit la maxim...ciorba de burta,piept de pui la cumptor cu sos de amantana si lapte si desert,pandispan pufos cu stafide....

BAZAR

Mergi la inceput

uitam..si cum mama are maine musafiri,i-am facut un tort din 2 creme cu fructele dintr-un compot exotic

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetele ary nu mai este maraita dar a facut diarie de 3 ori azi, acu dupamasa i-am fiert orez si banana cu biscuite,si sa vedem reactie pana diseara
eu sunt mai bine dar tot mucioasa,si fara chef, cu toate ca azi am smotruit si am terminat de curatat cea dea doua gradina care trebuie sapata, sa vad cand ma apuc de ea
cris mai omorat cu bucatareala, apropo cat te tine o butelie pe tine
??

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

getik vrei sa te omor mai binebaga un ochi pe mailul comun sa vezi si cum arata manacarea..pai tot fac la ea,si ma tine 1 luna si jumate

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

hop si eu, m-am bagat la o imghetata, de parca nu mi-s suficiente kilele pe care le posed..
maseaua ma tine in suspans, abia dupa-amiaza mi-am mai revenit, Cris, de antibitic ma cam feresc, ca nu vreau sa i-l transmit fetei, dar daca o fi nevoie...asta e!
m-ai terminat psihic si fizic cu bucatareala ta... balesc la greu...
si si mie o reteta de-un tort bun si usor de facut, adica sa iasa la o incepatoare ca mine...si vreo rulada ceva, poate stii

GETIK, cum se simte puiul? daca continua, da-i smecta sau hidrasez si morcov fiert, mucilagiu, mar copt si uscaciuni de rontait

Picki, de ce nu dai nici un semn? sper sa puca e bine!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro

Mergi la inceput