Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am fost azi la Maica Domnului si am aflat ca sunt 10 copii cu varste intre 3 ani si 6 ani jumate.La prima intalnire mi-a spus ca ar avea nevoie de rechizite pentru copii si prosoape de baie.Pana joi o sa-mi faca o lista cu ce au nevoie.

Lista cu donatorii este:

Mariana - 925+250 lei+ 100 eur
Ada29 - 100 lei
nana_sim - 100 lei
asi -100 lei

Am o promisiune de la Ioana(romana74) de 100 de lei.

La multi ani celor care poarta numele sf.Andrei!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Stanca, pe vineri sau saptamana viitoare cel tarziu (mai ales ca vei avea lista cu cele necesare) ar fi f bine sa vii sa vezi depozitul de alimente al fundatie de care iti spuneam ca sa ne facem o imagine a ceea ce am putea cumpara si de acolo.

Ca sa inteleaga toata lumea (daca intereseaza):
aproape de biroul meu exista o fundatie ce vinde alimente (conserve) la pret mult mai mic decat in magazin; merita sa cumparam ce se poate cumpara de acolo; astfel realizam 2 lucruri: economisim bani si fundatia isi vinde marfa (banii merg si de acolo in scopuri caritabile; nu mai stiu exact ce si cum).

O zi magnifica in continuare.
Cu dedicatie, pt aceasta zi speciala:
http://www.youtube.com/watch?v=QkjFYRg-Cpk

Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!

poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pupici la toata lumea... mi-a fost dor de voi; din pacate nu am net la Bucuresti si nu pot tine ritmul cu voi dar ma bucur ca am intrat astazi sa vad cum se strang bani de campanie...
Eu pot trimite 50 RON dar dupa 10 decembrie... imi poate trimite cineva un cont, please.
In rest, nu-mi place in capitala, ai mei sint mai teroristi decat credeam , insa incerc sa fac fata stresul zilnic.
Luca va merge la gradinita din ianuarie si sper ca asta sa ii imbunateasca starea nervoasa...
Va pup si va urez Sarbatori Fericite daca nu mai apuc sa va scriu..

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

Hello hello
vreau sa va propun pentru weekendul asta o iesire la cora la Targul Verde.....
prietena mea o sa aiba acolo un stand cu miere de albine si subproduse(Apidava).... in plus a intrat pe piata cu niste creme f bune pe baza de miere, propolis si laptisor de matca....merita sa incercati..sunt f bune....si ca bonus...un vin aromatizat cu miere si propolis cred ca ar fi super de sarbatori....

cam atat de la oradea....va transmit si niste soare de aici in caz ca nu s-a schimbat vremea aia mohorata de ieri.
va pup si weekend placut

Mergi la inceput

Salutare!!!
Am primit aseara lista de cumparaturi.Copii au nevoie de ghete, adidasi, treninguri, maieuri, chiloti,ciorapi lungi, sosete si cam tot ce trebuie aprovizionat cu alimente de baza,sampon,detergenti etc.

Simona multumim de informatie.

Mergi la inceput

Am pus lista cu donatorii pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare dragelor

Stanca trece-ma si pe mine cu 100 de roni te rog.din pacate Campania are mult mai putin succes ca anul trecut...sunt tare dezamagita...inca ma mai lupt sa strang ceva dar ...mai nimiksi anul trecut am strans chiar mult...

in rest noi bine, cu exceptia faptului ca de mai mult de o luna Sofi tuseste.a luat toate siropurile si ceaiurile din lumea asta,dar a ramas cu o tuse nocturna care ma stresseaza ca nu mai trece si ma gandesc sa nu fie alergica...

azi il asteptam cu drag pe Mos Nicolae!

Simona am fost la Targul verde, am luat de la toate standurile cate ceva...mai erau si cei de la Cabana Motilor cu un delicios gem de afine

MAnu,ma bucur tare ca ne-ai scris!
Mariana felicitari pt tombola, excelent!!

va pup si va doresc o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

Buna dragelor,

Ma bucur ca o sa aiba saracutii copii cea de care sa se bucure.
Regret insa ca si pe viitor vom avea aceeasi lucru in societate: abandonuri si mai mult, mai ales dupa ce ne pregatesc dragutii guvernanti.Lipsa de coerenta a Romaniei si mai ales lipsa educatiei acum se vede cel mai tare.

Normal ca 2/3 din mame sunt la limita de 600 de roni...de ce ne miram. Cred ca noi care mai scriem pe forum suntem pe care de disparitie... caci analfabetismul e in floare. Sunt cam in B. cu toate ca imi facusem niste planuri.
Dar asta e, anul acesta a fost unul dramatic pt mine. In afara de fetitza mea care este un inger - mare si grasutz- toate au mers sinistru.

Va doresc Sarbatori Linistite, un mos cald si cu niste cadouri deosebite care sa va incalzeasca sufletele si pentru familiile voastre numai sanatate. Sper ca anul urmator sa ne gaseasca mai buni si poate mai optimisti. Eu ma rog la Dumnezeu sa imi dea putere sa ma descurc sa imi cresc copii si sa nu scad standardul de viata pe care ni l-am asumat pentru ca atunci chiar nu imi ramane decat sa plec in tarile alea care chiar ne doresc.

Stanca, te rog ...roaga-le pe Maicute sa zica un Tatal Nostru si pentru familiile noastre, sa ne fereasca si pazeasca de cele rele.
Stiti care e visul meu, asa mai ascuns- sa pot adopta un copil care are nevoie de familie....chiar daca sotzul meu nu e de acord..ca nu stii ce cresti..eu tot mi-as dori asta...sa vad lumina calda din ochii acelui copil langa puii mei....Poate ma aude Domnul si ne ajuta.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dana foarte frumos ai graitsa iti ajute Doamne Doamne sa ai un An Nou mai bun si Sarbatori care sa compenseze putin necazurile.ma bucur ca piti e bine!

fetele se pare ca necazurile noastre cu casa veche se apropie de sfarsit, nu dau detalii inainte de vreme dar sunt fericita si pe calea cea buna.

Stanca am virat ieri banutii, 100 de roni pt mine si 100 pt Carmen Breaz, sunt sigura ca citeste asa ca te rog sa o treci si pe ea la donatori.multumim Carmen.
am extins Camania la copiii de la Fast Track Kids, sa vedem daca va avea ecou.

va pup si va doresc zile luminoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Nu am dat nici un semn de viata dar suntem pe aici, va citesc si va admir
Copiii sunt bine, noi ne-am extins cu inca o camera facuta cu mari sacrificii financiare si fizice, caci am lucrat toata familia dar suntem multumiti ca am reusit!

Eu imi schimb iar locul de munca din ianuarie, aceasi firma alta pozitie, raspundere mare si mult stres dar nu am de ales. S-au facut mari reduceri si la noi si multa lume a ramas chiar acum de Sarbatori fara loc de munca. E absurd si trist sa se intample asa ceva. Toate merg aiurea in tara asta...paraca au innebunit toti....

Felicitari pt. Campania de Craciun, am sa incerc si eu cu ajutorul colegelor mele sa strangem ceva banuti dar nu stiu cum sa ajunga la voi pt. ca eu lucrez si maine si duminica. Eventual daca aveti drum pe. Clinicilor la farmacie. Te rog,[red] Asi[/red un nr. de tel. pe PM si vorbim.

Va pup si va doresc un weekend alb si cald,

Nonna

Mergi la inceput