Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Azi nu prea e activitate, o fi de la vremea de afara. Eu mi-am facut baie si ma uit la tv, pana imi vine sotul.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Andreea, activitate pe forum, ca eu tot urc si cobor scari de dimineata, sa imi scot parleala la cata zacusca am mancat ieri si azi Am facut o gramada de treaba azi, ptiu ptiu sa nu ma deochi... sa vedem pe cine doare spatele mai tarziu

Afara ploua cu galeata, in casa-i cald si bine... mai departe nu mai spun ca e o prostioara si poate mi-o fur

Eu nu ma uit deloc la tv in timpul zilei cat sotul nu e acasa, ma credeti ca nu stiu nici sa umblu la telecomenzi, ca-s vreo 4 sau 5 chiar? una e pentru tv, alta pentru cablu, alta nu mai stiu pentru ce mama naibii si tot asa... aici avem posibilitatea sa inregistram emisiuni din timpul zxilei cand nu suntem acasa sau poate doar vrem sa le vedem mai tarziu desi suntem acasa, deci eu ce vreau sa vad il pun pe sot sa inregistreze si seara cand stam amandoi pe canapea ne uitam la fel de fel de emisiuni care le inregistram. Ne uitam in ghidul tv si vedem cam ce si cum am vrea sa inregistram, e super asa A incercat sotul sa ma invete de cateva ori sa umblu pe butoanele telecomenzilor si eu nu am vrut ca i-am spus ca-mi prind urechile si el zice, ehh lasa ca tu esti fata desteapta si te descurci , dar pur si simplu nu vreau sa lancezesc toata ziua in fata tv ul , destul cat stau seara cu el ... in timpul zilei stau calare pe laptop

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

mare liniste azi aici!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Eu mi-am facut un ceai cu lamaie, gata treaba, afara ploua si e negru cerul si matzele mele mi-au venit la geam adineaori sa le dau drumul in casa .... neahh, n-ai sa vezi sa stea afara sa se spele ... pot sa stau iar pe aici, dar nu am cu cine vorbi ca voi toate nu stiu pe unde ati plecat

Stefy tu ce muncesti acolo ?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mare mare linishte!!

eu am ajuns acasa si cum sotzul e plecat pt cateva zile am zis ca nu are rost sa mai gatesc si am convenit cu Maria sa ne luam pizza,pizza a venit dar nu ma pot atinge de ea...imi e greata,zici ca-s preaplina,iar dc va zic ce-am mancat azi ma batetzi...clar s-a intamplat ceva cu pofta mea de mancare..cred ca stomacului meu nu-i place ca e asha cocotzat si nu functioneaza normal,oricum e ceva suspect la mijloc

in rest..urasc vremea asta din toate punctele de vedere!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Alina iau si eu de cateva zile Magne b6..recomandat de dr. dar daca zici ca ee ok mi-aidat o sperantza...mai astept pana imi ajunge si mie bine in sange sa zic asa

Monas de cate ori nu am strans si eu din dinti tot de dragul sotului si al mamei...deh daca suntem bine crescute....uneori am impresia ca cele mai obrazice au mai mult de castigat

Strumfitza as veni la o zacusca dar ma costa haviounulprea mult....si cum voi vorbiti de liste si economii...eu in lungile mele insomnii am asternut in minte o lista care nu stiu cat e de completa dar deja mi-a inghitit 2000 de euroi si nu cu patut de fite sau sa-i fac vreo camera ceva....
aici parca as fi in asentimentul soacrei lui Miki...daca nu am facut copii mai apropiati de varsta ca macar un body de culoare neutra dam de la unul la altul

Simona sa stii ca la chestia asta m-am gandit si eu....daca erau doar asa consultatii ok...macar la prima sa-mi fi dat un sfat...ca ai vazut la orice cabinet se plateste cam in jurul la suma asta consultatia....dar aici imi e ca si pe meniul intocmit vor cere bani....nu mi se pare corect mai ales ca peste tot la tv se vb despre obezitate...acesti dr. ar trebui sa fie ca un medic de fam.
a soacra e cu diabet si ea spital unde isi face analize au nutritionist...a fost la el si nu a sfatuit-o nimic...i-a pus doar o lista in brate si... pa pa....pai lista aia o acvea si din carti despre diabet si de la medicul ei....

vestea buna e ca mi-a adus acasa sotul aparatul de tensiune al soacrei si mi-am luat tensiunea ...am 11/8 si pulsul 101....ma monitorizez o saptamana zilnic...apoi la 2 zile...sa vad ce se mai intampla

Stefy tu manaci sarat sau prea acru..sau stai prea mult in picioare?...cam ciudat sa te umfli asa de la varsta asta...niste ceaiuri diuretice ar fi bune...ceai de cozi de cirese sau matase de porumb..1-2 cane pe zi

Strumfy daca ai tel acela sa mi-l scrii in pm, ca asa il vad mai repede
si azi ce sa zic ai fost in mare forma
sa poti cu placere pijamalele si papuceii
a, mereu ma intreaba fiimea ce mai facisi te aseamana cu diferite pe la tv
daca mai ai arsuri poti lua o nospa...eu asa m-am calmat intr-o seara cand ma ustura de la un mar

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Alina iau si eu de cateva zile Magne b6..recomandat de dr. dar daca zici ca ee ok mi-aidat o sperantza...mai astept pana imi ajunge si mie bine in sange sa zic asa

Monas de cate ori nu am strans si eu din dinti tot de dragul sotului si al mamei...deh daca suntem bine crescute....uneori am impresia ca cele mai obrazice au mai mult de castigat

Strumfitza as veni la o zacusca dar ma costa haviounulprea mult....si cum voi vorbiti de liste si economii...eu in lungile mele insomnii am asternut in minte o lista care nu stiu cat e de completa dar deja mi-a inghitit 2000 de euroi si nu cu patut de fite sau sa-i fac vreo camera ceva....
aici parca as fi in asentimentul soacrei lui Miki...daca nu am facut copii mai apropiati de varsta ca macar un body de culoare neutra dam de la unul la altul

Simona sa stii ca la chestia asta m-am gandit si eu....daca erau doar asa consultatii ok...macar la prima sa-mi fi dat un sfat...ca ai vazut la orice cabinet se plateste cam in jurul la suma asta consultatia....dar aici imi e ca si pe meniul intocmit vor cere bani....nu mi se pare corect mai ales ca peste tot la tv se vb despre obezitate...acesti dr. ar trebui sa fie ca un medic de fam.
a soacra e cu diabet si ea spital unde isi face analize au nutritionist...a fost la el si nu a sfatuit-o nimic...i-a pus doar o lista in brate si... pa pa....pai lista aia o acvea si din carti despre diabet si de la medicul ei....

vestea buna e ca mi-a adus acasa sotul aparatul de tensiune al soacrei si mi-am luat tensiunea ...am 11/8 si pulsul 101....ma monitorizez o saptamana zilnic...apoi la 2 zile...sa vad ce se mai intampla

Stefy tu manaci sarat sau prea acru..sau stai prea mult in picioare?...cam ciudat sa te umfli asa de la varsta asta...niste ceaiuri diuretice ar fi bune...ceai de cozi de cirese sau matase de porumb..1-2 cane pe zi

Strumfy daca ai tel acela sa mi-l scrii in pm, ca asa il vad mai repede
si azi ce sa zic ai fost in mare forma
sa poti cu placere pijamalele si papuceii
a, mereu ma intreaba fiimea ce mai facisi te aseamana cu diferite pe la tv
daca mai ai arsuri poti lua o nospa...eu asa m-am calmat intr-o seara cand ma ustura de la un mar

stiu...si soacra a zis ca e prea devreme pt picioare umflate,dar chiar sunt.. astzai am vrut sa port niste balerini cu care ma simtem super bine,dar pe care nu i-am mai purtat de un an si nu erau deloc comozi....adevarul e ca cam umblu si la solnita si la acreala...dar totusi..ceaiurile acelea de care spui tu sunt indicate in sarcina???

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Anaxena va resfatati ca fetele...imi poti trimite si mie lista cu ce trebuie pt bebe?

a vroiam sa mai intreb...cele care luati doar Ca de cate mg este ?
cand am cumparat magneziu am vrut sa-l iau combinat cu Ca dar nu stiam daca e doza prea mare...am citit prospectul de la elevit si parca acolo doza zilnica de CA continuta de o pastila era undeva in jur de 125
si sunt tare nelamurita

Mandreeac zicei ceva de aparatul ala de il au aia pe strada la crucea rosie....eu ma GAndesc ca-i ceva mai performant asta daca era 200lei pretul

Mergi la inceput

anaxena si la mine cred ca s-a cocotat stomacul sus ca il simt cam in gat si numai daca mananc un pic ceva gata sunt plina, deci de azi inainte putin si des eu bag ceai acum ca nu stiu ce am dar retin apa , cred ca de la prea multele masline sarate ce le-am mancat ieri

Deea, havionul vine si pe ochi frumosi glumesc, daca ar fi asa simplu eu as avea bilet zilnic spre si dinspre romanika Inca nu a aparut sora-mea pe mess , nu stiu pe unde umbla, i-am lasat offline...sper sa imi scrie cand vine online si vede mesajul, iti dau Pm cand stiu ceva. Un pupic mare si pentru Stefania ta care e o scumpa, cred ca abia asteapta sa stie si ea ce ascunde mami in burtica nu ? Sper ca fata, ca doar ai podul plin de papusi

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Eu mi-am facut un ceai cu lamaie, gata treaba, afara ploua si e negru cerul si matzele mele mi-au venit la geam adineaori sa le dau drumul in casa .... neahh, n-ai sa vezi sa stea afara sa se spele ... pot sa stau iar pe aici, dar nu am cu cine vorbi ca voi toate nu stiu pe unde ati plecat

Stefy tu ce muncesti acolo ?

BB on board!!! 17+

la o casa de pariuri sportive... in anglia am auzit ca e plin(ca cipriotii de la englezi au luat obiceiurile astea cu pariurile)deci stii cam ce-i asta

Mergi la inceput