Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 14
asi spune:
Salut gagici!
In sfarsit am terminat si eu sesiunea cu 5 din 5.Ufff...a fost cea mai grea sesiune si urmeaza inca una , tot asa de grea.Saptamana viitoare imi dau calculatorul la "curatat" si apoi ma apuc de scris lucrarea de licenta.Sper ca in doua saptamani sa termin partea teoretica si sa o trimit pentru feedback.
Copii sunt bine, sanatosi , slava Domnului sao tinem tot asa.Ne pregatim de petrecerea lui Razvan dar inca nu ne-am hotarat la locatie.Creola, prietena noastra de forum , si-a deschis un spatiu de joaca , petreceri si activitati si cred ca acolo o sa-l sarbatorim pe Razvan.
Saptamana asta am crezut ca vine primavara...dar se pare ca m-am inselat.Deocamdata e iarna si inca incercam sa ne bucuram de ea.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
asi spune:
Simona interesante lucruri spui tu acolo.Cana apar cremele tale sa ne spui sub ce denumire si daca poti sa ne zici si de antioxidanti.
Am uitat sa va zic ca m-am hotarat sa ma apuc de sport.
jozsaerika spune:
buna fetelor,
raportam prima sapt de cresa fara probleme pt Beatrice...nici nu imi vine sa cred cu cata placere a mers ea la gradi...azi o tin acasa ca e cu un pic de muci.
din 1 martie incep serviciul...Doamne' ajuta!
Norbert are iarasi o perioada de crize / nervi si imi e foarte greu deja sa le gestionez
Stanca felicitari pt sesiune
va pup
Erika
squirrel spune:
Salut fetelor,
Unde ati disparut?
Despre noi prea multe noutati nu avem, am fost luni la doc care in afara faptului ca i-a ascultat inima n-a facut mare lucru. Ma dor spatele si burta, m-a prins sciaticul de ma misc ca o baba (distractia este cand trebuie sa fug dupa Paul)dar cica e normal, pentru varsta mea si nr de sarcini .
Ieri la noi pentru o zi a venit vara au fost 20 degrade si vad ca nici azi nu se dezminte. Am fost cu Paul la biblioteca iar la intoarcere am venit pe jos.Am facu 2km in 30min. Avea dreptate doc- ale tineretii valuri.
Va pup pe toate si merg la treaba pana mai am chef.
Cu drag,
Flavia
dana.salo spune:
SAlutare fetelor,
Cam liniste...voi care erati asa de vesele si prezente. Acum am eu vreme de scris...
Cris, oare ce faceti? Esti bine? Ai inceput examenele?
Eri, Doamne Ajuta cu munca. Sunt sigura ca te reintegrezi, caci calmul si caldura ta au lipsit precis dela locul de munca. De abia astept sa imi povestesti ce si cum...si mai ales cu Zita
Oare nu gasesti un psiholog bun sa te ajute cu copilul? Stii de ce iti zic, pentru ca si la sora-mea i-am tot spus de copil, ca de mic era cam zgbulitic- bine nu se compara treburile ca la ei era problema ca nu aveau tata- si a tergiversat pana nu l-a mai putut struni. Nu inseamna ceva rau, si tu esti prea scolita ca sa intelegi ce vreau sa spun...dar poate iti da o abordare noua..sau pur si simplu sa le iei ca atare. Traim intr-o lume prea stresata si stresanta..si din pacate asta ne va afecta vietile rau e tot.
Noi ne pregatim cu Alex de 5 ani..party si tot dichisul, ca de' criza nu este cunoscuta pentru copii.Cautam 3 camere sa schimbam cele 2 actuale...am si gasit o varianta ...acum astept sa il vand pe asta...
Patricia creste groaznic, eu care o vad in fiecare minut si realizez ce mare e...are 6 luni si 11 kile si incepe sa aiba personalitate...tare se supara daca o cert adica ii spun sa nu maraie ca imediat mancam sau imediat plecam...
In rest, se vede ca au iesit hormonii aia rai...si m-am linistit putin, e adevarat ca acum 2 saptamani am fost plecata la un audit pe parte de mediu,pentru o firma ce lucreaza in Nokia, si am fost tare incantata sa vad ca nu m-am ramolit inca si chiar gandirea mea este cvasicorecta Dar asta nu inseamna ca am merge la munca....neeee, anul asta nici vorba. La anu' mai vad. Sincer ..astept great opportunity...sper sa vina.
No va pup si astept sa va mai citesc...Oare un 8 martie ceva...?
jozsaerika spune:
chiar asa ce liniste pe la noi
eu astept deja primavara da' vremea nu tine deloc cu noi
Dana ce a trecut timpul 6 luni??? Felicitari!
Desi acum cativa ani nu concepeam sa fiu mama casnica acum imi dau seama ca chiar mi-ar placea sa ma ocup doar de copii mei si de casa dar ca nu ne prea permitem sa stau acasa .
Raluca ce mai faceti? sunteti bine?
no ma duc sa mai fac una alta pna sunt acasa
Va pup
Erika
carrie spune:
salutare fetelor
noi ne luptam cu viroza asta urata ce bantuie acum, Thea a fost cu 40 febra 2 zile...acum a inceput sofi da am luptat cu dintii sa nu trecem pe antibiotic...
in rest suntem bine!
Dana, ma bucur din suflet ca ti-s bine minunile!nu am ajuns dupa jucarii...trec zilele si saptamanile asa suntem de prinsi...am proiecte multe si interesante dar sunt si mami full time acum si e tare solicitant!si frumos
Flavia, sarcina usoara, mi-e dor si mie de senzatia de bebe in burtica, cred ca daca eram mai tanara mai faceam un copil.
Erika felicitari pentru Bea si cresa, e mare lucru ca s-a adaptat usor.mai spune-ne de Norbert, de ce e suparat?varsta sau e si altceva?daca vrei pot incerca niste ore de coaching cu el si cu tine sa deslusim problemele...
Stanca felicitari cu sesiunea, suuper!ce casa de party-uri are Creola?mamica unui coleg de clasa a lui Thea, are casa de party-uri Disney, de langa recuperare, va pot pune in legatura ca e chiar dragut acolo daca vreti.
pupici, o saptamana frumoasa
asi spune:
Flavia sarcina usoara in continuare.Va invidiez ca aveti 20 de grade!
Cristiana sanatate multa la gagici si voua!Dana are un after school cu loc de party pe str.I.Ratiu.Am fost acolo si e super frumos.La locul de pe I.Moldoveanu am fost la multe petreceri, majoritatea copiilor de la gradi isi fac acolo petrecerea ca e aproape.
Dana e fain ca mai iesi din casa cu treaba dar sa te intorci la lucru ....mai bine astepti putin.
Noi suntem bine ,sunt implicata intr-un proiect fain de prevenire a consumului de etnobotanice in scoli.Eu sunt pe partea psihologica si de organizare si in plus mai fac consiliere ca asistent deocamdata.
Musai sa-mi fac timp sa-mi termin lucrarea de licenta ca altfel o intind prea mult.
Yagmur spune:
Ninge in capitala ca in povesti, dar eu astept primavara
Stanca, felicitari pentru sesiune; si mai ales pentru proiectul in care esti implicata
Flavia, pup cu drag burtica
Carrie, sa treaca repede viroza
Ne este tare dor de Cluj; Luca imi tot zice ca e mai urat la Bucuresti . Oare cand ne acomodam si noi?
Erika, nu-mi vine sa cred ca Bea e deja la cresa.. ce repede trece timpul.
In rest, chiar nu am ce sa povestesc.. astept primavara.
Pup pe fiecare in parte
Yagmur si Luca
carrie spune:
Stanca frumoasa locatia de party si idea pt pina in 15 copii altfel mi se pare ff scump.de fapt depinde cat mai e costul pe copil, dupa 10 copii ca noi avem in jur de 25.si cred ca anul asta e ultimul an cand le tin impreuna.
Manu ce ma bucur ca vii pe la noi...ce faci, ti-ai gasit job?te pupam si pe tine si pe Luca