FIV la Sibiu (19)
Raspunsuri - Pagina 9
yarrina spune:
Daca mai ai dureri sa iei no spa. Sa nu stai cu dureri ca-ti provoaca contractii. Poti lua pana la 3-4 pe zi. Iti tin pumnii blondo!!
fericita!! 33+ si
essperantza spune:
Da Misspii
Am fost colege la PUNCTIE!
Nu iti mai aduci aminte?
Ne-am povestit fiecare istoria!
Nu stiu ce sa-ti mai zic ca sa ma reperezi temporospatial!
misspii spune:
Essperantza - binenteles ca-mi aduc aminte ...sunt blonda dar nu atat de blonda.nu aveam cum sa te identific f bine ca dupa noi stii ca a mai intrat o tura la dr C.
am vorbit la tel si cu colega de salon de la Et.
sper sa fie bine pentru toate.
ma bucur ca stiu de tine ,ma gandeam ce ai mai facut si cum a decurs in cazul tau ca ai vazut ca la ET nu prea am apucat sa vorbim.eu am fost prima si am plecat prima .
te pup si sper ca pe 25 sa avem vestii bune.cati embrioni ai avut si cati au fost transferati?
nu mai am rabdare ...dar mai este doar o zi.
essperantza spune:
Ce haioasa esti misspii!
Ma bucur ca m-ai reperat!
Sa stii ca am avut 11 embrioni, din care mi-au ramas 10, la ET mi-au pus 2 si cica mi-au crioprezervat 7 acum cu unul nu mi-au zis ce s-a intamplat!
Maine dimineata ma duc la beta!
Sper sa fie bine ca altfel
V pup pe toate
crudiutalida spune:
Misspi- tu ce simptome mai ai?
ca eu in afara de ceva dureri ca de CM din cand in cand,nu am nimic...
Sa vi cu BETA MARE!!!
lOLA- ce faci???
Ciuripica- se apropie timpul sa te duci sa-ti iei bebeii acasa
Va pup pe toate
misspii spune:
Talida - nu am mai nimic,capul ma mai doare dar nu prea dorm si cand dorm tot ma trezesc agitata..
Am dureri ca la CM dar in rest nimic.
dar mai este putin ,maine dimi sunt la clinica.
va pup pe toate!
monaramona spune:
essperantza esti norocoasa ca ti-au trait atatia..si ca ai avut ce congela ..iti tinem pumnii in continuare
danaisa20 spune:
toate fetele si va multumesc pt sustinere!
Minunea s-a intamplat ! Mi-am adus pe lume papusa pe 19.10.2010, iar vineri eram deja acasa.
AM avut ceva peripetii, dar totul a ramas in urma...tot ceea ce conteaza este puiul de om la care ma uit si nu imi vine sa cred ca e mogaldeata mea.Ea merita orice durere, orice suferinta si orice neajuns...
Am inteles cu adevarat ce inseamna sa fii MAMA! Mi se topeste sufletul cand o vad dormind, cand se pisiceste si la oicare gest pe care il face...In fiecare zi plang...de fericire! Inca nu imi vine sa cred ca imi tin copilul in brate!
Va doresc tuturor sa aveti parte de aceasta fericire si sunt alaturi de fetele care au facut punctii, ET-uri si cele care deja fac Beta luni!
Intr-o zi voi scrie aici pe forum Povestea Nasterii! Simt ca inca nu imi gasesc cuvintele potrivite pentru a povesti despre asa o MINUNE!
dana 39+ cu Mara Alexa