FIV la Sibiu (19)
Raspunsuri - Pagina 10
monaramona spune:
draga mea DANAISA ma bucur mult ptr puiutul tau si vreau sa iti spun ca aceste sentimente , ganduri si trairi nu le vei uita niciodata..baiatul meu are 13 ani si imi amintesc si acum ziua cand l-am nascut, primul alaptat , cand l-am adus acasa si tot ce tine de cand era mititel
iti doresc sa fiti fericiti alturi de ea si de fiecare data cand o privesti sa iti zambeasca sufletul
MYHAT spune:
Danaisa ,mai emotionat cumplit.Domnisoara Mara Alexa sa-ti traiasca ,sa fie sanatoasa si sa fie ferita de greutatile vietii .Sa va bucurati de ea 1000 de ani de acum incolo.
myha
misspii spune:
Danaisa - am ramas fara glas,binenteles ca-ti doresc din suflet sanatate si un bebe sanatos si fericit.te pup si sa ne auzim cu bine.,,
persi spune:
Felicitari Danaisa!!!!
E minunat sa fii mamica.
Multe felicitari,sa iti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa,sa va aduca multe bucurii!!!
Yarrina,nu mai e mult nici la tine se apropie timpul sa-ti tii minunile in brate!!!
Multa bafta fetelor care fac azi beta pumnii stransi pentu voi!
essperantza spune:
Felicitari Danaisa !
Esti o norocoasa si o fericita!
Sanatate multa tie si copilului si de asemenea mult noroc in viata pentru cea mica ! Cu drag Essperantza
lemurica spune:
Nu mai e nimeni aici? Nu mai aveti nici o veste, nimic? Misspii, Essperantza, hai cu beta maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare....
essperantza spune:
Eu am activate Pm !
Am incercat sa-ti trimit un PM si imi spune ca nu poti primi mesaje private\!