Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 15
asi spune:
Cristiana noi am fost la locatia aceea la cel putin 10 petreceri.La noi va fi cred ultimul an in care o sa-i tin genul asta de petrecere lui Razvan.La Maria inca mai am cativa ani.
A revenit iarna .....
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
carrie spune:
arata fain locatia.
am mai auzit de ceva locatie pe Oasului unde fac ceva activitati pt fetite mai mari...va fi si la Thea ultimul an de genul asta, dar ea e copilaroasa si adora sa se joace deci nu am probeleme
arleena spune:
hello
eu tot cu invitatii va deranjez.....
http://www.viitorsanatos.ro/apicultura/targuri.php
noi nu vom fi prezenti la targ, dar la standul de la casabio puteti intreba de ANTIOXI vita - antioxidantul produs de noi 100 % natural din samburi, pielite si rahis de struguri.
Gasiti si o gama variata de miere si produse pe baza miere, propolis si laptisor de matca, etc
.
daca ajungeti p-acolo merita sa incercati si cremele de la Apidava.
v=am pupat
dana.salo spune:
Buna,
Noi tinem party pe Otetului, mi s-a parut ca fetele nu urla asa tare ca si in alte 3 locatii unde am mai fost, respectiv 2 in gheorgheni si una prin manastur.
Azi vedem ce si cum.
Ca si pret toate sunt cam la fel. Prefer acum sa fac asa- pana acum am gatit exclusiv si pregatit totul de casa- dar ma lasa si pe mine nervii cu asezatul asta permanent.
va rog tineti pumnii si rugativa pentru noi sa ne vindem apartamentul ca ne-am gasit unul cu 3 camere si tare ne-ar place.
Criss nu e stress, cand aveti timp sunteti bine veniti- si daca vand apartamentul la mama o sa stau o vreme deci adresa o cunosti. Daca ai nevoie de jucarele just call me si voi fi acolo Ele sunt puse deoparte deja ca suntem plini.
Eri, de abia astept sa iti trimit poze sami le listezi si asa vin dupa ele si te mai si vad. Lasa ca si acasa e greu destul, ca cine zice ca mamele stau acasa si ce le pasa sa le dea Domnu 2 copii activi capoi vad ele. De fapt daca nu faci nika in casa poate ca e ok .No...ce sa spun, eu incerc sa imi tin linia profesionala si sa studiez una alta, ba mai merg la cate un audit..ba mai citesc to felul si fac planuri de afaceri pentru pretini
Mi-a veni si mie vremea, pana atunci pe bucur de ce am si imi dau seama ce am pierdut lasandu-l pe Alex asa de devreme cu mama.
Va pup si o primavara reusita, poate trece si zapadoaca asta
squirrel spune:
Buna clujence
Vad ca sunteti tare ocupate.. lasa ca e bine. Ma bucur ca sunteti prinse in proiecte dar va si invidiez- hormonii mei sunt de vina. vroiam sa imi vad si eu de viata mea, nu de scutece. Ups, hormonii sunt de vina.
Noutati nu am, in afara ca mi-am invins frica de condus si am iesit pe drumurile Americii. Dupa ce imi vine masina de la reparat ma aventurez la explorat.
Eco doar peste 2 sapt, cand cu permisiunea lui BB vom afla ce este.
Special pentru Cristiana.Eu am aproape 39 de ani deci tarziu nu este pentru inca un BB, mai ales daca ai si cine sa te ajute. Eu nu voi avea.
Mai bine ma duc ca vad ca azi sunt plangacioasa. Poate ca vremea e de vina, ploua si se anunta fortuna cu fulgere si trasnete. Macar pana il iau pe Vlad de la scoala sa nu ploua ca azi nu am nici masina nici umbrela(au ramas toate in Irlanda)
olim spune:
salutare
fetelor vin la voi cu o rugaminte, nu stiti vreun doritor de apartament cu 3 camere pe campului, ca vrem sa il dam in primavara asta ca am gasit aici o casa faina
il vindem ieftin, cerem 75000 euro usor negociabil cu tot ce este in el, mai putin lucrurile personale.
dau comision
va multumesc de ajutor
squirrel spune:
Buna fetelor,
Din tara americana va trimit un martisor virtual , cu multa primavara in suflet si pe strada.
Cu drag,
F
squirrel spune:
Aceasta nu mi s-a intamplat sa fiu asa activa la subiectul acesta.
Fetelor, capitolul de numeste 'Campanie de Craciun' si imediat intram in Postul Pastilor...
Haideti sa punem un pic de efot asa de la tastatura la tastaura sa terminam capitolul.
Va pup.
F
asi spune:
Va poftesc la o cafea aromata, calda si vesela!
Raluca ce mai faci ?Tare demult n-ai mai dat pe la noi!
Flavia ai aflat ce e bb3?
Sunt tare fericita ca priteni dragi si totodata fini de-ai nostri se intorc acasa.Si ei erau in dubiu ce sa faca(a au stat 5 ani in Irlanda si vreo 4 in Anglia) si si-au gasit amadoi job-uri bune aici si se intorc.
Eu am cateva zile mai aglomerate...dar imi prinde bine un pic de program.
asi spune:
Am uitat sa va zic azi si maine e reducere 25% la toate produsele din DM.