Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Nu am timp nici sa respir.
Azi si maine sunt prinsa dar duminica revin cu detalii despre campanie.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
baby-boom spune:
Multumim Stanca. Asteptam ziua de duminica!
Spor mult si dezlegare la itzele treburilor!
Cristiana, Elise face la Liceul de Coregrafie...cred ca a fost o neintelegere, nu face cu Flavia . Face cu Anca
Va pup si va doresc un weekend minunat.
Saptamana viitoare vin frigurile....Vreo -10 grade zica-se.
baby-boom spune:
Cristiana eu fac prezentarea , nu-i bai, dar nu stiu nimic. Nu s-a zis aici nici macar daca e vorba despre aceeasi copilasi, nu cunosc numele organizatiei, numele persoanei care o reprezinta ca sa gasesc un scurt istoric pe net poate. Mai pe scurt nu stiu decat unde era sediul lor cand am dus cadourile. Doresc date scurte si concise ca dup-aia ma descurc eu.
Declar copil la Viena, workshop terminat, spectacol maine la pub, in consecinta repetitii a cate 7 ore pe zi de 3 zile deja. Maine invitatie la Alpha Tv, la matinal...it's gonna be funny...
Noapte buna, merg la munca in atelier ca ma de croit niste urechiuse de pisi pentru spectacolul de maine. Miauuuu!
asi spune:
Scuze de intarziere .
M-am gandit ca mesajul sa fie asa...
Vine Craciunul.Cu totii ne pregatim sufleteste, impodobim casa ,facem cuparaturi si incercam sa ne inchipuim ca toata lumea e fericita si indestulata ca si noi.Realitatea este de cele mai multe ori alta dar...pentru ca exista un DAR care se afla in sufletele noastre , acela e IUBIREA.Copii de la Maica Domnului au nevoie de noi ca sa se simta norocosi si iubiti de Dumnezeu in acesta perioada minunata in care sarbatorim nastrea lui Isus.Au nevoie de grija, dragostea si generozitatea voastra.
Cu putin putem aduce putina fericire in sufletul unui copil mai putin norocos ,il putem face sa creada ca exista Mos Craciun!Fiecare puteti fi Mos Craciun cu atat de putin!
Deci....putem aduna hainute pentru copii intre 2 si 6 ani ,rechizite si ce e cel mai important alimente (nu dulciuri) si produse chimice de care folosim in casa.
Acum ma duc sa citesc din urma.
asi spune:
Acum am citit...
Este vorba de aceiasi copilasi de la Maica Domnului care sunt de fapt in "custodia statului".Persoana care patroneaza casa este irelevanta pentru ca este un ordin religios dar de fapt apartine de stat.Detalii si poze despre copii nu ai voie sa faci publice.
Si totusi in conditiile astea , minim informationale am strans anii trecuti bani cat sa facem provizii bune pentru ei.
Am vazut ca snt fete de pe DC care vor sa dea banuti.Va rog sa-mi scrieti PM ca sa stabilim detalii.
carrie spune:
foarte frumos mesaj, l-am preluat:)am pus termen limita 12 decembrie, multi iau salarul in 10.
va pup
asi spune:
A venit zapada!!!!Ce frumos e afara.
mariana tache spune:
Buna dimineata.
Fetelor, vin sa va anunt in ce stadiu ma gasesc cu campania.
Ieri am avut microrevelionul si am organizat tombola la care s-au strans 952 lei.
Pe langa acesti banuti am mai primit 100 euro si aproximativ 250 lei (nu mai stiu exact; banii sunt la birou; va spun maine precis).
Cam atat pana la aceasta ora .
Sunt f fericita si multumesc colegilor mei pt interes si participare. Ii pretuiesc foarte mult .
Voi? Cum de nu avem lista cu donatori in cap de subiect?
Va doresc o duminica minunata si ... va fac o dedicatie:
http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana felicitari!!!!Super
Inca nu am pus lista cu donatorii,cred ca maine o voi face.Tot maine ma duc sa ma intalnesc cu sora sa o intreb de necesitatile pe care le au si cati copii sunt acolo.Deci maine revin cu detalii mai multe.
Stiu ca intreba cineva daca sunt bune si jucariile?Da , sunt bune dar cred ca mai utile sunt rechizitele (carti de colorat, hartie de decupat, creioane,carioci,acuarele etc).