Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dragele mele fete,
Va salut si eu dupa o pauza justificata de studiu intens…si care in loc sa se apropie de un final e ca Windows-ul-cu cat studies mai mult cu atat imi dau seam ace putin stiu.
Si eu vreau sa imi urmez visul si tin la el, am facut o cotitura in cariera mea, destul de mare, desi e tot HR e o aripa distinct si complexa.asadar sper sa devin un coacher cu experienta sis a schimb in bine vietile oamenilor.cred ca asta e rostul meu , pe langa a creste doi copii minunati.

Dana sa iti creasca micutii mari si sanatosi.sorry ca nu am ajuns inca la tine…venim noi#61514;.de ce nu mergeti la un alergolog bun cu pb lui Cristi?sa ii faca analize interne, nu doar derma…stiu un cabinet cu medici buni pe Iuliu Maniu.

In privinta pb de sanatate , ale mele digestive sunt departe de ameliorare.in sfarsit am gasit o doctorita care imi place mult sip e care o intereseaza cu adevarat pb mea(dr Seicean)mi-a dat niste analize mai speciale de porfiria o boala de care nu am auzit pina acum dar m-a cam speriat ce am citit.dat fiind ca am o tiroidita utoimuna…inca ceva in plus nu-mi lipseste…

Florina excellent , felicitari esti un exemplu de vointa si daruire pentru noi!!

Flavia, sa it idea Doamne Doamne un bebe sanatos si cu siguranta veti fi bine acolo!

Stanca sigur ca suntem o gasca, atata timp cat venim si ne deschidem sufletele aici, nu conteaza frecventa.eu le tunt pe dsoare la coafeza mea, si-a deschis acum salon in Sora.bafta mare la examene!!
Erika, si eu sunt pentru naturist cat mai mult dar in acest caz o biopsie e cea mai sigura.poti sa mergi la dr Orasan, e un medic extraoridnar.bunicul meu a avut cancer de piele si l-a tratat fara chimio…nu cred ca te supun la chimio atat de repede.sanatate multa.

Noi speram sa mergem maine la munte la ski asa ca …pe luni!

Va pup pe toate

Mergi la inceput

mai vroiam sa va spun ca Thea a incheiat primul semestru cu FB pe linie!sunt foarte mandra de ea.
eh , la purtare are o colectie de buline negre pentru plimbat si vorbit in ora dar lucram la asta:)in rest e tare sportiva, gimnastica, ski si patinaj la greu.Sofi e cu baletul, mare fan.daca vreti sa ne mai si vedeti,astea sunt din vacanta de iarna

http://family.webshots.com/album/579526653vHOtEB

pupicei

Mergi la inceput

tot eu:)
si astea is de la Revul unde am ras toata noaptea, pina la 7 dimineata:))
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=579634516&security=sUKiae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Brrrr ce frig!!!!
Eu , inca pe baricade .Mai am un examen , sambata , si-s gata....si la propriu si la figurat.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

BUna fetelor,

Frig rau
Nu stiti o cabana de bun simt, cu bucatarie la Baisoara?
Am vrea sa mergem cu copii, dar cel mare la ski si cea mica trebuie sa am acces la bucatarie sa ii fac supici si orez si altele...ca e micutza.

As mai iesi si euca sunt cam zombi e atata casa si griji. si pana mai e zapada.

O saptamana buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Surpriza... sper ca placuta
Incep prin a-mi cer scuze ca am disparut la campanie... pur si simplu am vrut sa particip, dupa care s-au adunat multe si nu am mai sunat pe nimeni (Mariana era deja in vacanta cand am sunat) sa cer un cont... in fine, sper sa ma iertati pentru neseriozitate
In rest, trebuie sa recunosc ca acomodarea inca nu s-a terminat, e dificil si pentru mine si pentru Luca, inca nu am gasit un job stabil... dar incep sa gandesc mai pozitiv, dupa o perioada in care am fost foarte low... stiam ca va fi greu, dar mi-a luat ceva timp sa ma adaptez si sa iau totul ca pe o provocare...
Sper ca peste 2 sapt sa rezolv cu netul, sa am laptop si atunci voi scrie mai des...
Va simt lipsa si imi este ingrozitor de dor de Cluj si de voi...
Va pup cu drag

Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

salutare fetelor,

iarasi cam liniste pe aici :(

noi ne-am intors din tabara de ski a fost foarte bine desi mie mi-a fost groaza de atata imbracat/dezbracat copii si de drumuri inzapazite.Din pacate, ski-ul nu a avansat in topul preferintelor mele ca si sport dar macar am invatat sa ma opresc si sa iau curba .Instructorii ziceau ca daca avansezi mai mult iti place tot mai mult. Ramane de vazut.Copiilor le-a placut muuuuult de tot.Norbert merge foarte bine iar pe Bea am pus-o de 3 ori pe schiuri si a mers in linie dreapta foarte bine...e interesant cum stiu din instinct cum sa stea
Am vizitat si neamurile sotului in secuime...am fost pe la bunicuta sotului de 92 de ani....scumpa de ea asa s-a bucurat sa ne vada.Incipuiti-va ca traieste singura de 20 de ani, fara televizor doar un radio are, si doar in ultimii 4 ani ii aduc mancare cu randul copii ei pana atunci isi gatea singura si isi petrece timpul rugandu-se .Asa rau imi pare ca nu suntem mai aproape sa o putem vizita mai des .
Acum ne pregatim sufleteste sa o duc pe Beatrice la cresa de luni...am asa emotii

Dana ce mai face galuscuta mica ? Imi pare rau ca Cristi are iarasi probleme...incercati si cu un test borelia (pt muscatura de capusa). Profitati si voi putin de zapada si de vacanta

Cristiana ce au crescut printesele tale, cel putin Sofia s-a schimbat mult .Ce de activitati diverse au fetele tale !

Stanca
nu stiu de ce dupa ce am citit de examenele tale am avut vreo 2 visuri cum ca nu mi-am luat bacul si nu puteam merge la fac...apoi ca eram in sesiune si nu stiam la examen .Sper ca ai trecut cu bine peste ele

no ma duc sa fac micul dejun
va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hello hello

n-am mai dat de tareee mult pe forum.....dar acum am zis ca trebe sa intru sa va fac o invitatie:

http://www.casabio.ro/evenimente

vom participa si noi la eveniment bineinteles cu produsul care tocmai l-am scos pe piata.....suplimetul alimentar bogat in antioxidnti din samburi, pielite si rahis de struguri.

din pacate inca nu am reusit sa finalizam site-ul....dar pe facebook ne puteti gasi....phenalex srl

va fi prezenta si prietana mea cu creme naturale pe baza de miere, laptisor de matca si propolis, si FARA PARABENI...

asa ca va asteptam !!!

Mergi la inceput

salutare fetelor

Erika, super ca ati fost in tabara de ski!si eu is ca tine, astept inca sa inceapa sa imi placa

Simo, ma intereseaza f tare produsul vostru, la diagnisticare prin biorezonanta mi s-a spus ca am o lipsa acuta de antioxidanti si am citit ca strugurii sunt the best.la ce pret este si de unde il pot procura?
foarte interesant eveniment, ieri am fost la Casa Bio si mi-am luat crema hidratanta de fata pe bza de miere fara pabeni, e excelenta!

va puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cris ma bucur ca iti place crema....o sa scoatem in colaborare cu apidava si o gama de creme cu antioxidanti de-ai mei....suntem in teste deja.

antioxidantii nostri o sa fie si la casabio si la naturland de saptamana viitoare candva.... dar eu pot sa trimit si prin posta sau curier daca vrei, si tie si la cine mai vrea. Fac pentru voi un pret promotional

va pup si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput