Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

da roxy cu aroma de e-uri, nu de pui

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

fete dragi, azi am fost la eco! imi pune si mie cineva pe prima pagina un carucior albastru si unul roz? va rog?
in rest suntem bine toti trei si foarte incantati !
acum ma apuc sa va citesc pentru ca ma ramas in urma.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Wow, Monas, felicitari!

Fetele, si eu am fost azi la un eco de control, ca era de garda la spital medicul meu. Si cum pe geamul de la dormitor vad spitalul (care e la 5 minute de mers pe jos) am profitat ca nu il mai vazusem pe bebe de 2 sapt . Totul e ok, bebe facea tumbe, iar din hematomul meu mai e doar foarte putin, asa, o urma. Oricum imi prelungeste medicalul, a zis ca mai bine sa stau acasa.

Roxy, de chipsuri am avut si eu pofta aseara, dar era prea tarziu, asa ca mi-am pus pofta-n cui. Dar azi am cumparat asa preventiv o punga mica, din acelea cu paprika

Strumpy n-a aparut azi, sau mi-a scapat mie?

Yasmi, ma duc sa vad si eu rochita.

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

fete dragi, azi am fost la eco! imi pune si mie cineva pe prima pagina un carucior albastru si unul roz? va rog?

14+

Felicitari! Sa fie sanatosi!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

monas ai fetita si baietel ce frumossss. sa fiti sanatosi si sa stea bebicii pana la termen la mami in burtica.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

14+

felicitari!!! sanatate multa la frumosii din burtica si la mamica!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Ally eu am facut doar dublu test si triplul test chiar nu il mai fac! Daca simti ca trebuie sa il faci, fa-l, sa nu te gandesti apoi de ce nu l-am facut! Oricum sunteti si tu si Laur parinti tineri, asa ca nu vad sa existe vreo pb. pentru Edi.

Stefy , multumim si lasa banda, ai mancat si tu ceva de care iti era pofta.

tuturor.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Yasmi super ultima poza!

Mergi la inceput

catank stiu ca nu-s bune dar chiar o punguta din aia mica, mica am luat cred ca avea 10 felii. ma crezi ca de fiecare data cand mi-e pofta de ceva cu e-uri, ma gandesc la tine si daca pofta nu este asa mare nu mai iau.

Mergi la inceput

alina06 ma bucur ca esti bine si mai ales ca bebele este bine. bine ca mai ai concediu

Mergi la inceput