Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

mandreeac o harnicuta, am nevoie si eu de ajutor

simonacipam o prietenuta, locuieste in drumul taberei si merge la o dr de familie faina. Sper sa te intelegi cu ea...in caz de doresti sa vezi ce si cum. Iti trimit pe PM datele.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Am avut o durere de spate dupa ce am facut curatenie, ca abia mai puteam merge. Pe moment nu am simtit nimic, dar dupa, a fost jale.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mandreeac Offff asa este, in timp ce robotim nu realizam, ...ne zicem mereu sa o fac si oe aia, si pe aia, ..si cind picam picam bine.
Sa ai grija de tine!

Burtica de burtica!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac burtica este super frumoasa si ce a crescut

acum am terminat si eu de spalat vasele ca am avut atatea din week-end. ieri n-am mai stat sa le spal. si s-au adunat. mai dau putin pe jos si gata dupa aia imi fac o cafeluta cu lapte si stau cu buburuza mica la tv.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Catank si Roxy . Da , creste burtica bine de tot!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici!!!
Am vazut neste burticute asa frumoase ...Andreea,Simonelu, Roxy, Yasmi.Fetelor aratati tare bine...felicitari!!!
Scrish, felicitari pt noua experienta...ma bucur mult pt tine si pt sot...ca a avut ocazia si el sa simta...
Andreea, mai intru si eu dar, mai rarut ca nu prea am cand....imi este dor sa forumesc cu voi sa vorbim diverse dar....sincer nu am cand.
Un mare pt Rares Andrei
Roxy, printesica ta ce mai face?? Misca la greu???
Lavinia, cum au iesit sarmalutele??? Yasmi ce mai face???
Strumpitz, cum te mai simti???
Alina.n, esti tare de treaba...iti multumesc pt felicitari
Am si eu o intrebare....nu am facut dublu test iar acum sapt asta trebuie sa fac triplu test...Voi ati facut si dublu si triplu?? Oare risc foarte mult daca nu il fac??? Daca ar fii sa il fac trebuie sa ma intorc in Buc zilele astea...ca joi intru in 17 sapt/
Multi pupici pt burtici!!!

Ally , Eduard 16 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ally multumim referitor la teste, eu am facut triplu test si m-a costat 550 lei la medlife...eram oarecum indignata ca doctorita m-a pus sa il fac tinand cont ca amandoi suntem parinti tineri ft sanatosi, fara cazuri de boli genetice in familie si in conditiile in care de la eco se vedea ca bebe nu are sindrom down...

ideea acestor teste e ca nu sunt diagnostice, ele ofera doar un risc statistic, nu spun cu siguranta nici da nici nu si am citit ca multi doctori fug de ele pentru ca sunt un motiv de stres pentru mama. acum uitandu ma inapoi nu mai imi pare rau ca l-am facut pentru ca stau complet linistita avand hartia care spune ca bebe e sanatos. dar puteam la fel de bine sa nu il fac.

tu stii care e alegerea cea mai buna pentru tine dar in general poate trebuie sa mergem pe mana doctorului...e drept, ne costa o gramada de bani dar daca putem sa aflam o info importanta...atunci poate merita

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish, multumesc...Apropooo....cum te cheama???....asta doar daca vrei sa sp...

Ally , Eduard 16 sapt bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

roxy, nu stiu ce sa zic cu pulsul crescut..o fi normal
alina, merci de info cu vitaminele alea..cred ca le iau si eu, m-am uitat pe compozitie si e un complex de B-uri mai mult
catank, parca tu spuneai de niste omega 3 natural..cum ii spunea ? ca am terminat flaconul si mi-as comanda si de la alta firma
felicitas, buna idea cu rochitele..insa eu din trening nu ies..ce sa fac daca doar la fotbal cu vlad merg si ma simt si super comod, eu n-am probleme de simtit bine, ca eu gravida ma simt cel mai bine si mai frumoasa
bbyasmi, am vazut si eu buritca..nu mi se pare nici jos nici mare..ba chiar micuta..iar tu nu te-ai ingrasat deloc, cred ca toate kg sunt la burtica..la mine nu e asa, eu intotedauna pun si prin alte parti, adica un pic mai rotunjoara la fata ( nu ca nu mi-ar prinde bine dupa parerea altora ), pe maini am mai pus ceva carnita si tot asa..se distribuie peste tot.. de simona ce sa mai zic, ca nu stiu unde l-a ascuns pe bebe la mandreac mai merge, o frumusete de burtica..parca seamana cu a mea
madutza, bafta la eco si condoleante prietenei tale..e greu, nici nu stii cum sa ajuti in astfel de momente
ally, eu am facut doar dublu test..nu le faci decat daca simti tu nevoia..adica daca te linisteste cu ceva testul asta fa-l, daca ti-e indiferent rezultatul atunci ignora-l..

cam atat am avut de zis ca am auns la zi l-am culcat si eu pe vlad si ma relaxez putin..m-a suparat ca i-am facut spanac in doua feluri si niciunul nu i-a placut..acum trebuie sa ma apuc sa-i fac altceva si n-am idei

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

simona, mi-am adus aminte, o cheama vasiliade alice, insa vad ca acum apare cabinetul pe undeva pe 1 Mai ( Sibiului intersecite cu 1 mai )..insa vroiam sa-ti precizez ca profesional nu stiu cat e de buna..ma gandesc ca tu poate ai nevoie de ea serios pt copilasi..eu n-am folosit-o decat pt adeverinte si alte chestii, ca in rest pediatrul care l-a observat pe vlad de cand s-a nascut si l-a care apelam de fiecare data e o tipa de la CMU pt ca eu am abonament acolo pt Vlad si aveam gratuitate inclusiv la vizitele acasa..asa ca nu stiu ce sa zic, vezi si tu ce oferte mai primesti si pe urma ia o decizie..n-as vrea sa regreti pe urma din cauza mea

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki depinde cum e facuta si poza.... dar burtica mea este ff joasa.

mada, ti-ai gasit rochita??? eu mi-am gasit una la real. imi place la nebunie...e asa mai serioasa.......
am pus acum o pozica cu rochita achizitionata.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput