Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
stefyapost spune:
am venit si eu!! pupici dulcici la vorbaretze...ce patiti oare cu inceputul unei noi sapt nu stiu...in week-end-uri abia scoateti o vb si cum vine lunea nu va mai prinde omu' din urma..
eu de fel joc remi pe joci.ro,dar pt asa aadversari am sa imi fac cont si pe remi online ...
cu durerea aia in jurul buricului n-am aflat nimic concret...cica (din ce am citit pe net) ca odata cu cele 20 de sapt uterul ajunge in dreptul buricului si din cauza asta durerea aia...aseara m-a lasat,dar acum de 30 de min iar ma inceraca ....daca o tine asa maine ii dau un tel dr-ului...
am vazut niste burtici super puse azi...simona si andreea aratati superb ....asa mamici
azi am tras kiulu' de la banda si am 'bagat' o varza calita cu niscai ciolan ...ar fi trebuit sa dorm pe banda ca sa scap de ea....dar asa buna a fost..a mers la 'corason'..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+
salo_sama spune:
pup mamicutele
am revenit si eu pe ecrane...inca racita..dar putin mai bine...ma bucur ca pot respira dar am un nas rosu ca Rudolph ,inca putin si ma inham la sanie cu Mos Craciun.Ufff, dar tre sa recunosc ca aseara am rezistat eroic la botez, am plecat ultmii, dar nici de dansat nu am dansat ca nu am avut chef. Eram rasfatata de toti chelnerii cu ceaiuri, fresh-uri de portocale si grepfruit si fructe proaspete. Deh..cum era sa plec de la asa ceva Inca nu am scapat nici de durerea de spate/mijloc,dar nu le mai bag in seama. Nu conteaza bebelina mea sa fie bine. Azi am dormit amandoua pana la 11, m-a lasat in pace nu m-a ciondanit sa ma trezesc, dar cand a simtit ca deschid ochii hop si ea zbang, zbang cate una in burtica, am salutat-o am tinut mana pe burta si incontinuu se zbenguia si ma lovea sa stie mami ei ca e si ea treaza..UFF ce momenete de fericire.. de abia astept sa ajungem la 9 luni si sa o tin in brate.
Cand primesc poze de la botez le urc sa le vedeti si voi ca toata lumea insista sa ma pozez sa mi se vada burtica si toate imi ziceau ca ce bine imi prieste sarcina ca arat foarte bine....mi-am si tras un mini bine cu ciorapi de 100 deni, dar... ma simteam bine desi ochii imi erau rosii de la raceala
roxy ce bine ca ai zis de bataile tale de la inimioara si eu ma confrunt cu aceeasi problema, tensiunea mi-e putin mica, dar pulsul mereu l-am avut mare, inainte de sarcina si dupa ce mancam de amiaza aveam un puls ca acceleratul...acum am inceput sa beau doua trei guri de cafea dimineata si vad ca nu mai am probleme...apai sincer habar nu am si eu de la ce sunt
uff..nu mai stiu ce sa mai zic doar ca va pup pe toate, nu mai stau sa insir nume...pe TOATE
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +
bb_yasmi spune:
am fost si eu si mi-am stramtat ochia cu care merg la nunta.....acum e mulata-mulata tre sa tin in frau kg saptaminile astea 2-3 sa incap bine in ea....
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
salo_sama spune:
ally nu stiu ce sa zic de triplu test, eu mi l-am facut pe cel dublu si la triplu nici nu m-am mai gandit...dar si dublu testu l-am facut asa ca parca toate il faceau si am zis hai sa fac si eu sa nu zic ca nu am facut. dar a;tceva nici nu m-am mai gandit
fetel vad ca va cautati rochite, asta fac si eu de cateva zile dar prin sibiu nu prea gasesc, astept o ocazie s ao tai din Sb si poate gasesc in alta parte, dar si eu sunt adepta rochitelor mi se par cele mai comode
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +
roxy_s spune:
ally ti-ai facut timp si de noi. foarte bine, sa mai stim si noi ce mai faci. bebelina mea scumpa asa misca, toata ziua face tumbe in burtica si noaptea o simt cand ma mai trezesc.asa imi place
scrish cum au zis si fetele, triplul test este doar statistic. nu stiu ce sa zic daca merita sa dau atatia bani. daca la eco totul a fost bine nu cred ca are rost sa-l faci.
S-a intamplat minunea mult asteptata21+
stefyapost spune:
maine ma duc si eu la shoping therapy...sper sa gasesc si eu niste hainute care sa imi placa ca ce am vazut pana acum pt gravidutze nu mi-a placut deloc..
yasmi e super rochita
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+
catank spune:
mikima confunzi, eu nu am spus nimic de omega 3
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+
roxy_s spune:
salo_sama eu am patit asa cu pulsul acum in sarcina si doar de cateva ori. ma gandesc ca o fi normal. a zis strumphitza intr-o zi ca ea s-a simtit asa si mi-am adus aminte ca de fapt si eu am avut asa un moment din asta cu puls mare. hai ca asteptam pozicile.
bb_yasmni iti sta foarte bine cu rochita este chiar frumoasa si mai ales merge pentru anotimpul rece.
ce frumoasa este pozica cu iasmi, o dulcica de fetita abia acum am vazut si eu o vergetura. serios acum, asa se fac vergeturile astea? si nu mai trec? sper sa nu am asa ceva, mi-e asa frica.
roxy_s spune:
bb_yasmi pai pozicile cu rochita care ai stramtat-o unde sunt? hai fa si arata-ne si noua.
stefy sa-ti fie de bine varza. nu te mai tot gandi la cantarul ala si nici la banda. lasa mancarea sa cada bine la stomacel
roxy_s spune:
stiti ce pofta am avut eu azi? de chips-uri . dar mi-am luat o punguta din aia mica, mica cu aroma de pui la rotisor ca n-am mancat niciodata din alea. si au fost buneee
daca vede catank ce-am scris iar ma cearta