Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Neata, Am vazut ca ati vorbit despre medicii de familie. Simona, mai ales ca e vorba de un copil bolnav, cred ca putea sa-ti dea macar 5 zile lucratoare... asa ma enerveaza fazele astea. Si eu vreau sa schimb medicul de familie si chiar sapt asta caut. Sa va povestesc: s-a dus soacra-mea la ea cu concediul medical de la ginecolog sa mi-l vizeze (dupa ce am avut o hemooragie in sapt 9). Si asta, doctorita de familie a intrebat-o cum ma simt si a comentat ceva de genul: "macar de-ar tine si ea sarcina asta!!!!". M-a deranjat fff tare. E o sarcina obtinuta dupa vreo 3 ani. N-am ramas niciodata insarcinata, n-am fost pe la medicul de familie decat o data, de doua ori pe an. Poate sunt eu irascibila ca-s gravida, dar mi s-a parut deplasat comentariul, mai ales in situatia in care si eu eram disperata, si soacra-mea la fel (ca si ei saracii asteptau ca si noi...) Asa ca, acum imi caut un alt mesic de familie! 12+ Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
In ce zona stai?? Da, comentarii gratuite, eu m-am temut ca dau peste una la fel sau poate chiar mai dificila si nici nu prea am avut nevoie de ea ca sa intervin imediat s-o schimb...Dar iata ca uneori ai pretentia sa te trateze omeneste si nu se poate....
Si mai ales ca vine bb si vei avea nevoie mai mare poate..
Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
da alina am si "halit" 2 sarmale.... '
eu am plecat!!
va pupic.
mamica fericita de printesa si baietzoi 21+
roxy_s spune:
madutza te asteptam cu vestile bune de la eco si cu pozici cu buburuza mica
medeea ce mai faci? tot fetita pare a fi??sa fie sanatos bebe, cel mai important, nu conteaza ce este.
S-a intamplat minunea mult asteptata21+
felicitas spune:
Buna mamicute cu burticute!
Multumesc tuturor de felicitari pentru bebita mea!
Am revenit dupa un sfarsit de saptamana numai cu pus de muraturi.Mama zicea ca mare gospodina a mai fi fetita asta.
In legatura cu suplimentele de vitamine/minerale. Acidul folic este necesar in primul trimestru, dupa aia e tot una ca il ei sau nu, cel putin pentru sarcina.Dupa aia trebuie neaparat fier si calciu pentru sangele bebelusului si sistemul osos, care din al doilea trimestru incepe sa se formeze mai pregnant.
Pentru cele cu tendinte de ingrasare vitaminele sunt cele care dau un apetit marit de aia trebuie luate inainte de masa,sau luate cu moderatie acolo unde analizele sunt bune. Mineralele cum ar fi calciul, fierul nu au nici o legatura cu ingrasatul. Deci sper sa nu aud nici o mamicuta ca nu ia fier sau calciu ca sa nu se ingrase.
Inca un truc, care l-am descoperit chiar daca sunt la prima sarcina, cautati-va 1, 2 rochite, sarafane frumoase in care sa va simtiti increzatoare si frumoase. O sa va simtiti foarte comode. Nu se compara cu pantalonii. Eu mi-am cuparat 2 una stil gogosar un pic mai sus de genunchi impletita de la Motivi, cu loc pt burtica cat vrei si una din denim mai lunga un pic de genunchi de la Cora cu niste pliuri in fata de parca ar fi sifonata asa regulat. Ambele rochite avand pliuri stau mai pe langa mine si cand voi mai creste se vor lasa dupa burtica. Deci nu arata ca un sac
Sunt foarte admirata de prieteni si cunoscuti cu rochitele astea, si eu ma simt super comoda.
Pentru cele mai frumoase burtici din Odiseea Sarcinii. Va pupik!
Feli cu Miriam in burtica 20 +
roxy_s spune:
strumphitza parca tu ziceai de puls marit?? adica simti cateodata ca iti bate inima repede. sa stii ca si eu am patit asa de cateva ori. si chiar mi-am luat pulsul pe minut si era mare (o data a fost 96 si o data a fost 110). tensiunea este normala, numai pulsul este marit. am tot citit si cica ar fi normal in sarcina. acum , nu stiu ce sa zic.
daca stau intinsa si linistita imi trece. mie imi aparea asa daca faceam ceva brusc, chiar si cand mancam, spalam vasele... dupa aia stateam linistita si isi revenea.
ati mai patit careva din voi asa? oare este normal?
roxy_s spune:
felicitas asa este, calciul si fierul in nici un caz nu ingrasa. dar si astea trebuie luate la recomandarea doctorului.mai ales calciul care nu-l poti lua asa de capul tau. daca nu ai nevoie chiar nu este necesar.
catank spune:
Da burtici, asa mi-a spus si mie nenea dr, ...sa nu ma gindesc ca ma voi ingrasa din cauza vitaminelor ca nu este adevarat.
Felicitas mi-a placut sugestiia ta referitor la rochite, ...parca parca mi-ai facut pofta.
Eu sunt adepta pantalonilor, vesnic numai pantaloni port.... echipament sportiv cit mai des(ultima data m-am dus la eco in trening, adidasi si rucsac) Ma simt excelent!
Ideea este ca este mult mai feminina un sarafan, ...sau fustite(pe elastic) cum amintea simonacip ca poarta, ....
In fusta nu m-as vedea dar in sarafan da, vreau sa probez
maine la orele 17 am programare la dermatolog in Bucuresti la sanador, asa ca ...poate ma fac si cu un sarafan...sa vedem, sa vedem.... doar daca imi scoate alunitaSa-mi tineti pumnii, imi este frica cit sunt de ...lunguta
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+
mandreeac spune:
Neata burticilor!
Doamne ce ati mai scris, nu v-ati incurcat!
Yasmi, Simo v-am admirat burticile, sunt foarte frumoase! O sa pun si eu o poza cu burtica mea la 20 de sapt!
Miki si eu pe Vlad. Daca a uimit=o el pe mamica lui, e ceva.
In acest week-end am fost f harnicuta. Sambata am facut curatenie in casa, duminica am pregatit masa si mi-am facut chiftele din piept de pui si acum fierb la sarmalele facute de mama mea!
Azi voi face si o placinta cu mere. E asa urat afara fetelor, ploua si nu imi place deloc. Am bagat o masina, intind rufele astea si mai bag una, ca s-au strans atat de multe.
Maduta abia te astept cu vesti de la eco! Imi pare rau ca esti trista, sincere condoleante prietenei tale!
De maine in 2 sapt merg si eu la ecografie de trim 2. Abia astept.
Roxy, Stefy,Alina06, Catank, Strumphy,.
Scrish felicitari pentru ca ti-ai simtit bebelusul.
tuturor!
Apropo cine a facut acest nou capitol, sa nu uite sa o treaca si pe KOKO 1 in listuta! Poate mai revine ea cu datele.
Ally nu mai dai pe la noi?
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+
catank spune:
mandreeac o harnicuta, am nevoie si eu de ajutor
simonacipam o prietenuta, locuieste in drumul taberei si merge la o dr de familie faina. Sper sa te intelegi cu ea...in caz de doresti sa vezi ce si cum. Iti trimit pe PM datele.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+
mandreeac spune:
Am pus si eu 2 poze cu burtica una din sapt 19 si una din sapt 20.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+