Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
eu doar seara mai prididesc sa va citesc, fiindca pana pe la 5 stau la spital, apoi mai umblam si dupa o canapea, un cuptor ceva...
Nici nu vreau sa ma gandesc cand vom ajunge la cumparaturile pentru bebe ce va fi!!!
De ieri parca incep sa simt fluturasi de la bebe; seamana mai mult cu o bula de aer care se sparge pe piele , oricum, e tare dragalas!

Viss draga, spor la invatat, distractie placuta la nunta dar nu te lasa pe tanjala, ca sa nu te stresezi chiar inainte de examen prea tare!

Alina - tare bizara povestea cu SD dupa o poveste de deviere oculara... Hmmm... Banuiesc ca cel mai simplu ar fi sa-i faca un cariotip (desi daca te iei dupa toti nebunaticii ). Daca vor avea nevoie stiu doua doctorite in Bucuresti foarte bune pe strabism/devieri oculare la copii, vorbim pe PM.

Deea - nu te mai stresa atata cu acest colesterol! Nu mi se pare intelept sa tii diete drastice in sarcina, nu va schimba probabil nimic (la valorile astea e clar ca e o forma genetica, neinfluentabila de dieta). Evident nu manca gras si prajit, sau excesiv de dulce, dar cam atata. Dupa sarcina ai tot timpul din lume sa te tratezi. Nu in sarcina. Femeile tinere sunt protejate hormonal asa ca e improbabil sa faci infarct fiindca ai colesterolul mare. E mai important sa te misti (sa nu fii sedentara), sa nu fumezi, sa ai o dieta ingrijita/sanatoasa, si cam atata deocamdata. Tensiunea merita monitorizata insa cu mare atentie, dar fara a te stresa excesiv fiindca o crestere de tensiune in sarcina are tratament, si am numai eu cateva paciente pe care le-am tratat in ultimii ani, si au mers foarte bine.

Strumphy - de ce te miri asa de preturile din privat de la nutritionist in Romania? Ca doar ne povesteai acum o vreme ce avere costa o ecografie in privat in Anglia. Cat despre sistemul de sanatate de acolo, ma tem ca moasa aiurita nu e excpetia, se stie ca e unul din sistemele de sanatate cu cele mai mari probleme din Vestul Europei. Cele mai bune sunt Belgia si Austria se pare, la ora actuala.
Genial subiectul Inei.Click, multumim mult Strumphy ca ne-ai atras atentia!

Va pup pe toate!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

da atat mai am... papusi....da bine ca le am si pe astea ...fiimea cica nu i le va da...dar unele avand par i le dau de la 2 ani in sus si fiimea la 13-14 doar nu s-o mai juca cu ele....pe bebelushii aia mai mici as vrea sa pun mana mai repede ca's fara par

ei nu ma grabesc cu nutritionistul...azi mi-am facut meniul singura..spanac...nu vezi cum imi merge mintea..am reusit si eu sa va aliniez un pic...ziceam doar asa ca poate trec peste mesaj
sper sa nu fie nepotica bolnavioara
a, Simona sanatate lui Matei...cu vremea asta e tare rau si la gradi sunt multi si raciti..off off

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Eu mi-am facut un ceai cu lamaie, gata treaba, afara ploua si e negru cerul si matzele mele mi-au venit la geam adineaori sa le dau drumul in casa .... neahh, n-ai sa vezi sa stea afara sa se spele ... pot sa stau iar pe aici, dar nu am cu cine vorbi ca voi toate nu stiu pe unde ati plecat

Stefy tu ce muncesti acolo ?

BB on board!!! 17+

la o casa de pariuri sportive... in anglia am auzit ca e plin(ca cipriotii de la englezi au luat obiceiurile astea cu pariurile)deci stii cam ce-i asta

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

da da, pe strada mea am o gramada de astea, pe suta de metri si ai 2-3 macar astia-s innebuniti cu pariurile si lotto si nu numai aici poti sa joci la lotto in orice tutungerie sau aprozar

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Stefy, da poti bea aceste ceaiuri
am citit eu despre ele cand aveam probleme cu infectia urinara
cred ca pt o curatare si dremare mai buna a rinichilo poti lua si urinal e pe baza de plante....

Pusic mic ms de rspuns....acum dupa amiaza am mai citit iar despre tensiune si am vazut ca ar fi un tratament...sper sa nu ajung acolo

hai ca intru si eu pe subiectul lui ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Anaxena va resfatati ca fetele...imi poti trimite si mie lista cu ce trebuie pt bebe?

a vroiam sa mai intreb...cele care luati doar Ca de cate mg este ?
cand am cumparat magneziu am vrut sa-l iau combinat cu Ca dar nu stiam daca e doza prea mare...am citit prospectul de la elevit si parca acolo doza zilnica de CA continuta de o pastila era undeva in jur de 125
si sunt tare nelamurita

Mandreeac zicei ceva de aparatul ala de il au aia pe strada la crucea rosie....eu ma GAndesc ca-i ceva mai performant asta daca era 200lei pretul

lista e pe mail-ul comun

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

pisuc, ca fiecare sistem de sanatate are hibele lui si mai ales acum cand incearca astia sa taie care de pe unde pot , maine sa anunta bugetul... al meu sot in seara asta cred ca la miezul noptii apare acasa deja dnul Cameron primul ministru a anuntat ca taie si spanzura care de pe unde se poate ... sa vedem ce o fi, cate msicari de strada vor fi
Cat despre moasa mea aiurita , deh.. asa am eu norocul, primul bebe, prima data avand de a face cu sistemul sanitar de aici... sa imi puna sangele in miscare ca matzele nu-mi mai ajung iar despre preturi hmm... sa nu mai intram in detalii, oricum o sa ma duc in ianuarie sa fac un eco de verificare sa stiu daca sigur cumpar roz sau bleo si o sa scot din buzunar cam 200 lire

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pe mine m-a luat o durere de cap... am luat un no-spa. O fi bun si pt cap. Cred ca e si de la vreme. Si cand nu eram insarcinata aveam dureri din astea surde cand era vremea asa.

Pisuc, multam, daca vor, o sa-ti dau pm.

Voiam sa le mai intreb pe fetele care sunt la bebe 2 ceva. Cum faceati cu rufele murdare ale bebelusului. Le spalati cu mana atunci cand il schimbati, ma rog, cand se strangeau cateva? Le bagati la masina? Le spalati si cu ale voastre amestecate?
Urasc sa spal de mana

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am citit si eu subiectul inei..hmm ,e de ajutor dar parerile sunt atat de impartzite ca dc ash fi la prima sarcina ash fi total debusolata...iar eu am alte opinii,cel putzin fata cu sterilizatorul inlocuit de o oala..nu-i chiar asha!eu am zis cine are microunde sa-si cumpere sterilizator de microunde ca-i mai ieftin,dar sa stau langa oala sa le fierb apoi sa le iau de acolo...e ciudat numai cand imi imaginez,asha la microunde la bagi stai 8 minute timp in care faci ce vrei le scotzi ushor si simplu,shti ca-s sterile...ma rog si ash mai comenta si la altele dar nu aici ci acolo

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Anaxena va resfatati ca fetele...imi poti trimite si mie lista cu ce trebuie pt bebe?

a vroiam sa mai intreb...cele care luati doar Ca de cate mg este ?
cand am cumparat magneziu am vrut sa-l iau combinat cu Ca dar nu stiam daca e doza prea mare...am citit prospectul de la elevit si parca acolo doza zilnica de CA continuta de o pastila era undeva in jur de 125
si sunt tare nelamurita

Mandreeac zicei ceva de aparatul ala de il au aia pe strada la crucea rosie....eu ma GAndesc ca-i ceva mai performant asta daca era 200lei pretul

Roxy zicea, eu nu stiu despre ce e vb.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

hai ca v-am dat de treaba cu cititul subiectului inei de la generale

sa ma apuc sa fac un capitol nou sa aveti ce dezbate

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput