FIV la Sibiu (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

De danaisa stiti ceva?
Esperanza scrie repede 10 mesaje sa te "vedem" in timp real. Z6 e cam devreme pentru test...de orice fel. Stiu ca-i grea asteptarea dar lasa macar 8 sa treaca.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

cred ca nici pana luni nu o sa ajung ,ma doare burta ca acum zic ca vine cm,nu stiu ce sa mai zic.luna trecuta a fost pe 26 dar dupa diph parca a fost altfel.
parca as incerca un beta maine ,totusi dar nu stiu daca pana dimineata o sa mai am curaj.
Va pup pe toate.
Essperantza - te pup si sper sa fie bine .
noapte buna!

Mergi la inceput

Simptomele de CM sunt la fel ca cele de sarcina. Te rog sa fii pozitiva ca iei bataita

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

eu am fost pozitiva pana in a 17 a zi asa ca poti si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Esperanza,eu am facut fiv cu embroni de ziua 5 ,iar a doua zi dupa transfer am avut pete maronii pe chilot si rezultatul....bebe,stai linistita si nu te mai stresa

26+

Mergi la inceput

Johanas ce mai faci? Ai deja 26 de saptamani!

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

ceau Yaryna,tu vorbesti?Eu ce sa fac cresc si numar zilele ,saptamanile pana la intalnirea cea mult asteptata.Tu cum te simti ? mai poti sau st ai mai mult in pat? Danaisa ,asteptam vesti de la tine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Fetelor cum ati avut atata rabdare pana la test ?ca eu simt ca innebunesc!!
Mona cata rabdare ai avut.......
Misspii tu ?Ce ne mai spui?Te asteptam sa dai starul cu beta MARE!!!!!

Mergi la inceput

Mi-e greu Johanas dar trebuie sa mai stam macar 4 saptamani. Ma mut de pe un pat pe altul...mare lucru nu fac ca am burta mare...imi apasa pe col...ma iau dureri si tot asa. Dar mult a fost putin mai este.

fericita!! 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Yarrina - mersi de incurajari,m-am mai linistit ,durerile mai sunt dar mai putin intense.
Binenteles ca nu am avut curaj sa fac azi Beta ,o sa merg luni ca daca nu o sa ma duca sotul de par.
Talida - este f greu dar acum mai este o zi la mine,sper sa vin cu o Beta mareeeeeeeeeeee.tu cand faci Beta?
Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta!
Essperantza - pana la urma am fost sau nu colege de salon?

Mergi la inceput