Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

miki, Catank multumesc pentru informatii. Miki, nu iti face griji pt dr, eu ma documentez deocamdata si dupa ce analizez bine locatie, etc etc...ma decid Ce fain sa ai gratuitate la Medlife, asa are si sora-me de la serviciu si n-are nici o treaba....
Andreea, ce burtica superba ai! Imi place la nebunie! Si seamana cu a lui ROxy parca...sau ma insel?
Deci gata, deja au inceput sa se rotunjeasca/ascuta burticile
Ally...eu n-am facut nici DT nici TT. Sper sa ma ajute DUmnezeu sa fie bine pana la capat totul... Imi pun increderea si speranta in El. Oricum aceste teste nu prea au relevanta, sunt statistice si mai rau te induc in eroare...
ALina, bine ca ti-a prelungit medicalul! Stai linistita, chiar nu-i vreme de plimbat pe afara
Lavi, e superba rochita si-ti vine foarte bine!!!
Monas, felicitari pentru pereche...ce fruumosss!!!!!!!!
Roxy, si mie mi-e pofta de cartofi prajiti de la o vreme...La serviciu a tot mincat o colega de-a mea Lays, am gustat si eu unul si mi-am promis ca-mi cumpar si eu o punga...noroc cu al meu sot insa ca nu m-a lasat (el e ca si Catank)...analizeaza toate alimentele in functie de cit de sanatoase sunt
STefy nici eu nu te vad grasa. Te vad cu forme si atita tot. SI-ti sta foarte bine asa...nu te mai stresa...lasa verzica aia sa pice bine...CInd ma uit in poza latine cum intra soarele in camera, ce cald si frumos pare...iar la mine pe geam e alta lume
Emigrez undeva mai aproape de Euator...Am zis!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

salo_sama eu am patit asa cu pulsul acum in sarcina si doar de cateva ori. ma gandesc ca o fi normal. a zis strumphitza intr-o zi ca ea s-a simtit asa si mi-am adus aminte ca de fapt si eu am avut asa un moment din asta cu puls mare. hai ca asteptam pozicile.

bb_yasmni iti sta foarte bine cu rochita este chiar frumoasa si mai ales merge pentru anotimpul rece.
ce frumoasa este pozica cu iasmi, o dulcica de fetita abia acum am vazut si eu o vergetura. serios acum, asa se fac vergeturile astea? si nu mai trec? sper sa nu am asa ceva, mi-e asa frica.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

roxy multam de complimente!!! azi am o stare tare ca am primit doar complimente frumoase!!! cele mai importante de la sotul meu care mi-a facut ziua minunata!!!

la mine cred ca au fost crapaturi, nu vergeturi.... ca vergeturile, sunt dungi finute si subtiri.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi pai pozicile cu rochita care ai stramtat-o unde sunt? hai fa si arata-ne si noua.

stefy sa-ti fie de bine varza. nu te mai tot gandi la cantarul ala si nici la banda. lasa mancarea sa cada bine la stomacel

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

sigur ca da!!! mi-a facut sotul vreo 3 ca sa vad imi sta.....ca numai burtica e de mine....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monas

fete dragi, azi am fost la eco! imi pune si mie cineva pe prima pagina un carucior albastru si unul roz? va rog?
in rest suntem bine toti trei si foarte incantati !
acum ma apuc sa va citesc pentru ca ma ramas in urma.

14+

felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce frumos!!! ai pereche!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

miki, Catank multumesc pentru informatii. Miki, nu iti face griji pt dr, eu ma documentez deocamdata si dupa ce analizez bine locatie, etc etc...ma decid Ce fain sa ai gratuitate la Medlife, asa are si sora-me de la serviciu si n-are nici o treaba....
Andreea, ce burtica superba ai! Imi place la nebunie! Si seamana cu a lui ROxy parca...sau ma insel?
Deci gata, deja au inceput sa se rotunjeasca/ascuta burticile
Ally...eu n-am facut nici DT nici TT. Sper sa ma ajute DUmnezeu sa fie bine pana la capat totul... Imi pun increderea si speranta in El. Oricum aceste teste nu prea au relevanta, sunt statistice si mai rau te induc in eroare...
ALina, bine ca ti-a prelungit medicalul! Stai linistita, chiar nu-i vreme de plimbat pe afara
Lavi, e superba rochita si-ti vine foarte bine!!!
Monas, felicitari pentru pereche...ce fruumosss!!!!!!!!
Roxy, si mie mi-e pofta de cartofi prajiti de la o vreme...La serviciu a tot mincat o colega de-a mea Lays, am gustat si eu unul si mi-am promis ca-mi cumpar si eu o punga...noroc cu al meu sot insa ca nu m-a lasat (el e ca si Catank)...analizeaza toate alimentele in functie de cit de sanatoase sunt
STefy nici eu nu te vad grasa. Te vad cu forme si atita tot. SI-ti sta foarte bine asa...nu te mai stresa...lasa verzica aia sa pice bine...CInd ma uit in poza latine cum intra soarele in camera, ce cald si frumos pare...iar la mine pe geam e alta lume
Emigrez undeva mai aproape de Euator...Am zis!!!

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

si n-ai vazut inca nimic...pe unde vezi tu ca intra soarele e usa si mai e un hol cu multeeee geamuri...iti dai seama ce soare este...la geam am mereu blinds-urile trase jos....si sunt inca 30 de grade....eu m-am saturat...vreau sa imi fie frig...mi-e dorrrr...si vara asta parca a fost cea mai lunga din toate cate am trait eu la cipru

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

alina06 ma bucur ca e totul bine!! ff bine ca iti da cm.

simo,

stefy sa iti fie de bine mancarea de varza!!

roxy o punguta mica nu are nimic.... eu am papat azi inghe segafredo de nuca cu cirese si banane si menta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Va multumesc mult pentru felicitari! . Chiar daca e asa uracioasa vremea, imi venea azi, de bucurie, sa o iau pe jos si sa tzopai:) uitasem si de rau si de tot.
Va pup pe toate

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

da roxy cu aroma de e-uri, nu de pui

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

cred ca orice mananci este nesanatos astazi.....doar daca esti norocos si stai la vreo ferma sa produci tu tot...
tot e plin de ingrasaminte chimice...animalele sunt para-injectate...cred ca si apa care o bem are ceva ...dar nu avem ce face..trebui sa ne hranim si cum nu suntem toti mosieri,mancam ce gasim..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

monaa te cred!!!!

si eu azi am tare vesela, bucuroasa, fericita!!! nu am avut nevoie de motive importante ci pur si simplu am fost fericita ca sotul m a facut sa ma simt asa prin simple cuvinte.... , ca sunt fff multumita de cum arata rochia pt nunta acum pe mine dar mai ales ca vad ca incepe tot mai tare si mai bine sa curga ceva colostru din sani.... (ca sunt tare stresata cu asta!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Monas Fekicitari! Fetita si baiat...asta da surpriza....Ai grija de tine!

roxy sa inteleg sa sunt un fel de bau-bau
Nu zice nimeni ca putin dauneaza... dar e mult mai bine fara...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput